požar požar.....
+2
Camshaft
KERR
6 posters
požar požar.....
eto pošto me slabo ima svugdje, da i Vama pokažem razlog tome....
malo sam se zapalil,(zapalio se adapter od TV prijamnika)... nije strašno al je šteta preko 5000kn.....
trenutno sam u sanaciji istog.....
https://2img.net/r/ihimizer/g/1002991.jpg/
malo sam se zapalil,(zapalio se adapter od TV prijamnika)... nije strašno al je šteta preko 5000kn.....
trenutno sam u sanaciji istog.....
https://2img.net/r/ihimizer/g/1002991.jpg/
KERR- Aktivni Član
- Broj komentara : 169
Registration date : 15.09.2010
Re: požar požar.....
A govnara!
Bitno da se nije proširilo dalje...
Bitno da se nije proširilo dalje...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Sad znaš kak je mani bilo!!Sra...e!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ma j*** im p**** , to je aparat od AMIS TV, pa se sad žnjima dogovaram da plate nastalu štetu, al mi "kao" idu na ruku pa nude pola para.....a ja oću sve!!! imam sreće kaj je PVC prozor bil zatvoren, pa se od dima samo i ugasilo, inače bi 10 stanova ošlo u 3PM....
Zadnja promjena: puyol; 17/5/2011, 23:30; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : pazi malo na jezičak...)
KERR- Aktivni Član
tocno znam kako ti je samo ja sam imao malo vecu stetu ali smo isti mjesec nagrbusili ja sam 28.05 imao pajevinu zescu jos malo pa godisnjca
Bemti kad vidim ove tvoje slike sjetim se svoje kuhine kad sam pomfrit pravio pa otišao da prilegnem a kad sam se probudio imao sam šta i da vidim nema gornjih elemenata ni tave ni pomfrita ajme a tek koji miris u kući jaooo imao si ti ovdje dobru sreću što nije otišlo dalje jer je moglo biti svašta...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
dr.damba je napisao/la:http://img199.imagevenue.com/img.php?image=75938_IMG_2384_122_159lo.JPG
KERR- Aktivni Član
jel ima netko da nije skoro spalio kuću? dobro je, moglo je i gore, a bez natezanja po sudu niš od para, znaju oni koliko košta izlazak na ročište tvog odvjetnika jel osigurano?
zloćko, ti si ko moja stara...spalila kuhinju, 45000 štete, a meni puca prsluk....
osigurano sve živo...čak i bojler u konobi
sad baš mislim preuređivat kuhinju pa možda da je pustim malo blizu štednjaka...
zloćko, ti si ko moja stara...spalila kuhinju, 45000 štete, a meni puca prsluk....
osigurano sve živo...čak i bojler u konobi
sad baš mislim preuređivat kuhinju pa možda da je pustim malo blizu štednjaka...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
pusti mene blizu sigurno ćeš preuređivat!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ak ne plate , palim i ovo ostalo kaj je ostalo.....
plus loša reklama, plus prekid ugovora, plus svakodnevno postavljanje slika na facebook, što bi Vam se moglo dogodit ako koristite AMIS TV-------
uglavnom, ja šumom a svi drumom-------
plus loša reklama, plus prekid ugovora, plus svakodnevno postavljanje slika na facebook, što bi Vam se moglo dogodit ako koristite AMIS TV-------
uglavnom, ja šumom a svi drumom-------
KERR- Aktivni Član
imaš i potpuno pravo da ih tako izreklamiraš ako ti ne izađu u susret a zaprijeti im da ćeš sve to objaviti u novinama pa da vidiš derneka
Zloćko- MODERATOR SPAMER
amiš tv.....
meni bi u startu bilo sumljivo da nešto s takvim imenom ide na struju...konjska zaprega još-još
meni bi u startu bilo sumljivo da nešto s takvim imenom ide na struju...konjska zaprega još-još
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011