BRZI I ŽESTOKI na pisti ZTC, Velika Gorica 26.05.2012
Stranica 1 / 1.
BRZI I ŽESTOKI na pisti ZTC, Velika Gorica 26.05.2012
U kontaktu sa organizatorom, dogovoren je ulaz za nasa vozila i prostor za prezentaciju.
Copy paste mailova ( segmenti)
"Jedino sto vam mogu omoguciti je malo mjesta da izlozite svoje aute i reklamirate klub..
Mjesto isto nije atraktivno jer mi je sve zivo popunjeno vec odavno a mjesta imam malo..
Mozete izloziti 5 autica, staviti svoje satore koji nisu ispisani sa nekim reklamnim sponzorima i to je to.."
"JA bih vas molio ako nije problem da kupite karte jer sam tako svima rekao pa da nebude zabune,, a ja cu rijesit ulaz sa zastitarima za auta i smjestit vas...
Ove godine dajemo za humanitarne svrhe pa se stvarno vise nemogu razvuc."
Smatram da je ovo potpuno prihvatljivo, pošto zarada ide u dobrotvorne svrhe, a pruza nam se mogucnost da imamo osiguran parking unutar ograde, prostor za prezentaciju, smatram da je najmanji problem platiti ulaznicu od 25kn. Pošto imamo prostor za samo 5 autiju, molio bih vas da se upišete tko bi zelio ici.
link na organizatora i raspored
http://www.ak-brzina.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=22
Darko je 1. znaci jos je ostalo mjesta za 4 auta.
Copy paste mailova ( segmenti)
"Jedino sto vam mogu omoguciti je malo mjesta da izlozite svoje aute i reklamirate klub..
Mjesto isto nije atraktivno jer mi je sve zivo popunjeno vec odavno a mjesta imam malo..
Mozete izloziti 5 autica, staviti svoje satore koji nisu ispisani sa nekim reklamnim sponzorima i to je to.."
"JA bih vas molio ako nije problem da kupite karte jer sam tako svima rekao pa da nebude zabune,, a ja cu rijesit ulaz sa zastitarima za auta i smjestit vas...
Ove godine dajemo za humanitarne svrhe pa se stvarno vise nemogu razvuc."
Smatram da je ovo potpuno prihvatljivo, pošto zarada ide u dobrotvorne svrhe, a pruza nam se mogucnost da imamo osiguran parking unutar ograde, prostor za prezentaciju, smatram da je najmanji problem platiti ulaznicu od 25kn. Pošto imamo prostor za samo 5 autiju, molio bih vas da se upišete tko bi zelio ici.
link na organizatora i raspored
http://www.ak-brzina.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=22
Darko je 1. znaci jos je ostalo mjesta za 4 auta.
Sasha19_81- Aktivni Član
- Broj komentara : 269
Registration date : 09.10.2010
Similar topics
» srijeda 11.04.2012
» 15.-17.06.2012. Minhen
» Skup Lukovica 2012
» Kragujevac 21.07.2012.
» Buzet 2012
» 15.-17.06.2012. Minhen
» Skup Lukovica 2012
» Kragujevac 21.07.2012.