Filter Zraka
5 posters
Stranica 1 / 1.
Filter Zraka
-ekipo da li tko zna kakav je ovo filter zraka na Abarthovom motoru.......
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
Re: Filter Zraka
meni lići kao da je skinut sa kojeg starog kamiona
maky- Aktivni Član
- Broj komentara : 420
Registration date : 03.06.2010
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
-do takvih zakljucaka mogu doci i sam ... ..... mislim da bi i ostalima bilo zanimljivo kada bi se mogla dobiti bilo kakva strucna informacija....
a dobro takve su imali prvi stari abarthi to je bila jedna od prvih modifikacija filtera... zadovoljan sada
evo ti i link ako si ga zelis naruciti samo sada ih rade od plastike umjesto alu... http://www.mrfiat.com/part.php?item=Cars/Fiat/Fiat%20600/Abarth/Fiat600Abarth850-1000TCAirFilterHousingNew.html
evo ti i link ako si ga zelis naruciti samo sada ih rade od plastike umjesto alu... http://www.mrfiat.com/part.php?item=Cars/Fiat/Fiat%20600/Abarth/Fiat600Abarth850-1000TCAirFilterHousingNew.html
Jao, brate, cijena prava sitnica...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
placas ime a ne filter i to je bez uloška jbt... za tu lovu si kupim nove klipove za povečanje kompresije
-pa to je samo slika sa cijenom.....mislio sam vise na tehnicke karakteristike u odnosu na normalne filtere koji su dostupniji....a kaj se tice cijene ...je da se placa ime ali mozda ima jos neceg...pa ako itko zna da to podijeli....a na ovoj slici koliko se vidi nije radjen od plastike...ima var...
a koje to karakteristike,čuneri kažu dobio sa 5-8 konja jer sam stavio sportski filter valjda ces tako i ti
Guest- Gost
a za sta sluzi filter zraka? istinski neces dobiti nista viso od normalnog sportskog, jer protok zraka ti je isti sa onim starim i sa ovim danasnjim razlika je u materijalima..... nekad je sve bilo vece i grublje napravljeno a vidi sad....i da neces imati onaj zvuk kao dod danasnjih filtera tkz (booop) za dobiti nesto vise.... to je druga priča...
-hvala na informacijama... ...znaci ovakav tuljac je vise da poprimi cim veci izgled prvom orginalu abarthovog motora......ja znam jedino ako je bolji filter da motor bolje dise a to da ces dobiti vise KS to jos nisam cuo...izgleda da ovi cuneri rade cuda sa filterima zraka... ...
da spoje ga na cooler....
e da s onakvim filterom neces imati problema na tehnickom kao sa novim....
e da s onakvim filterom neces imati problema na tehnickom kao sa novim....
Similar topics
» K: Kablove svjećica, prednje kočione cilindre, filter zraka
» Filter za gorivo
» K: adapter za pod filter ulja
» P:Sprint filter za Weber 32 DMTR 34 DMTR DMTE
» Filter za gorivo
» K: adapter za pod filter ulja
» P:Sprint filter za Weber 32 DMTR 34 DMTR DMTE
Stranica 1 / 1.