Tko ili sto vam cuva ficu?
3 posters
Tko ili sto vam cuva ficu?
Dakle topic o dvorisnim-kucnim ljubimcima... naslov je samo da bi bio ontopic vise/manje...
ja imam 2 komada zivotinja... bijesnog psa i okokucnog tigra....
oboje se dobro slazu i rade u talu...
ja imam 2 komada zivotinja... bijesnog psa i okokucnog tigra....
oboje se dobro slazu i rade u talu...
Gost- Gost
Re: Tko ili sto vam cuva ficu?
Pa super tu se pobija teza da se pas i mačka ne slažu . Evo kolega ima primjer ,pse volim a mačku nemam zbog psa on ne voli . Probat ću nabaviti onoga maloga patuljastog kunića to je želja moje Pčelice .E da mi pas čuva Fiću odavno bi nestao ??
Gost- Gost
Evo je moja krvoločna životinja, bernski planinski pas, dušu bi prodao za keksić, a baš da je čuvar... pa i nije... mačke ne podnosi...
/slika je stara oko pola godine kad je bio mali, sad je pravo tele... /
/slika je stara oko pola godine kad je bio mali, sad je pravo tele... /
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
ovo je moj tomi,vijerni drug i nema toga šta nebi napravio za hranu,ali ne da čuva nego je predobar.
mačke mrzi iz dnaduše ali je umiljat,kila ima 85.
mačke mrzi iz dnaduše ali je umiljat,kila ima 85.
Gost- Gost
Pa neznam sa ovim psom što sam ga udomio iz Azila ,nešto je čudno hrane ima u izobilju ,međutim ako je hranimo ,a nemože pojesti to nosi u ustima i cvili traži mjesto da to zakopa.Mislim da ima nekih posljedica iz Azila tamo nisu imali dovoljno hrane !hrane ih na kapaljku da ih održe u životu. Sada me to asocira kao da se boji da ne ostane bez hrane neznam volio bih pitati nekoga tko ima iskustvo sa Psima ,što se događa ??
Gost- Gost
moguće je da ste u pravu kolega Hornet, ali moguće je da je to samo pseći instinkt, ja sam npr kupio svome nekidan onu kost za čišćenje zuba, dođe oko 30ak kuna, i on je nju malo žvakao i odjednom vidim ja nemaga, ja za kuću a on kopa pijesak i pokušava je zakopat...
BISer- Aktivni Član
Peraklo,ova slika macka ti je predobra! Bas je ispao odlicno,nevjerojatno... Ja imam takvog isto,vec je napunio 3 godine...Al mene najvise voli i ide zamnom stalno
BTW, ta macka je samo jednom dosla na terasu, dadosmo joj jest jednom i odonda se ne da maknut... takodjer, izgleda da ju je neko "obradio" prije mjesec dva tako da sad ocekujem da ce mi kroz par dana bit puno dvoriste malih... ne pustam ju u kucu ali se pocela uvlacit i sklupca se na neki tepih i tako lezi... a dosad je uvijek lezala vani... tako da brijem da trazi nesto mekano i toplo gdje ce istrest tucet macica... pa eto odma ovim putem, ako tko hoce, kad vec dodje vrijeme, bit ce malih macora na udomljavanje... govore mi ljudi da bi ih trebao podavit a ja bum radje sam hranio 30 komada ako treba nega da ijednom nekaj napravim... sta cu kad sam mekusac
Gost- Gost
Zašto ih podaviti ?? kome su ta malena bića koja još nisu ugledala svjetlost dana nešto skrivila .Eto kako neki pojedinci razmišljaju meni to izgleda odurno!!
Gost- Gost
stvarno ne kužim zašto, ali šta nije izreka da se prvi mačići bacaju u vodu?? odurno... stvarno odurno...
BISer- Aktivni Član
Meni to izgleda kako bi danas ! udavio tu mačku ili psa ,pa takav bi udavio i čovjeka ,nevolim takve osobe ,nesmatram ih poštenim i koretnim ljudima ,ljudi u koje nemožeš vjerovati .Odnosno neželim takve ljude u svome društvu !!
Gost- Gost
evo odma da kazem da ih je doslo na svijet 3 komada... jedan je vec rezerviran za sogora, pa ako netko tu s foruma zeli za kojih 2 mjeseca uzeti jednog od druga 2 nek mi se javi... radje da odu u ruke nekog ko ce se o njima brinuti nego da ih naganjaju seoski psi, da skupljaju krpelje i da ih nedajboze satare auto...
Gost- Gost
A joj mačke, preslatka stvorenja, evo naša se isto okotila, ima dva, sad su počeli izlazit iz konobe, preslatki su, a obe mačke stare, muško i žensko potpuno crne, zakon
Kažem joj jer imamo dve stare i sade dva mlada, treba nać nekoga da mlade uzme. A interesantno, kad se odvede mačku kod veterinara da je operiraju, kako se ono kaže, neznam sad, al da nemože ostat puna, poslje se sva uljeni, nikakva nije, to im se desi, ali, tu smo par puta tako napravili op, ode jadna protegnut noge po cesti evo ti nekog auta pa je zgazi, ma ajde, katastrofa.
Kažem joj jer imamo dve stare i sade dva mlada, treba nać nekoga da mlade uzme. A interesantno, kad se odvede mačku kod veterinara da je operiraju, kako se ono kaže, neznam sad, al da nemože ostat puna, poslje se sva uljeni, nikakva nije, to im se desi, ali, tu smo par puta tako napravili op, ode jadna protegnut noge po cesti evo ti nekog auta pa je zgazi, ma ajde, katastrofa.
Gost- Gost