KRETEN!!!!!!
5 posters
Re: KRETEN!!!!!!
Lik je iz okolice Dubrovnika, a napravio je sve ovo za gajbu karlovačke, da dokaze da ce prije past zadnji nego prednji kraj!
E da, auto je bio kao nov!
E da, auto je bio kao nov!
Gost- Gost
Nisam nasilan čovjek ,ali ovakve postupke i ponašanje organski nemogu podnjeti inače hladno bih ga objesio za Mu*a i to besplatno a ne za gajbu pive .
Gost- Gost
mat*r mu idiotsku, pa zatrpao bi ga dole odma sa jadnim fićekom, koji stvarno izgleda fenomenalno.
e, i sad ja da prodam auto, i onda ga kupi ovako neka budala i iživljava se na istom... bolje neka hrđa doma...
e, i sad ja da prodam auto, i onda ga kupi ovako neka budala i iživljava se na istom... bolje neka hrđa doma...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Hornet je napisao/la:Pa nije to kreten to je NAD KRETEN !!
Dodao bi : Ober kreten...ha-ha.Razni ljudi....
gigi- Počasni član
- Broj komentara : 263
Registration date : 21.02.2009
oni u glavi nemaju ništa,apsolutno su i...ti prve kategorije.
da si ih pitao da ti ga prodaju,vijerojatno bi rekli da nije na prodaju,a ovako nešto napravit može samo prvorazredna s....ka.
po svemu šta se vidilo ,nemogu sudit ali fičo je bio u dobrom stanju,barem izdaleka.
da si ih pitao da ti ga prodaju,vijerojatno bi rekli da nije na prodaju,a ovako nešto napravit može samo prvorazredna s....ka.
po svemu šta se vidilo ,nemogu sudit ali fičo je bio u dobrom stanju,barem izdaleka.
Gost- Gost
Pa po mojoj procjeni to su ljudi bez imalo karaktera u sebi on je to napravio za gajbu pive i iz razloga da se o tome priča ,ja u tome svemu nevidim nikakvu interesantu priču ,čak što više spada u onaj kretenski dio ponašanja iskreno bih volio vidjeti tog tipa onako oči u oči pa da ga pitam kada ga je pamet napustila ??
Gost- Gost
Hornet je napisao/la:Pa po mojoj procjeni to su ljudi bez imalo karaktera u sebi on je to napravio za gajbu pive i iz razloga da se o tome priča ,ja u tome svemu nevidim nikakvu interesantu priču ,čak što više spada u onaj kretenski dio ponašanja iskreno bih volio vidjeti tog tipa onako oči u oči pa da ga pitam kada ga je pamet napustila ??
Kolega Hornet ja mislim da toga pamet nije napustila nego da je on uopče nije nikad ni ima. To su one priče amo kupit fiću za 500 kuna pa ga srušit za dva dana, ali fića za 500 kn više nema, hehe. Ali kretino je moga poginit ovako, slomit vrat i još ko zna šta, samo da bi se dokaza.... A primitivaca je uvik bilo i bit će
Gost- Gost
Budale i pijance čuva b*g a jadni fića neslavno završi .
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ovoo nema veze s mozgom,i onda se ljudi cude kako postanu invalidi,invlidan je on u mozgu,i da je ovom prilikom nastradao i ostao invalid svi bi ga zalili,a netreba ga zaliti jer je kreten i svi sa ovolikim kvocjento inteligencije.
nazalost uvjek nastadaju normalni ljudi a ovakvi idijoti uvjek prođu lišo.
PRE STRASNO
nazalost uvjek nastadaju normalni ljudi a ovakvi idijoti uvjek prođu lišo.
PRE STRASNO
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ja bi ga natra za kaznu da ga dotjera u prvobitno stanje!
Dakle, kompletno limariju i mehaniku, e to bi mu bila kazna!
Dakle, kompletno limariju i mehaniku, e to bi mu bila kazna!
Gost- Gost