zastava 101 1976
+16
TheStig
Miljan
funkymonoloko
JaniV
zemunelo
Ćofi
jeremija
fusher
Filip
zastava750(fićo)
Svetnik
FLASHmata993
Camshaft
Lav
Zloćko
danilo101
20 posters
Stranica 5 / 7.
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: zastava 101 1976
moraš uzet u obzir da sila masi daje ubrzanje to opravdava to što ti triba nizbrdica da se punto mk1 zamarija do 175km/h i još plus konjina od 100 i kusur kila u njemu a kako to zaustavit? ipak je to sila
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
zaboravio si hanumu...bez hanume neće preko 160...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
fusher je napisao/la:pa ja još i danas ko stari konj našiljim punto mk1 na 175km/h na nizbrdici...jest podugačka nizbrdica al eto...
No, a ja ne bih smio vrhunac njemačke strojogradnje koji je barem 10 godina mlađi potjerati bijednih 5 km/h više od toga??
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
s jednim podignutim kotačem naravno...ako ti nema šperu...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
a gospođu stavi isprid auta da vidi jel se točkovi ravnomjerno okreću.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ovo je bilo samo da se kec malo razdrma,da se probudi...
malo sam kopao po starim slikama i naisao na 3 sa kecom....samo sto mi kec na slikama totalno izgleda drugacije....tacnije ove slike su napravljene na letovanju u grckoj,stim sto kad je moj otac bio mladji nije bas preferirao ratkapne,kako mi kaze izgledao je dosadno jer svi imaju takve ratkapne pa ih je skinuo,onda na jednoj slici se vidi kriv prednji branik koji je moj deda lose namesto a skidao ga je jer mu je pre nego da podjemona letovanje mazao onu zastitu i nije ga lepo vrati....sve u svemu sad je kec vracen u normalu,a ja znam da se meni ljubav prema njemu rodila od malena
ovo je bilo na pikniku,ja se ne vidim jer sam spavao na zadnjem sedistu
i tad sam voleo da budem u njegovoj blizini,otac mi prica da sam jednom prisao i mazio ga gad je bio ispred garaze
kao i sto je slucaj na ovoj slici. haha
samo jos da dodam,na ovoj slici se slabo vide linije po masci,pomjma nemam zasto ali se pomalo naziru,cisto da ne pomislite da je druga maska
i prednje krilo izgleda kao da je ulubljeno ali nije,to je senka od lisca;)
malo sam kopao po starim slikama i naisao na 3 sa kecom....samo sto mi kec na slikama totalno izgleda drugacije....tacnije ove slike su napravljene na letovanju u grckoj,stim sto kad je moj otac bio mladji nije bas preferirao ratkapne,kako mi kaze izgledao je dosadno jer svi imaju takve ratkapne pa ih je skinuo,onda na jednoj slici se vidi kriv prednji branik koji je moj deda lose namesto a skidao ga je jer mu je pre nego da podjemona letovanje mazao onu zastitu i nije ga lepo vrati....sve u svemu sad je kec vracen u normalu,a ja znam da se meni ljubav prema njemu rodila od malena
ovo je bilo na pikniku,ja se ne vidim jer sam spavao na zadnjem sedistu
i tad sam voleo da budem u njegovoj blizini,otac mi prica da sam jednom prisao i mazio ga gad je bio ispred garaze
kao i sto je slucaj na ovoj slici. haha
samo jos da dodam,na ovoj slici se slabo vide linije po masci,pomjma nemam zasto ali se pomalo naziru,cisto da ne pomislite da je druga maska
i prednje krilo izgleda kao da je ulubljeno ali nije,to je senka od lisca;)
danilo101- Aktivni Član
- Broj komentara : 108
Registration date : 01.05.2011
Meni je ovo baš super. I iskreno, neznam jel zbog lošijih slika ili čega, ali danas mi tvoj ljubimac puno bolje izgleda nekako
pa da,upravu si,sad izgleda puno bolje,on je izgledao tako kad je moj otac uzeo da ga vozi i tad nije obracao mnogo paznje na izgled,e posle oko moje sedme godine su pocele izmene,zavrnuo sam rukave i poceo da ga vracam u nekadasnji izgled,jednostavno sam zavoleo prvobitni izgled auta i tako je pocelo...secam se kad sam poceo da ga vracam u fabricko stanje prvo pitao dedu gde su ratkapne,pa sam prevrnuo garazu i nasao ih,onda sam ofarbao felne i sve tako deo po deo dok moj otac nije primetio razlike,e kasnije kad je video koliko imam volje za taj auto i zelje da ga vratim u pocenu fazu i on mi se pridruzio tako da sad eto konacnno izgleda kako sam mastao.......
al dobro,izgledao je mozda godinu 2 tako kao na ovim slikama,tati dosadio fabricki izgled i svi su mu bili prakticno isti pa je hteo nesto drugacije,nesto sportcki.........
al dobro,izgledao je mozda godinu 2 tako kao na ovim slikama,tati dosadio fabricki izgled i svi su mu bili prakticno isti pa je hteo nesto drugacije,nesto sportcki.........
danilo101- Aktivni Član
hvala miki...........
danilo101- Aktivni Član
evo jednog remek dela clana sa zfc-a the doctor
na slici su prve tablice koje je kec imao
na slici su prve tablice koje je kec imao
danilo101- Aktivni Član
stigli muglenci
danilo101- Aktivni Član
stoje mu odlično
Zloćko- MODERATOR SPAMER
muglenci super rade,imaju i crne saturnus poklopce,sad su trenutno skinute jer pravimo jace drzace,oni su bili probni.....sad uskoro planiram da stavim na 101 i prednje zavesice kao i zadnje i da ga kompletiram...........
danilo101- Aktivni Član
ajde sad lepi moji da mi pomognete....poceo sam sa skidanjem macijih ociju pa sam prvo skinuo crveno....na to mesto cu da stavim YU nalepnicu...tu vi uskacete da mi kazete da li nalepnica treba da bude manja i za koliko otprilike,da li da ide levo ili desno i da li gore ili dole.....
ovo je samo probna verzija cisto da vidim kako stoji,kad budem nasao tacno kako ide onda idem da je izradim u vidu nalepnice i da stavim....
ovo je samo probna verzija cisto da vidim kako stoji,kad budem nasao tacno kako ide onda idem da je izradim u vidu nalepnice i da stavim....
danilo101- Aktivni Član
nikad osobno nisam volio ove naljepnice što su veće od same štoplampe...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ja bi ju isto malo smanjio i maknuo bi zastavu.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Manje, manje ovo ubada ...
TheStig- Aktivni Član
- Broj komentara : 227
Registration date : 22.10.2011
znaci ide mozda cenimetar manje............
danilo101- Aktivni Član
@TheStig
pa to i ocu,da ubada,jer se ponosim sto mi je auto iz tog vremena iz te bivse yugoslavije kad su bila lepa vremena i kad je svugde sloga vladala......al sad samo jedino da me policija ne kaznjava....mada nesto se mislim,kad se pogleda YUgoslavija je zemlja koja vise ne postoji,sto znaci da je (YU) nalepnica kao i svaka druga,i ne bi smeli da me kazne...jer ljudi svakakve gluposti i strahote stavljaju na auto te ja nesmem obelezje lepih vremena.....
pa to i ocu,da ubada,jer se ponosim sto mi je auto iz tog vremena iz te bivse yugoslavije kad su bila lepa vremena i kad je svugde sloga vladala......al sad samo jedino da me policija ne kaznjava....mada nesto se mislim,kad se pogleda YUgoslavija je zemlja koja vise ne postoji,sto znaci da je (YU) nalepnica kao i svaka druga,i ne bi smeli da me kazne...jer ljudi svakakve gluposti i strahote stavljaju na auto te ja nesmem obelezje lepih vremena.....
danilo101- Aktivni Član
odlican auto!
cancer_zg- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 07.10.2011
hvala............
ostampana je (YU) nalepnica,ali stavicu je tek na prolece kad i ratkapne koje sam skinuo zbog uzasnih vremenskih uslova,juce je padao sneg pa ledena kisa i kec je posle par sekundi izgledao kao da je od stakla napravljen....po povratku iz grada auto je detaljno ociscen od leda i dok ne dodju topli dani zapocinje san u svojoj toploj garazi.......
ostampana je (YU) nalepnica,ali stavicu je tek na prolece kad i ratkapne koje sam skinuo zbog uzasnih vremenskih uslova,juce je padao sneg pa ledena kisa i kec je posle par sekundi izgledao kao da je od stakla napravljen....po povratku iz grada auto je detaljno ociscen od leda i dok ne dodju topli dani zapocinje san u svojoj toploj garazi.......
danilo101- Aktivni Član
to se zove ljubav!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zastava 750 ~1976~
» Zastava 750 Lux, 1976. godiste
» P: fiću 750L 1976.g
» Fiat 128 special 1976 god.
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 750 Lux, 1976. godiste
» P: fiću 750L 1976.g
» Fiat 128 special 1976 god.
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
Stranica 5 / 7.