Hausfrauen-Porsche
5 posters
Stranica 1 / 1.
Hausfrauen-Porsche
Ajde pošto stoji u avataru da ga i tu predstavim.Kupljen prije cca 2.5 godine u voznom stanju za relativno malo žetona i to na ler.Auto je vulgaris 924 81.god. 2.0 125hp presložen, karoca je bila ogoljena skroz (kod bivšeg vlasnika) a instalacija skinuta sistemom cvikcangi tak da pola toga nije radilo.
Sad malo slika kad je kupljen
(kilometar sat je od S modela ali imam orig.mislim da je do 240)
Kao što se vidi na slikama felge i gume su ekstremne veličine i širine i sa njima auto nije vozan preko 100-120 (baca se ,a i teže drifta hehe) pa su nabavljene orig.felge ali naravno nemogu ih stavit jer ne postoje 100mm dugački šarafi za kotač osim po naruđbi iz Stuttgart-a i koštali bi više nego ove felge ali i to se riješava ovih dana
Lani je malo posložen interijer
Ovi čuning prekidači su bili zbog gore navedenog sistema cvikcangi i tu se trebala palit pumpa, kontakt itd. al hvala bogu to je riješeno.Cilj je dovest auto u originalno stanje tj.bez ikakvog čuninga zatamljivanja spuštanja i sl.pa ovim putem ako neko slučajno ima orig.volan.Največi problem je k-jetronic ubrizgavanje koje je zajebano za posložit tako da sad troši 25 L/100 km ,a dok se ne ugrije radi ko motokultivator.To bi ukratko bilo to.
Sad malo slika kad je kupljen
(kilometar sat je od S modela ali imam orig.mislim da je do 240)
Kao što se vidi na slikama felge i gume su ekstremne veličine i širine i sa njima auto nije vozan preko 100-120 (baca se ,a i teže drifta hehe) pa su nabavljene orig.felge ali naravno nemogu ih stavit jer ne postoje 100mm dugački šarafi za kotač osim po naruđbi iz Stuttgart-a i koštali bi više nego ove felge ali i to se riješava ovih dana
Lani je malo posložen interijer
Ovi čuning prekidači su bili zbog gore navedenog sistema cvikcangi i tu se trebala palit pumpa, kontakt itd. al hvala bogu to je riješeno.Cilj je dovest auto u originalno stanje tj.bez ikakvog čuninga zatamljivanja spuštanja i sl.pa ovim putem ako neko slučajno ima orig.volan.Največi problem je k-jetronic ubrizgavanje koje je zajebano za posložit tako da sad troši 25 L/100 km ,a dok se ne ugrije radi ko motokultivator.To bi ukratko bilo to.
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Re: Hausfrauen-Porsche
dobar dobar!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Odličan
TheStig- Aktivni Član
- Broj komentara : 227
Registration date : 22.10.2011
nebi se zalio da imam jedng takvog,super je
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Auto je zakon, limarija pogotovo, a k-jet ne znam tko uopće zna posložit kak treba... Sve u svemu, malo mu fali da bude strava...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Najbolja je šta su neki djelovi jeftiniji od fićinih npr.uložak kontakt brave sam platio 70 kn dok je za fiću na avali 114 kn.Umro sam od smijeha kad sam na kutiji od fertajler kape između ostalih modela pročitao z-101 reko Plavljaninu daj mi odma i klipove od stojke vidiš da je to sve isti k...c Veliki dio sitnarija npr.vanjske kvake ,ablnder...su vw (golf 1 pasat) dok motor za koji svi na prvu vele da je audi baš i nije ,a i ne postoji audi 2.0 iz tog vremena.Istina neki vanjski djelovi motora su isti ili se daju pripasat ali unutra je druga priča.
Ugrađivao se 75-79 i u vw lt kombi ali sa siromašnih 75 hp
Tako da ispada da je porsche-ov motor "abartirani" vw
Ugrađivao se 75-79 i u vw lt kombi ali sa siromašnih 75 hp
Tako da ispada da je porsche-ov motor "abartirani" vw
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Stranica 1 / 1.