fico kontras s mekanim krovom
+5
puyol
Zloćko
Camshaft
fusher
ero222
9 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
fico kontras s mekanim krovom
Poštovani, htio sam vas pitati da li postoji mogucnost da se napravi na "kontrasu" krov kao na fotografiji u linku....http://www.italiancar.net/pilot/art219.htm
Pošto nemam iskustva u limariji, bolje vas pitati pošto bih htio postaviti ga ali ipak da se mogu voziti ako padne kiša....a ne samo kad je sunce i lijepo vrijeme...
Pošto nemam iskustva u limariji, bolje vas pitati pošto bih htio postaviti ga ali ipak da se mogu voziti ako padne kiša....a ne samo kad je sunce i lijepo vrijeme...
ero222- Član
- Broj komentara : 29
Registration date : 24.08.2011
Re: fico kontras s mekanim krovom
može, samo teško naći limara koji ima volje za tu za*ebanciju...ukratko treba napraviti podignuti rub kako nebi voda ulazila pri vožnji, drukeri od inoxa i sašiti kod tapetara kvalitetan platneni krov...
nije na odmet malo pojačati krov...
damba je blizu a besposlen je .....možda ima volje
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
hvala na brzom odgovoru...kontras se vec poceo slagati i sad mi padaju razne gluposti na pamet...i kad sam vidio ovu sliku na internetu,zaljubio sam se...moj kontras je isto bijeli i tako reci kopirao bih ovoga sa interneta...jedino sto ne znam kakva bude zahebancija oko toga i ako se odlucim to napraviti da bude dobro rjesenje a ne da kasnije ulazim s kisobranom u auto da slucajno kisa ne pocne...
ero222- Član
ako se napravi kako treba nema šanse da prokišnjava! provjereno!
fusher- SPAMER
hvala ti, e da i zanima me vase osobno misljenje da li treba napraviti mališana kao s fotografije....
ero222- Član
Nemaš se kaj mislit treba-ne treba... Ako imaš želju i nađeš nekoga tko to može kvalitetno odraditi, radi kaj ti padne na pamet... A ovo po meni ne spada u neke ciganije, nego u fine (i fora) prerade...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
bitno mi je da nije ciganija a koga bolje pitati nego vas....auto je vec na sređivanju limarije,i sad je pravo vrijeme da se to napravi ako se ce se raditi....danas poslije posla idem do covjeka da ga pitam ako je u stanju on kvalitetno to odraditi....a ako vidim da mi je malo nesiguran,odmah cu vas kontaktirati vezano za neke preporuke tko bi mi to mogao odraditi.......kao npr.član Damba...
ero222- Član
mogu li ti ja preporučit moga majstora Tihu?on je dobar za zakrpit i zamazat kitom
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
nađi dobrog tapetara koji radi platnene krovove pa neka on kaže kako i što je najlakše i najbolje...
fusher- SPAMER
zlocko,pratim tvoje otprije na forumu komentare tako da mi je bolje nista ne komentirati... a sto se tice tapetara,idem do njega sutra...pa cu ga pitati i sustav otvaranja i zatvaranja posto mi je bitno kako ce ga napraviti...kao sto si me upozorio....
ero222- Član
pusti zloćka, pušten je s lanca...
najjednostavnije i najbolje je s drukerima, na dve sekcije, znači pola krova odrolano ili skroz, po starinski, bez gluposti na škare, klizače itd...
onaj koji misli provaliti (često kažu pa na drukere svaka budala otvori) bar ti ne raspara krov nožem....već kulturno otkopča
najjednostavnije i najbolje je s drukerima, na dve sekcije, znači pola krova odrolano ili skroz, po starinski, bez gluposti na škare, klizače itd...
onaj koji misli provaliti (često kažu pa na drukere svaka budala otvori) bar ti ne raspara krov nožem....već kulturno otkopča
fusher- SPAMER
pa što nebi moga majstora Tihu??on priišije jednu zakrpu na krov i za 2 godine ti se otvor za platno sam napravi hhahahahaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ma kakva provala,ovaj projekt kad zavrsim....ne ide fićo od mene 4 metra....pa da vidim tko ce uci u njega... vec sam ulozio puno u njega a nisam jos tako reci ni poceo....prvo komplet limarija mi se sad rjesava,pa motor i onda interijer....ali mislim da cu napravit copy/paste kao sa slike....samo da mi je jos dijelova za kontraša,no to cu vidjeti ovaj tjedan sta mi sve treba pa se javim.....moram pohvaliti Miljenka s foruma,svaka mu cast,odmah dobrodoslica i ako sta trebam nek se javim....sto je najbolje,vidim da je okupljanje članova blizu mene,u ulici Dragutina Golika a ja sam blizu te destinacije pa mozda navratim....samo ne znam dal je ekipa ljubitelj pive ili vina....
ero222- Član
ekipa je ljubitelj svega tako da nemreš pogrešit kaj god da doneseš!!! hahaha
a i moraš navratit jer jedan naš član ima takav krov koji bi ti radio tako da ti je to idealna prilika da proštudiraš kako izgleda i propitaš vlasnika o tome kako je rađeno i koliko bi te koštalo!!
a i moraš navratit jer jedan naš član ima takav krov koji bi ti radio tako da ti je to idealna prilika da proštudiraš kako izgleda i propitaš vlasnika o tome kako je rađeno i koliko bi te koštalo!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Platneni krov je ugradio jedan covek kod nas (nije na forumima) sa starog Fiata 500 i sedi na njemu k'o du*e na tuti (nigde ne prokisnjava niti duva). Nazalost nemam kontakt , a sliku mogu potraziti (tj ako je ima sa poslednje Ficijade u Sapcu)
pedjamil- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 19.04.2011
Hehe,onda mi je sve jasno... Znaci okupljanje je srijedom u 19:00 koliko sam shvatio...ako je onda se mozda i vidimo....
pedja,zahvaljujem na pomoci i drago mi je sto je to moguce napraviti...
Idem sad na razgovor s majstorom pa se cujemo nakon razgovora...
pedja,zahvaljujem na pomoci i drago mi je sto je to moguce napraviti...
Idem sad na razgovor s majstorom pa se cujemo nakon razgovora...
ero222- Član
Kak je rekel Fušer,bez škara i inih gluposti samo drukeri a i možeš dodat čičak kak imaju i neki Spečeki!!
Kaj se tiče okupljanja nemreš fulat jer ekipa je totalnlo "luda" za fičekima!!
Kaj se tiče okupljanja nemreš fulat jer ekipa je totalnlo "luda" za fičekima!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1512674731637&set=a.1512670811539.74960.1077455158&type=1&l=b2f8c499bb
pedjamil- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 19.04.2011
e to je to....i jos bih ja stavio bež boju platna na bijeli auto i nista vise...
ero222- Član
lijepo to izgleda samo neznam koliko je to isplativo ali ako je za tvoj gušt onda samo daj!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
I ja sam nešto razmišljao radit otvor na krovu na svom kontrašu ali odustao sam vrlo brzo jer žao mi radit tako konkretan zahvat i uništit original...iako znam da bi bilo ful korisno i fora pogotovo ljeti!
Atua- Član
- Broj komentara : 93
Registration date : 06.09.2011
A znam,i mene hebe sto moj nije orginalno takav,al ako se dobro napravi mislim da se nece unistiti vec samo napraviti nesto jedinstveno,moze izgledati bolesno... a kako si ti to mislio napraviti kad si razmisljao o tome?
ero222- Član
Pa nisam baš razbijao glavu od razmišljanja ali mislim da ako se već ide radit da bi bilo najbolje napravit što vjernije originalu..e sad vidim da dosta kolega savjetuje da se ne radi sa škarama..najbolje je pitat majstora i naravno treba vidjet koja bi bila cijena
Atua- Član
- Broj komentara : 93
Registration date : 06.09.2011
nisam bez posla nego ga imam i previse i nestignem nikome raditi nista jos najmanje godinu dana pun sam do kraja vise niti neznam sam di da se uhvatim i kojega da radim tako da godinu a mozda i pol ili do ulazka u europu sam punfusher je napisao/la:može, samo teško naći limara koji ima volje za tu za*ebanciju...ukratko treba napraviti podignuti rub kako nebi voda ulazila pri vožnji, drukeri od inoxa i sašiti kod tapetara kvalitetan platneni krov...
fićeki će izaći iz mode Damire prije nego što ti pozavršavaš to sve što si obećao
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.