Gume za fiću
5 posters
Stranica 1 / 1.
Gume za fiću
Evo da vam se javim :-),
jutros mi se probusila guma na fici :-(, sto nije bilo ni malo ugodno na ovoj zimi, smrzla sam se :-). Popravila sam je kasnije kod vulkanizera, ali unutarnji slauf smo morali baciti, vise nije bio za upotrebu. Sad bih trebala kupiti originalnu novu unutarnju gumu za ficu, mislim da je 12 cola, kod nas u blizini nema nigdje, pa ako neko zna gdje se moze kupiti, molim da mi se javi, hvala. A i nove gume bih kupila, naravno sve cetiri, za ficu. Vjerujem da gnjavim, ali zato ste tu :-).
Pozz
jutros mi se probusila guma na fici :-(, sto nije bilo ni malo ugodno na ovoj zimi, smrzla sam se :-). Popravila sam je kasnije kod vulkanizera, ali unutarnji slauf smo morali baciti, vise nije bio za upotrebu. Sad bih trebala kupiti originalnu novu unutarnju gumu za ficu, mislim da je 12 cola, kod nas u blizini nema nigdje, pa ako neko zna gdje se moze kupiti, molim da mi se javi, hvala. A i nove gume bih kupila, naravno sve cetiri, za ficu. Vjerujem da gnjavim, ali zato ste tu :-).
Pozz
Minana- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 13
Registration date : 24.11.2011
Re: Gume za fiću
Sumnjam da ima za kupiti unutarnja nova guma. Vanjskih ima i mogu se naručiti vjerojatno.
Ako se odlučiš za kupovinu unutarnje, javi mi se na PP, imam je ja u ispravnom stanju. Pozdrav
Ako se odlučiš za kupovinu unutarnje, javi mi se na PP, imam je ja u ispravnom stanju. Pozdrav
pa kupis gume, ako vec kupujes nove, bone za koje netrebaju šlaufi, i rijesila si problem
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Mislim da ne može jer felge 12' nemaju oblik koji treba za gumu bez zračnica. Mora imati jedan kanal da guma usjedne, a fićine to nemaju..
Imas u đurđevcu ak si iz kalinovca ..imas tamo u đurđevcu kak se ide prema groblju..u onom ducanu na cosku ili imas ja mislim kod vulkanizera (mladena)...pozz
TheStig- Aktivni Član
- Broj komentara : 227
Registration date : 22.10.2011
Decki hvala na odgovorima.
Javim vam sta sam nasla i uradila.
Javim vam sta sam nasla i uradila.
Minana- MODERATOR SPAMER
keep us posted! :-)
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Bok decki,
kupila sam unutrasnje gume u Durdevcu, kom. 43,00kn, jos samo moram do vulkanizera :-).
kupila sam unutrasnje gume u Durdevcu, kom. 43,00kn, jos samo moram do vulkanizera :-).
Minana- MODERATOR SPAMER
odlično
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Eto ga fino... di si kupila i ak ides idi mladenu ....i reci da znas pavinove mozda nesto spusti cijenu al nemoj drzat za rijec
TheStig- Aktivni Član
- Broj komentara : 227
Registration date : 22.10.2011
Similar topics
» K gume za fiću
» Gume za ficu
» Gume sa bijelim rubom , white wall gume ?
» GUME.......165/65/13...???
» gume 175/50-13
» Gume za ficu
» Gume sa bijelim rubom , white wall gume ?
» GUME.......165/65/13...???
» gume 175/50-13
Stranica 1 / 1.