14.05.2011. 2. Promotivna vožnja Fićo Fan Klub
+12
KERR
Hrki
Sasha19_81
Miljenko
JURICA
miro
miniV8
jasmin.ck
gornji grad
Camshaft
prka126
puyol
16 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: 14.05.2011. 2. Promotivna vožnja Fićo Fan Klub
Ko zna da nisu neke iz kluba umirovljenika? Makar tam u blizini ima i dom za djecu sa posebnim potrebama. Pa sad u subotu bute sve vidli.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Da, neznam zakaj nebi to bila dječica???
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ti si brate mili NASTRAN. I to jakooooo
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Kaj fali dječici, bolje su društvo od raznih kukača i zanovjetala.....
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ajmo, bando, ovi tu vas pokušavaju na sve mile načine animirat, nude žene i razne nastranosti pa tko ne dođe, mogel bi čuda propustit...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Hahahaha, ajde malo usporimo sa offtopicom, ja sam rekal da su osobe osjetljiva roba i tu stajem, a vi si mislite jel su to ženske, umirovljenici, dječica, konji, krave, kokoši ili bilo kaj drugo.
Samo se pojavite skockani i uređenih fičekof!!!
Samo se pojavite skockani i uređenih fičekof!!!
Miljenko je napisao/la:Ko zna da nisu neke iz kluba umirovljenika? Makar tam u blizini ima i dom za djecu sa posebnim potrebama. Pa sad u subotu bute sve vidli.
miljac ne seri i ne stavljaj tu jadnu djecu u usta nepotrebno
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ako su komadi dolazim i ja,sad sam slobodan zena otisla na 10 dana hahahhahahahahhahahaa
Hrki- Administrator
A ako nisu? Onda nebi došal....
jebi ga mi smo ko psi oko kuje,kad nam zamirse popizdimo hahahahhahahaaa
Hrki- Administrator
Čuvaj takve romantične izjave za subotu...
hahahahahahaha, e moj hrki, nije tebi lako vidim.....
Evo danas prvi dio dolazaka potvrđen plačanjem kotizacije, nadam se da ćete se pojavit u što većem broju.
Ja (i family) bi došli oko 10 i po gradu bila s vama, ali ne vjerujem da ćemo do Lonjice.
Gost- Gost
Što više fićeka, to veselije... Ak se predomislite, uvijek ste dobrodošli na cijeli dan (naravno uz masnu kotizaciju )
ja bi išel, al sam imal samozapaljenje stana, sad su sanacije u toku.... ništa strašno, al bitno da je bilo......
KERR- Aktivni Član
- Broj komentara : 169
Registration date : 15.09.2010
Druga promotivna voznja je uspjesno zavrsila. Uz ljepo vrjeme u jutarnjim satima povorka je krenula u voznju zagrebom te nakon okrjepe krenuli put lonjice. Nakon sto su na domacini pocastili medicom i odmorom povorka je krenula u Vrbovec. Tamo za sve sudionike djelio se grah te se je trazilo porcija vise. Povratak nazat te nastavak druzenja do vecernjih sati. Zelim ovim putem zahavalit ekipi iz čakovca koji su se odazvali. Hvala svima koji su se odazvali.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Evo da se i ja javim jel?
Vožnja je prošla na kraju vrlo dobro, s obzirom na to koliko je truda(čitaj vrlo malo nažalost) uloženo sa strane Prke, Camshafta i moje malenkosti, dobiveni rezultat je na kraju predobar bio.
Pa da krenemo.
Prva stvar, nebi to bio neki susret da mene moj fićo ne počne u presudnom trenu zafrkavat, tako da sam došal jedva do kluba gdje sam i na kraju ostavil auto i skrpal se prki u peglu(moram priznat da je se je pokazala kao dostojno vozilo za povući dvojicu stokilaša i do svemirskihh 70km/h).
Pokret je bio ipak kasnije, zbog kašnjenja Mire i Camshafta, naravno nebi to bilo to da se ne kasni.
Krenuli smo putem po zagrebu i pratio nas je cijelo vrijeme dovoljno rijedak promet da se nismo cijepali pošto nije bilo policijske pratnje. No moram pohvalit Božinu inicijativu i pozivanje kolege motoriste koji je odlično glumio policajca u svrhu zaustavljanja prometa.
Nakon prolaskom po užem središtu zagreba, zaustavili smo se na borongaju za okrijepu i popravak ozlijeđenih.
Kad smo napokon skupili snage i osviježili se, zaputili smo se ka cilju i lonjici, te nakon otprilike sat vremena laganini vožnje i stigli tamo.
Momci su nas dočekali veseli i već dosta "veseli", a i bili su oduševljeni našim dolaskom.
Opet mala stanka za okrijepu i polazak na defile u Vrbovec.
Prije no što smo i krenuli u defile podojelili smo svakome sudioniku zahvale za sudjelovanje, zastavice sa datumom susreta te se i izgrlili i izljubili sa kolegama motoristima koji su nas tako lijepo ugostili.
Kako je i krenuo defile uputili smo se u Vrbovec gdje smo i doslovno uništili grah(sve pohvale kuharu, još sjedim na wc-u, hahahahahaha) i nakon kraće stanke se vratili u lonjicu i nastavili sa druženjem.
Pošto su počele igre bez granica na jednu smo se morali prijavit(ovim putem zahvaljujem kolegi Fodoru na inicijativi i ekspresnom izbjegavanju odgovornosti) i pala je odluka na povlačenje užeta. S obzirom na njihovu superiornost glede kilaže, iskustva, kilaže, godina, kilaže, popijene količine alkoholne tekučine i kilaže, trajanje borbe od 15 sekundi je bilo sasvim dovoljan pokazatelj da nismo mačji kašalj bilo za koga!!!!!
Nažalost zbog današnjeg susreta u Ptuju na koji smo naumili krenuti bili smo primorani pokupit se prije sa zabave da bi uspijeli odspavat dovoljno sati ili kao ja opet se bakčat sa svojim vozilom(naravno bez pomoći Tate nebi to prošlo) do u kasne sate i raznim molitvama pokušat dozvat jedan dio sreće.
Sve u svemu prošlo je dobro(ne odlično, ne vrlo dobro ali prolaz je definitivno tu) i ljudi su kući otišli zadovoljni i sigurno će se opet vratit!!!
Vožnja je prošla na kraju vrlo dobro, s obzirom na to koliko je truda(čitaj vrlo malo nažalost) uloženo sa strane Prke, Camshafta i moje malenkosti, dobiveni rezultat je na kraju predobar bio.
Pa da krenemo.
Prva stvar, nebi to bio neki susret da mene moj fićo ne počne u presudnom trenu zafrkavat, tako da sam došal jedva do kluba gdje sam i na kraju ostavil auto i skrpal se prki u peglu(moram priznat da je se je pokazala kao dostojno vozilo za povući dvojicu stokilaša i do svemirskihh 70km/h).
Pokret je bio ipak kasnije, zbog kašnjenja Mire i Camshafta, naravno nebi to bilo to da se ne kasni.
Krenuli smo putem po zagrebu i pratio nas je cijelo vrijeme dovoljno rijedak promet da se nismo cijepali pošto nije bilo policijske pratnje. No moram pohvalit Božinu inicijativu i pozivanje kolege motoriste koji je odlično glumio policajca u svrhu zaustavljanja prometa.
Nakon prolaskom po užem središtu zagreba, zaustavili smo se na borongaju za okrijepu i popravak ozlijeđenih.
Kad smo napokon skupili snage i osviježili se, zaputili smo se ka cilju i lonjici, te nakon otprilike sat vremena laganini vožnje i stigli tamo.
Momci su nas dočekali veseli i već dosta "veseli", a i bili su oduševljeni našim dolaskom.
Opet mala stanka za okrijepu i polazak na defile u Vrbovec.
Prije no što smo i krenuli u defile podojelili smo svakome sudioniku zahvale za sudjelovanje, zastavice sa datumom susreta te se i izgrlili i izljubili sa kolegama motoristima koji su nas tako lijepo ugostili.
Kako je i krenuo defile uputili smo se u Vrbovec gdje smo i doslovno uništili grah(sve pohvale kuharu, još sjedim na wc-u, hahahahahaha) i nakon kraće stanke se vratili u lonjicu i nastavili sa druženjem.
Pošto su počele igre bez granica na jednu smo se morali prijavit(ovim putem zahvaljujem kolegi Fodoru na inicijativi i ekspresnom izbjegavanju odgovornosti) i pala je odluka na povlačenje užeta. S obzirom na njihovu superiornost glede kilaže, iskustva, kilaže, godina, kilaže, popijene količine alkoholne tekučine i kilaže, trajanje borbe od 15 sekundi je bilo sasvim dovoljan pokazatelj da nismo mačji kašalj bilo za koga!!!!!
Nažalost zbog današnjeg susreta u Ptuju na koji smo naumili krenuti bili smo primorani pokupit se prije sa zabave da bi uspijeli odspavat dovoljno sati ili kao ja opet se bakčat sa svojim vozilom(naravno bez pomoći Tate nebi to prošlo) do u kasne sate i raznim molitvama pokušat dozvat jedan dio sreće.
Sve u svemu prošlo je dobro(ne odlično, ne vrlo dobro ali prolaz je definitivno tu) i ljudi su kući otišli zadovoljni i sigurno će se opet vratit!!!
ima tu kakvih slika te promotivne voznje ili bilo kaj da mi to vidimo koji nismo bili
polako, ima, moram samo dignut na net...
joooo zakaj se nisam rodil godinu dana ranije da idem s vama
FLASHmata993- Aktivni Član
- Broj komentara : 235
Registration date : 27.02.2011
Iskreno, mene je zanimalo kak će sve proć s obzirom na organizaciju u zadnji čas i na ovakav način druženja s drugim klubovima... S jedne strane, odličnih je stvari nekoliko: vrijeme je poslužilo kak se spada, atmosfera među fićomanima je (meni se čini) bila odlična, čista količina ljudi koja se okupila (bajkeri, oldtimeristi, fićekisti) je također veliki plus, vožnja je prošla bez incidenata i sasvim ugodno... S druge strane, već polako razmišljamo o nekom idućem susretu gdje ćemo vodit brigu da datum i sve paše još većem broju ponosnih vlasnika fićeka, da organizacija bude 100 posto precizna (uzor nam mogu bit dečki i cure iz Čakovca) i da se organizira noćenje kak bi svi mogli maksimalno opušteno uživat...
Sad da se osvrnem čisto subjektivno, meni je bilo odlično jer čim vidim tolke fićeke i drage i dobre ljude na jednom mjestu, odmah se sav raznježim i raspametim... Isprike kaj smo Miro i ja kasnili na polazak, Miri se mora priznat sportski duh, čovjek je tri sata prije toga došel iz svatova ... Zahvaljujem i prijatelju Mihaelu koji nam se pridružil na motoru i blokiral promet zajedno sa Zoranom... Kao i uvijek, kapa dolje Međimurcima (i Međimurkama ), ljudi su standardno zakon... Nadam se da je svima bilo ugodno i lijepo i da ćemo se nastavit družit u još boljim uvjetima s još više fićeka, dotad, najte kaj zameriti...
Sad da se osvrnem čisto subjektivno, meni je bilo odlično jer čim vidim tolke fićeke i drage i dobre ljude na jednom mjestu, odmah se sav raznježim i raspametim... Isprike kaj smo Miro i ja kasnili na polazak, Miri se mora priznat sportski duh, čovjek je tri sata prije toga došel iz svatova ... Zahvaljujem i prijatelju Mihaelu koji nam se pridružil na motoru i blokiral promet zajedno sa Zoranom... Kao i uvijek, kapa dolje Međimurcima (i Međimurkama ), ljudi su standardno zakon... Nadam se da je svima bilo ugodno i lijepo i da ćemo se nastavit družit u još boljim uvjetima s još više fićeka, dotad, najte kaj zameriti...
Bilo nam je ugodno i lijepo...ekipica je super...lijepo ste nas ugostili.....sigurno se vidimo i sljedeći put
Antonia.Ck- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 19
Registration date : 14.04.2011
Ako Antonia tak veli, meni je srce na mjestu...
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 5. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb
» 6. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb 2010
» 18. SREČANJE LJUBITELJEV FIČKOV - PTUJ 2011
» 4. Srečanje in blagoslov Fičo klub Slovenija 26.03.2011