PAZITE SA KIM TRGUJETE!!!
+7
miniV8
Sasha19_81
AleksaBg
fusher
Zloćko
Ćofi
zemunelo
11 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: PAZITE SA KIM TRGUJETE!!!
luka željezo se kuje dok je vruće,tako je to na zalost,trebo si pare u ruke i u zagreb isti dan
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Jesam za tablicu sam ti se javio ali sam imao 100 problema oko škole i ti si tablicu prodao i sve 5 nema frke.
Za vrata sam pokušavao naći prijevoz.
Lik NIJE htio uzeti kaparu, a ja sam mu je nudio! A da sam mogao u Zg sigurno bi išao, ali nisam mogao i dogovorili smo se i sve je vrijedilo.
Čovijeka se drži za riječ, a vola za rogove! Ako nekome nešto kažeš i obečaš onda stojiš iza toga.
Za vrata sam pokušavao naći prijevoz.
Lik NIJE htio uzeti kaparu, a ja sam mu je nudio! A da sam mogao u Zg sigurno bi išao, ali nisam mogao i dogovorili smo se i sve je vrijedilo.
Čovijeka se drži za riječ, a vola za rogove! Ako nekome nešto kažeš i obečaš onda stojiš iza toga.
Zadnja promjena: Ćofi; 26/6/2012, 23:12; ukupno mijenjano 1 put.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Samo ću da se nadovežem na ovo što su ti kolege već rekli..Kad ti je Broz pogledao auto i ako si bio kupac lijepo si trebao otići po njega pa makar i vikendom a ponedijkom napravit ugovor jer vlasniku vozila je potrebna samo tvoja osobna iskaznica da on napravi ugovor i pošalje ti ga na kućnu adresu..pogledaj moj primjer kupovine kontraša...Nazovem i zamolim kolegu Filipa da mi ode pogledati auto,kad ga je pogledao rekao je da je auto uistinu u odličnom stanju a ja sam odmah nazvao vlasnicu i rekao kupujem auto..i sve dogovorio oko prijevoza do Makarske..a da sam kojium slučajem otezao situaciju on bi se danas vjerovatno sjajio u tuđem dvorištu toliko od mene i želim ti više sreće u pronalasku i kupovini budućeg ljubimca
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
modovi prvo ocistite temu od pizdarija ovo je crna lista a ne cajanka drugo dragi kolega Ćofi beru se prigode a ne jagode....
Jao lutko sto volim tvoje postove
Kisi kisi
Kisi kisi
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Zloćko je napisao/la:da sam kojium slučajem otezao situaciju on bi se danas vjerovatno sjajio u tuđem dvorištu
Sve stoji, ali kad smo se dogovorili, on je sam rekao da mu nije frka i da me čeka, odbijo je jednog kupca zbog dogovora kojeg je imao samnom i kad sam trebao po njega on se NIJE javlja niti odgovarao na poruke. Rekao je da prodaje auto jer ne želi da propada vani. A sad kao ne propada?!? Ja samo kažem da ako daš riječ i nešto kažeš onda iza toga i moraš stajati!
Pa ti si meni rekao da ćeš doć po tablicu, dao mi svoju riječ pa nisi došao
PIRAMIDA- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 11.04.2009
mislim da je svatko iznio svoje mišljenje i neka sve ostane na tome da neidemo u bezkraj..sve što imate dogovoriti oko daljnje trgovine i preuzimanja dijelova obavljajte preko privatnih poruka!Hvala
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
PIRAMIDA je napisao/la:Pa ti si meni rekao da ćeš doć po tablicu, dao mi svoju riječ pa nisi došao
NE, ja nisam reko da ču doći nego smo se počeli dogovarati i jedan dan nisam mogao ja, drugi ti i tako je ostalo. Ali nema veze ti si tablicu prodaonekom drugom i gotovo, ja ti nisam ništa na to prigovorio niti ću...
Zloćko neću više...
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.