18. SREČANJE LJUBITELJEV FIČKOV - PTUJ 2011
+11
JaniV
petra
gornji grad
Hrki
dr.Damba
miniV8
fodor
jasmin.ck
solex
puyol
JURICA
15 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: 18. SREČANJE LJUBITELJEV FIČKOV - PTUJ 2011
Donji grad i Gornji grad obavezno idu. Meni je 20 kilometara manje. Bliže mi je nego Čakovec. Neka neko otvori spisak i stavi me na njega.
gornji grad- Član
- Broj komentara : 59
Registration date : 01.01.2011
solex je napisao/la:Ne fakat Ptuj je fora, bio sam više puta imaju karting stazu i toplice, nočio sam tamo više puta i ful je blizu... kak veli Jura zapalit 14 og navecer iz Zagreba za Ptuj tam zaružit kvalitetno i drugi dan navecer doma doma laganini. Osim toga u Ptuj ce pretpostavljam doci ljudi od svukud koji ce mozda baš 14 og prolaziti kroz Zg. Neznam mozda ih pozvat da nam se pridruze u nasoj promo voznji?? samo prijedlog eto...
Auuu,kad ih se 'sjati' njih 250 i više, ne znam kud bi sa njima, ha-ha
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
dr.damba je napisao/la:doci ces ti kod mene u garazu pa ces platiti taj svoj sustav neka neka hahahahahahahhhahahahpuyol je napisao/la:ja živim u sustavu pa moraš platiti porez...
petra- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 174
Registration date : 05.12.2010
18. SREČANJE LJUBITELJEV FIČKOV - PTUJ 2011
Doborodošli
JaniV- Aktivni Član
- Broj komentara : 124
Registration date : 19.04.2009
već najavljeno sa moje strane . . .
http://www.ficoforum.net/t3679p15-15052011-fio-klub-velenje-ptuj#45929
http://www.ficoforum.net/t3679p15-15052011-fio-klub-velenje-ptuj#45929
JURICA- Aktivni Član
Evo spojene teme da se ne brka!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Idem u Ptuj!
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
Luka 850 je napisao/la:Idem u Ptuj!
Odlično Luka....
Več bi lagano trebalo stavit i spisak jel?
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Da, mogli bi lagano neki popis..
Bit će dobro u Ptuju
Bit će dobro u Ptuju
http://www.avto-magazin.si/novice/fico-srecanje-na-ptuju/
JaniV- Aktivni Član
Znaci u koloni krecemo s Voltinog? Nedjelja, u kolko sati?
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
Danas čemo dogovorit na sastanku sve u vezi Promotivne vožnje i putovanja u ptuj.
Onda ću i ovdje napisat detalje.
Onda ću i ovdje napisat detalje.
Kreće se u 8 sati sa parkirališta kluba!!
Ko kasni neka nas hvata!!!
Pičimo po okolnim cestama, da uštedimo koju konu na cestarini.
Sa kime se čujemo, hvatamo ih putem, a ostali vidimo se tamo!!
Ko kasni neka nas hvata!!!
Pičimo po okolnim cestama, da uštedimo koju konu na cestarini.
Sa kime se čujemo, hvatamo ih putem, a ostali vidimo se tamo!!
Donji grad i Gornji grad idu, ali samo do blagajne u Ptuju. Ne zanimaju me pehari, plakete i.t.d. nego događaj. Za svaku pohvalu je oslobađanje kotizacije za ljubitelje fićeka iz Srbije, ali mislim da se i nas iz Hrvatske moglo osloboditi plačanja kotizacije.
gornji grad- Član
Pozdrav
Evo ovako.
Nisam ja organizator nego Fičo Klub Velenje sa predsednikom kluba Kovač Jožefom i Makoter Francom, ko je i glavni organizator.
Tako, da za sve što ti nije jasno možeš njega, da kontaktiraš.
To, da se ljubitelje iz Srbije oslobodi plačanje kotizacije nije to zato što su oni Srbi, več zato što smo mi bili kod njih u Srbiji več dva puta ugoščeni tri dana bez bilo kakvog troška.
Dan ranije imate promotivnu vožnju Fičofan kluba Zagreb i plačate kotizaciju 100 Kuna (14€) i niko nije rekao, da neće platiti, niti nigdje ne piše, da su stranci oslobođeni plačanja.
citat: Kotizacija će se i ove godine prikupljati i to za svakog sudionika je jednaka cijena od 100kn.U
tu cijenu je uključena pohvala za sudjelovanje, zastavica i
iznenađenje. Također kotizacijom će bit obuhvaćen jedan dio hrane u
lonjici za gladne i okrijepa putem.
Ja sam danas uspio sa Makoterom i Željkom Vlahovićem, predsjednikom Fićo Fan Kluba dogovoriti, da se kotizacija za vas iz Hrvatske smanji na 15€ (isto, ko i Zagreb dan ranije) za vozača i 10€ za suvozača.
Puyolu sam rekao neka obavesti članove Fičo fan kluba i sve simpatizere.
Kako mi je organizator rekao troškovi po osobi su 23 i nešto eura( pehar, zahvalnica startna tablica hrana 4-puta i piče i još neke sitnice)i 18 i nešto za suvozača.
A kako klub nema puno para ne može, da bude sve bez plačanja.
Još jednom ja sam učesnik kao i vi i plačam isto, ko i svi drugi. A za vse drugo se obratite na organizatora.
Evo ovako.
Nisam ja organizator nego Fičo Klub Velenje sa predsednikom kluba Kovač Jožefom i Makoter Francom, ko je i glavni organizator.
Tako, da za sve što ti nije jasno možeš njega, da kontaktiraš.
To, da se ljubitelje iz Srbije oslobodi plačanje kotizacije nije to zato što su oni Srbi, več zato što smo mi bili kod njih u Srbiji več dva puta ugoščeni tri dana bez bilo kakvog troška.
Dan ranije imate promotivnu vožnju Fičofan kluba Zagreb i plačate kotizaciju 100 Kuna (14€) i niko nije rekao, da neće platiti, niti nigdje ne piše, da su stranci oslobođeni plačanja.
citat: Kotizacija će se i ove godine prikupljati i to za svakog sudionika je jednaka cijena od 100kn.U
tu cijenu je uključena pohvala za sudjelovanje, zastavica i
iznenađenje. Također kotizacijom će bit obuhvaćen jedan dio hrane u
lonjici za gladne i okrijepa putem.
Ja sam danas uspio sa Makoterom i Željkom Vlahovićem, predsjednikom Fićo Fan Kluba dogovoriti, da se kotizacija za vas iz Hrvatske smanji na 15€ (isto, ko i Zagreb dan ranije) za vozača i 10€ za suvozača.
Puyolu sam rekao neka obavesti članove Fičo fan kluba i sve simpatizere.
Kako mi je organizator rekao troškovi po osobi su 23 i nešto eura( pehar, zahvalnica startna tablica hrana 4-puta i piče i još neke sitnice)i 18 i nešto za suvozača.
A kako klub nema puno para ne može, da bude sve bez plačanja.
Još jednom ja sam učesnik kao i vi i plačam isto, ko i svi drugi. A za vse drugo se obratite na organizatora.
gornji grad je napisao/la:Donji grad i Gornji grad idu, ali samo do blagajne u Ptuju. Ne zanimaju me pehari, plakete i.t.d. nego događaj. Za svaku pohvalu je oslobađanje kotizacije za ljubitelje fićeka iz Srbije, ali mislim da se i nas iz Hrvatske moglo osloboditi plačanja kotizacije.
JaniV- Aktivni Član
JaniV pozdrav!
Krivo si svatio moj post. Nisu u pitanju ni Srbi ni Hrvati nego ekonomska situacija u Hrvatskoj. Iz istih razloga sam odustao od promotivne vožnje u Zagrebu. Inaće slažem se sa tvojim stavovima i što si napisao sve je O.K.. Nadam se da se bumo upoznali.
Još jedanput pozdrav!
Krivo si svatio moj post. Nisu u pitanju ni Srbi ni Hrvati nego ekonomska situacija u Hrvatskoj. Iz istih razloga sam odustao od promotivne vožnje u Zagrebu. Inaće slažem se sa tvojim stavovima i što si napisao sve je O.K.. Nadam se da se bumo upoznali.
Još jedanput pozdrav!
gornji grad- Član
Jani hvala na iscrpnom odgovoru, ja jednostavno od obaveza nisam imao priliku sve obavjestiti, a i namjeravao sam to u subotu pošto će večina biti tamo iznenaditi ovim dogovorom.
A Damire ako nisu u pitanju ni Srbi ni Hrvati zašto si onda opće spominjao bilo koje? Kao da ni kod njih nije loša ekonomska situacija, nemoj sad pisat svašta. Za kotizaciju susreta uvijek treba biti spreman, a ako organizator odluči koga oslobodit iste to on odlučuje i nemamo nikakvo pravo prigovarat. Pogotovo ne ovako javno prozivat. Nije umjesno.
A Damire ako nisu u pitanju ni Srbi ni Hrvati zašto si onda opće spominjao bilo koje? Kao da ni kod njih nije loša ekonomska situacija, nemoj sad pisat svašta. Za kotizaciju susreta uvijek treba biti spreman, a ako organizator odluči koga oslobodit iste to on odlučuje i nemamo nikakvo pravo prigovarat. Pogotovo ne ovako javno prozivat. Nije umjesno.
Evo javljam se koji sat nakon dolaska kući sa susreta.
Nemam riječi kojima bih opisao preko 100 komada na jednom mjestu, točnije 132 fičeka.
Toliko sam bio zapanjen svim tim vozilima da sam opalio 10ak fotki i zbog toga se grizem ko konj. No ima kolega koji su više bili prisebni pa ćemo imati ubrzo i više dokumentacije.
Uglavnom sve pohvale organizatorima za hranu, poklone, ljubaznost, pristupačnost i organizaciju. Nažalost vrijeme je uištilo čar i sigurno odvratilo jedan dio od sudjelovanja no i ovaj broj je premašio moja očekivanja, nadam se i njihova.
Opet kažem svaka čast!!!!
I da, tko nije bio, neka mu stvarno bude žao jer ovakve stvari se ne propuštaju, i ja sad još više shvaćam koliko mi je žao kaj nisam prošle dvije godine bio kad sam imao tako veliku volju ići....
Nemam riječi kojima bih opisao preko 100 komada na jednom mjestu, točnije 132 fičeka.
Toliko sam bio zapanjen svim tim vozilima da sam opalio 10ak fotki i zbog toga se grizem ko konj. No ima kolega koji su više bili prisebni pa ćemo imati ubrzo i više dokumentacije.
Uglavnom sve pohvale organizatorima za hranu, poklone, ljubaznost, pristupačnost i organizaciju. Nažalost vrijeme je uištilo čar i sigurno odvratilo jedan dio od sudjelovanja no i ovaj broj je premašio moja očekivanja, nadam se i njihova.
Opet kažem svaka čast!!!!
I da, tko nije bio, neka mu stvarno bude žao jer ovakve stvari se ne propuštaju, i ja sad još više shvaćam koliko mi je žao kaj nisam prošle dvije godine bio kad sam imao tako veliku volju ići....
Susret u Ptuju je bio za čistu peticu! 132 fićeka na jednom mjestu je stvarno nekaj za vidjet i što je najbolje od tih 132 mislim da je možda jedan bio malo hrđav, svi ostali kao iz dućana.
Moglo ih se vidjeti u svim bojama i svakakvih modela, pa čak i Fiat 600 najranije serije i naravno Seat 800 sa četiri vrata.
Organizirano je bilo vrhunski od klope do svega ostaloga!
Čestitke svima koji su došli iz Hrvatske na skup. Slike stižu ak ih uspijem upload-ad
Moglo ih se vidjeti u svim bojama i svakakvih modela, pa čak i Fiat 600 najranije serije i naravno Seat 800 sa četiri vrata.
Organizirano je bilo vrhunski od klope do svega ostaloga!
Čestitke svima koji su došli iz Hrvatske na skup. Slike stižu ak ih uspijem upload-ad
Još jednom se zahvaljujem ekipi iz Čakovca (Jurici, Jasminu djevojkama i ostalima) i ekipi iz Zagreba (Puyol, Darko i ostali) koji su po ovako lošem vremenu došli na Ptuj i tako doprinjeli Največem skupu Fiča na jednom mjestu.
Zahvala i gostima iz Istre, iz okoline Rijeke i Pule koji so svake godine gosti na našim skupima.
Hvala.
Zahvala i gostima iz Istre, iz okoline Rijeke i Pule koji so svake godine gosti na našim skupima.
Hvala.
JaniV- Aktivni Član
a kaj da velim . . . zahvala kolegi Janiu što nam je izašao u susret sa svojom kolekcijom fićeka iz razloga što nas je iz Međimurja došlo više nego možemo stati svi zajedno u fićeke ( iako bi se već nekak stisnuli ). Gostoprimstvo, obilata ponuda te o mjestu ( Termama Ptuj ) da ne govorimo . . . Mi polako učimo te se nadamo da ćemo jednog dana biti u mogućnosti ugostiti na sličan način fićoljupce iz svih zemalja na nekoj destinaciji lijepe nam naše Hrvatske.
Kao i uvijek, netko tko ima obvezu foto zapisa, biva zakinut za degustaciju gemišta ili pak nekih drugih stvari . . . u tome je i čar slikanja, pri čemu bih se najviše zahvalio kolegici Antonii što mi je bila podrška sa kišobranom u ruci a isto tako i vrlo dobar suvozač bez obzira koje nas neprilike bijahu ulovile tijekom vožnje . . . .
uostalom, evo nekoliko sličica pa uživajte . . .
Kao i uvijek, netko tko ima obvezu foto zapisa, biva zakinut za degustaciju gemišta ili pak nekih drugih stvari . . . u tome je i čar slikanja, pri čemu bih se najviše zahvalio kolegici Antonii što mi je bila podrška sa kišobranom u ruci a isto tako i vrlo dobar suvozač bez obzira koje nas neprilike bijahu ulovile tijekom vožnje . . . .
uostalom, evo nekoliko sličica pa uživajte . . .
Zadnja promjena: JURICA; 17/5/2011, 20:59; ukupno mijenjano 1 put.
JURICA- Aktivni Član
te moje 'službeno' vozilo Seat 800, ili po našem fićek sa 4 vratiju . . . .
JURICA- Aktivni Član
Moram pitati Antoniu dali ste imali dosta mesta pozadi.
JURICA je napisao/la:te moje 'službeno' vozilo Seat 800, ili po našem fićek sa 4 vratiju . . . .
JaniV- Aktivni Član
. A što se mjesta tiče...moje stručno oko bi reklo da ima više nego u fićeku...ali pošto nisam sjedila iza,
nebi znala.....ali možete se obratiti gospodinu predsjedniku...on je isprobao,
pa za sve ostale informacije...
A što se susreta tiče...bilo je fantastično i naravno zahvala gospodinu
Janiu što nam je ustupio vozilo i što nas je tako lijepo ugostio.
nebi znala.....ali možete se obratiti gospodinu predsjedniku...on je isprobao,
pa za sve ostale informacije...
A što se susreta tiče...bilo je fantastično i naravno zahvala gospodinu
Janiu što nam je ustupio vozilo i što nas je tako lijepo ugostio.
Antonia.Ck- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 19
Registration date : 14.04.2011
JaniV je napisao/la:Moram pitati Antoniu dali ste imali dosta mesta pozadi.
Čekaj malo a ja sam stvarno mislil da ste se izgubili pri povratku k Janiju.....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Srečanje fičkov 17.5.2014 FIČO KLUB VELENJE v Velenju
» 4. Srečanje in blagoslov Fičo klub Slovenija 26.03.2011
» 20. SREČANJE FIČO KLUBA VELENJE V VELENJU
» KALENDARI 2011
» OLDTIMERI u SUBOTU kod HNK !! 11.6.2011.
» 4. Srečanje in blagoslov Fičo klub Slovenija 26.03.2011
» 20. SREČANJE FIČO KLUBA VELENJE V VELENJU
» KALENDARI 2011
» OLDTIMERI u SUBOTU kod HNK !! 11.6.2011.
Stranica 2 / 3.