čip čip čip
+8
Abarth
fusher
pucici 750le
miniV8
brbo
dr.Damba
Camshaft
malik
12 posters
Stranica 1 / 1.
čip čip čip
moze li se fico čipovati???
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
Re: čip čip čip
Naravno... Ako unutra staviš neki motor s el. ubrizgavanjem.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
stavis cip u razvodik paljenja i okrenes predpaljenje na 15 stupnjeva i pojacas smjesu goriva probusis ispusni lonac i ugradis dvije ispusne cjevi van iz njega i imas 30 ks a mozda i vise a mozes ga i iz mapirati preko laptopa da dobijes veci okretni momenat ali onda ti je najbolje da odes na dinometar da ti izmjere pravu sanagu
znaci moze i bez mijenjanja motora i hoce to sve sto se uradi utjecat na zatvaranje zadnje haube i kolko ce fico trosit vako uradjen i kolko bi sve to kostalo
malik- Aktivni Član
nist pretjerano trebas samo u cipoteci naci odgovarajuci chip po mojoj preporuci trazi simens chip sa 24 ili max 30 nozica taj se bez beda da ugraditi u razvodnik i nece mu poremetiti previse njegove parametre ali trazi cip od maks 30 ks da ne opteretis previse motor ventile podesi malo da teze prolazi listic od 0,15 na usisu i 0,20 na ispuhu skini si sa neta softwer za parametre spoji laptop i lupi mu nutra nove parametre kako sam ti rekao podesi mu malo smjesu daj mu malo vise benzina da dobiva nebi bil da mu ugradis elektricnu pumpu goriva i auspuh preradi obavezno nece mu nista skoditi taj tuning motora jer to moze bez beda izdrzati a kostati ce te skoro nista jer sve sam mozes napraviti samo malo prekopaj po netu ima svega hauba se normalno moze bez problema zatvoriti ali ako je ostavis malo u zraku dokazano je da ide brze nista sad sretno i javi jesi nasao chip u vasoj chipoteci
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ma nezz ja ni u kakvoj radnji se to ima uzet ni kolko kosta(ni okvirno) mislio sam to uradit al kad sve sredim(limarija) pa ako ima neko da je vec radio nesto slicno da okaci slike (gdje sta kako) posto bi to volio sam uradit al nikad nisam nista slicno ni pokusavo
malik- Aktivni Član
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
zajeba*aju te....
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
dr.damba je napisao/la:nist pretjerano trebas samo u cipoteci naci odgovarajuci chip po mojoj preporuci trazi simens chip sa 24 ili max 30 nozica taj se bez beda da ugraditi u razvodnik i nece mu poremetiti previse njegove parametre ali trazi cip od maks 30 ks da ne opteretis previse motor ventile podesi malo da teze prolazi listic od 0,15 na usisu i 0,20 na ispuhu skini si sa neta softwer za parametre spoji laptop i lupi mu nutra nove parametre kako sam ti rekao podesi mu malo smjesu daj mu malo vise benzina da dobiva nebi bil da mu ugradis elektricnu pumpu goriva i auspuh preradi obavezno nece mu nista skoditi taj tuning motora jer to moze bez beda izdrzati a kostati ce te skoro nista jer sve sam mozes napraviti samo malo prekopaj po netu ima svega hauba se normalno moze bez problema zatvoriti ali ako je ostavis malo u zraku dokazano je da ide brze nista sad sretno i javi jesi nasao chip u vasoj chipoteci
a jesi car!!
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
lijepo bi bilo kad mi neko odgovorio kolko kosta cip od 30 ks i da okaci slike jer ja ne znam ni sta je taj neki razvodnik a nije da mi stavljate smajlice i sto fusher reko da zaj...!!!!!!
malik- Aktivni Član
jebu te nemaš što čipirati u fići, nemam ništa protiv pitanja ovakvih ali malo proguglaj prvo što je čipiranje motora i ELEKTRONIKE koju fico nema niti u tragovima, biti ce ti puno jasnije kad shvatiš što je čipiranje.
nemoj se ljutiti na dr.dambu on je malo glupi pa svašta zna napisati, ali nas je bome dobro nasmiijao
nemoj se ljutiti na dr.dambu on je malo glupi pa svašta zna napisati, ali nas je bome dobro nasmiijao
miniV8- Administrator
HAHAHAHAHHAHAH jbg ja nasjeo ko kad je napiso sve sto sam htio cut
malik- Aktivni Član
nemaš potrebe za tim nego ako imaš kuku samo nabij tenisku lopticu na nju i nazad obavezno zaljepi naljepnicu sport i vidit ćeš da će ti razlika bit očigledna!!malik je napisao/la:moze li se fico čipovati???
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
miniV8 je napisao/la:jebu te nemaš što čipirati u fići, nemam ništa protiv pitanja ovakvih ali malo proguglaj prvo što je čipiranje motora i ELEKTRONIKE koju fico nema niti u tragovima, biti ce ti puno jasnije kad shvatiš što je čipiranje.
kako nema elektronike???? kondenzator, i zavojnice na pokazivaču temperature i goriva!!
a možda imaš i digitalni sat na ruci..
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Automat zmigavaca.... to je zacetnik elektronike
Hahahahahahahaha
Hahahahahahahaha
miniV8- Administrator
pronadji malo literature pase tu edukuj, pitanje je smesno,
mladen76- Član
- Broj komentara : 61
Registration date : 17.11.2011
To je isto kad spojiš trofazne žarulje s bežičnim kablima koji obavezno moraju biti stegnuti dvotaktnim ljepilom... joj decki... nist neznate...
cingajunior- Aktivni Član
- Broj komentara : 107
Registration date : 29.10.2011
Ne vjeruj zagorcima! Hahahahaha
doki- Aktivni Član
- Broj komentara : 201
Registration date : 22.12.2011
ova tema ide u lock!
miniV8- Administrator