Oldtimeri na Bundekfestu - 29.9. -Subota 18:00 h
+7
Camshaft
Hrki
puyolov tata
Ćofi
Atua
Sasha19_81
borac
11 posters
Stranica 1 / 1.
Oldtimeri na Bundekfestu - 29.9. -Subota 18:00 h
U organizaciji Oldtimer kluba Ferdinand Budicki, a uz podršku Grada Zagreba, u subotu 29.9 u 18:00 na Bundekfestu održavati će se izložba pod nazivom 'Muzej automobila Ferdinand Budicki'.
Na izložbi će uz razgledavanje starodobnih automobila, motora i bicikala biti i projekcija dokumentarnih filmova iz automobilističke povijesti grada Zagreba, te izložba fotografija iz nedavno tiskane Monografije 'Bešte ljudi – ide auto (Povijest automobilizma u Hrvatskoj 1898. -1945 ). Vecina eksponata na Bundekfestu dio su budućeg Muzeja automobila Ferdinand Budicki, koji se u proljeće 2013 godine otvara u bivšoj tvornici Pluto u ulici Kneza Ljudevita Posavskog.
------------
sakupljamo se na parkiralištu ispred glavnog ulaza na velesajam ..u 17:30 vesela i sarena kolona krece prema bundekfestu
Na izložbi će uz razgledavanje starodobnih automobila, motora i bicikala biti i projekcija dokumentarnih filmova iz automobilističke povijesti grada Zagreba, te izložba fotografija iz nedavno tiskane Monografije 'Bešte ljudi – ide auto (Povijest automobilizma u Hrvatskoj 1898. -1945 ). Vecina eksponata na Bundekfestu dio su budućeg Muzeja automobila Ferdinand Budicki, koji se u proljeće 2013 godine otvara u bivšoj tvornici Pluto u ulici Kneza Ljudevita Posavskog.
------------
sakupljamo se na parkiralištu ispred glavnog ulaza na velesajam ..u 17:30 vesela i sarena kolona krece prema bundekfestu
Re: Oldtimeri na Bundekfestu - 29.9. -Subota 18:00 h
Da vas ne cudi, ovo je ona prica koja se cekala , a organizacija je prepuštena OTK-u Budicki. I nama nemoras pisat na forum, za ovo to znamo
Sasha19_81- Aktivni Član
- Broj komentara : 269
Registration date : 09.10.2010
sasha-siva eminencija budicki projekta doci ce uskoro dan kad cemo otkriti borce koji su klecali u blatu i strazarili citavu noc da ostali mogu mirno spavati...
uglavnom novo događanje koje za cilj ima da se opet nasa old scena pokaze pred ocima javnosti ....da predstavimo i klubove i buduci muzej i tehnicku kulturu opcenito...a onda na proljece da se uselimo u hram u centru grada i visoko podignemo zastavu dok se iz truba cuje koracnica
uglavnom novo događanje koje za cilj ima da se opet nasa old scena pokaze pred ocima javnosti ....da predstavimo i klubove i buduci muzej i tehnicku kulturu opcenito...a onda na proljece da se uselimo u hram u centru grada i visoko podignemo zastavu dok se iz truba cuje koracnica
http://www.oldtimeri.hr/component/jevents/eventdetail/113/-/otk-ferdinand-budicki-izlozba?Itemid=138
Baš kao nekad... nažalost moj ostao u garaži..rega tek na proljeće
[img]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img]
[img]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img]
Atua- Član
- Broj komentara : 93
Registration date : 06.09.2011
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Prošla su ta vremena kad je kolega Prka pisal svoje dogodovštine vezane za naš Fičo fan klub,fali mi to pa bum probal ja nadmašit našeg trenutačnog podpreCjednika!!
Skupljanje ekipe na starom poznatom mestu!PreCjednik naterava fičeke i njhove vlasnike u red!!
Pod rotirkama i svakojakim sirenama, bukom auspha iz oblaka dima izronila je zadivljujuča kolona makina i krenula gradom delat pomutnju na cesti! Prva stanica ni bila za naslikavanje več za to da se pokupi naš GPSovac Darac i to doslovce iz nama omraženog pauka! Čekajuči Godoa 69tka je kak i obično delal svakakve "gluposti" po makini a bogme i ispod makine!
Izbezumljene face kaj su nas gledale po gradu putem do Katarininog trga netreba spominjat jer to stvarno ni spomena vredno.Jes da su bili iznenađenim svim i svačim,policijskim rotirkama,zaglušujučom bukom i klasika zagađenjem centra grada a i GLE IDU FIČEKIIII!!
Damir je prešel na mrzlu "kavu" pa su maldenci morali rivat njegovog Žuću da bi došli do svoje kosooke zveri!
Neki su parovi u tom momentu iskoristili našu "nepažnju" nad naši ljubimcima i iskoristili trenutak koji će pamtit celi život(nebi im htel biti u koži)!
Za to vreme preCjednik je strenđerima probal objasnit kakve su to makine tu di im ni mesto!!
Komadi nisu hteli vadit zastavu duginih boja jer im je 69 poza bila najlepši uzorak!!
Začudo put na Sleme je prešel da ni nijedne makina ni zakuhala tak da smo doši samo malo kasnije jer je Dedin fiček samo na kratko htel otkazat poslušnost al ga je Deda uspel naterat tam di je on htel!Ipak ni to bilo sve jer su se tkz ređeri uzjogunili pa su dobežali i KAJ JE SAD TO!! Uz sendviče i sokove a i represivnih organa reda na NAŠOJ strani sve je kak spada,idemo dole!
Uz tutnjavu niz Sleme prošli kroz centar i spustoli se kod Brace! Doček i posluga dostojan samo Braci! PrCjednik pokušava ušićarit kakvu vezu za gluposti iz rane mladosti a ekipa začuđeno elaborira kak je Jasmin uspel dojt a da ni skuril 5 litri ulja 15 litri vode i to sa odpuštenim kotačima!
Zajednička fotka koja to i nije baš popunjena!
Velesajam i čekanje drugih oldija koji se nisu proslavili brojčanim stanjem nije nas preplašilo da u VELIKOM stilu ULETIMO na Bundek di su odma počele neke lude pripreme!! Dobro tanjuri su prazni al ni bilo vremena slikat kad je došla klopa jer je to greh a bogme su ostali i na kraju prazni al samo MALIČKE zmazani !
I TO JE TOOOOO!!!Priprema pozor sad!!UDRIII!!
Svi su se uspeli pošteno oznojit pa čak i 69tka i Crna mamba pustile znoj i suze!!
Pošto su makine od "srama" propale i probale se zvleč iz gliba DT je "skočil" u pomoč i zaustavil masovnu histeriju koja je zamalo prešla sve granice!!
Bez komentara molim na zadnju slikicu!
Skupljanje ekipe na starom poznatom mestu!PreCjednik naterava fičeke i njhove vlasnike u red!!
Pod rotirkama i svakojakim sirenama, bukom auspha iz oblaka dima izronila je zadivljujuča kolona makina i krenula gradom delat pomutnju na cesti! Prva stanica ni bila za naslikavanje več za to da se pokupi naš GPSovac Darac i to doslovce iz nama omraženog pauka! Čekajuči Godoa 69tka je kak i obično delal svakakve "gluposti" po makini a bogme i ispod makine!
Izbezumljene face kaj su nas gledale po gradu putem do Katarininog trga netreba spominjat jer to stvarno ni spomena vredno.Jes da su bili iznenađenim svim i svačim,policijskim rotirkama,zaglušujučom bukom i klasika zagađenjem centra grada a i GLE IDU FIČEKIIII!!
Damir je prešel na mrzlu "kavu" pa su maldenci morali rivat njegovog Žuću da bi došli do svoje kosooke zveri!
Neki su parovi u tom momentu iskoristili našu "nepažnju" nad naši ljubimcima i iskoristili trenutak koji će pamtit celi život(nebi im htel biti u koži)!
Za to vreme preCjednik je strenđerima probal objasnit kakve su to makine tu di im ni mesto!!
Komadi nisu hteli vadit zastavu duginih boja jer im je 69 poza bila najlepši uzorak!!
Začudo put na Sleme je prešel da ni nijedne makina ni zakuhala tak da smo doši samo malo kasnije jer je Dedin fiček samo na kratko htel otkazat poslušnost al ga je Deda uspel naterat tam di je on htel!Ipak ni to bilo sve jer su se tkz ređeri uzjogunili pa su dobežali i KAJ JE SAD TO!! Uz sendviče i sokove a i represivnih organa reda na NAŠOJ strani sve je kak spada,idemo dole!
Uz tutnjavu niz Sleme prošli kroz centar i spustoli se kod Brace! Doček i posluga dostojan samo Braci! PrCjednik pokušava ušićarit kakvu vezu za gluposti iz rane mladosti a ekipa začuđeno elaborira kak je Jasmin uspel dojt a da ni skuril 5 litri ulja 15 litri vode i to sa odpuštenim kotačima!
Zajednička fotka koja to i nije baš popunjena!
Velesajam i čekanje drugih oldija koji se nisu proslavili brojčanim stanjem nije nas preplašilo da u VELIKOM stilu ULETIMO na Bundek di su odma počele neke lude pripreme!! Dobro tanjuri su prazni al ni bilo vremena slikat kad je došla klopa jer je to greh a bogme su ostali i na kraju prazni al samo MALIČKE zmazani !
I TO JE TOOOOO!!!Priprema pozor sad!!UDRIII!!
Svi su se uspeli pošteno oznojit pa čak i 69tka i Crna mamba pustile znoj i suze!!
Pošto su makine od "srama" propale i probale se zvleč iz gliba DT je "skočil" u pomoč i zaustavil masovnu histeriju koja je zamalo prešla sve granice!!
Bez komentara molim na zadnju slikicu!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
odlicno ste to odradili svaka cast
a ti deda. je ti na ovoj zadnjoj slici stajo piton i bez viagre????'
a ti deda. je ti na ovoj zadnjoj slici stajo piton i bez viagre????'
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hahaha, stari, svaka čast na izvještaju, uljepšal si mi dan... Skoro da mi je manje žal kaj nisam mogel doć...
Isto tak, svaka čast na zadnjoj slici, al mi je jača ova di ste vas tri cigana...
Isto tak, svaka čast na zadnjoj slici, al mi je jača ova di ste vas tri cigana...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Zadnja zadnja zadnja zadnja zadnja zadnja zadnja...i ja bi malooooo inače svaka čast na provodu ali zadnja zadnja...me dotukla!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Camshaft je napisao/la:Hahaha, stari, svaka čast na izvještaju, uljepšal si mi dan... Skoro da mi je manje žal kaj nisam mogel doć...
A ova dva cigana i konobar:D .....lijevi rom je lobirao kod srednjeg (budučeg predsjednika države) za mjesto u nekakvom ministarstvu, uglavnom da ladi jaja
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Sve sam dogovorio...uglavnom čekamo izbore.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
auuuuuuuu kad dođete na vlast tek onda smo najebali...ovi svi do sad su bili med i mlijeko...crno nam se piše, al to vam ide uz ten
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Šta drugo reć nego i samo tako naprijed
puyolov tata je napisao/la:
Broz, stari je rekao da ovo ispred tebe kvari ozbiljnost situacije...
To su mu deca podmetnula za slikanje. hahahaha
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Eh deca, deca, je*o im Broz mater...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Vidim bilo je zanimljivo... Neka svaka čast ekipi, i tebi Sale respect
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Similar topics
» OLDTIMERI u SUBOTU kod HNK !! 11.6.2011.
» Orihi 2011. - OldTimeri fićeki i moto
» 5.3. ( Subota ) Velesajam: ZG KARNEVAL -OLDTIMERI -TRUBAČI IZ GUČE !!!
» Orihi 2011. - OldTimeri fićeki i moto
» 5.3. ( Subota ) Velesajam: ZG KARNEVAL -OLDTIMERI -TRUBAČI IZ GUČE !!!
Stranica 1 / 1.