mirotova poezija (premjesteni postovi iz teme ferdinand budicki )
+8
miro
Ćofi
puyolov tata
jasmin.ck
Zloćko
Camshaft
miniV8
Hrki
12 posters
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
istrijani
kako ce bit sole, "ki ca mi?" ma pusti ih ,sta ne vidis da si to kinezi (kad isrijan previse zalije malvazijon oli teranon,pa padne na teru)
[img] [/img]
ali bolje nego:
[img] [/img]
i zato je nas FICO legenda i najbolji i jedinstveni.
Sole,ako ne sredimo i tvog ficeka cemo sklopit nesto od onog moga frannkenwinnie,zidan je,malo dodamo jos koju dasku i to,i greva za KRKljanac, portapake mu montiramo,a u onaj predni branik cemo skriti Braumax bire da se hlade od brzine(mos mislit)
[img] [/img]
Ma decki hvala van na sansi ca ste mi dali da se ovako lipo druzimo i kvalitetno zejabavamo,as kako mij ezbroj godina u sobi opet preko 300 lit,znate kako jedva cekam vidit neku zejbanciju i salu na FORUMU!!!
[img] [/img]
ali bolje nego:
[img] [/img]
i zato je nas FICO legenda i najbolji i jedinstveni.
Sole,ako ne sredimo i tvog ficeka cemo sklopit nesto od onog moga frannkenwinnie,zidan je,malo dodamo jos koju dasku i to,i greva za KRKljanac, portapake mu montiramo,a u onaj predni branik cemo skriti Braumax bire da se hlade od brzine(mos mislit)
[img] [/img]
Ma decki hvala van na sansi ca ste mi dali da se ovako lipo druzimo i kvalitetno zejabavamo,as kako mij ezbroj godina u sobi opet preko 300 lit,znate kako jedva cekam vidit neku zejbanciju i salu na FORUMU!!!
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 21/2/2013, 10:27; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : pravopis)
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
Re: mirotova poezija (premjesteni postovi iz teme ferdinand budicki )
lfusher je napisao/la:čuo sam da isparenja od sredstava za dezinfekciju bolničkih podova znaju ovako djelovat...lsd da je obična kamilica....
Lako zato kaj si cul moras probat dojdi knami
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
lanci na stakama
puyolov tata je napisao/la:lfusher je napisao/la:čuo sam da isparenja od sredstava za dezinfekciju bolničkih podova znaju ovako djelovat...lsd da je obična kamilica....
Lako zato kaj si cul moras probat dojdi knami
he he mr.Puyolov tata,
treba probat bolnicu,i sestrice,i lude anestezije kad zavrte,ajjjj, LSD je sitnica ,kako ketonali peru i volteren rekete ,mozes zub na zivo vaditt ehehehehe.
pa pilse,kako vrte,,pa isparavanja,pa prdeze po sobi...
ako sve dobro sutra doma,ma u picku mater,u Balama i Rovinju zabijelio snijeg,a ja na stakama,sta neke lance da montiram na stake,ima neke ideje,mr. Rafo, ajmo majstri pomagajte ..
Zadnja promjena: davor-frankenwinnie 967; 21/2/2013, 16:11; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : z je y)
gost 1- Aktivni Član
treban 2 vide ca se zavidivaju za gume na snig,hitno!!da zavidan na stake,u centru je rupa od sajbe,pa da ne klizi,a kad pasa snig,ce iskriti za menom,po asfaltu
gost 1- Aktivni Član
ubit ce me mr.Miro ,uletija san na poeziju,na isparavanjima od podova u bolnici,i ketonala,i tramala,...
gost 1- Aktivni Član
što reći koju posluku porati?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
lsd ,tramal,ketonal!!! davore samo rokaj vidimo se za vikend ako nabaviš lance za štake
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
lsd je od fusher,ja njemu nudim braumax,pa cuj ovo ostalo mora,novi trap zadnji(kuk),pa dok se ne uhoda,i za spavat,evo ovaj novi pili,sve rusi hrastove po slavonji,jebo sebe,krevet mi se trese,stakon ga nabijan u rebra,ne jebe.jadan jos narkoza....a ta vrti,ne cujes ni miris ni okus 7 dana....pa prestao pusit,dimit,piti do KRKljanca,trese sve..ali na dobron putu,zapravo super,,sutra konzilij,a ako opet zapivan sutra ujutro Quel mazolin de fiori,dobit cu otpusno u 7;30 ujutro prije vizite, jer su mi bandijeru jedva oprostili,piva san sa mojin starin sergio (82) de momjana ti sen vola la zeŠOLE je napisao/la: lsd ,tramal,ketonal!!! davore samo rokaj vidimo se za vikend ako nabaviš lance za štake
gost 1- Aktivni Član
starin sergio (82) de momjana ti sen vola la ze
samo za davora.... še škuminšemo a favela in valež ša i dira ke šinjemo meži mati e no i kapira njente nišun!!!
samo za davora.... še škuminšemo a favela in valež ša i dira ke šinjemo meži mati e no i kapira njente nišun!!!
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
e justo kosi,faremo na bla kombrikula,e sarija na bela festa,kome te vinjaraoa a valle,te prendarija n asino doma,a pjan?/hhehee
Decki ide se doma,dosta bolnica i isparavanja sa poda
Decki ide se doma,dosta bolnica i isparavanja sa poda
gost 1- Aktivni Član
piva san i Quel mazzolin de fiori,ce telo posto dala montagna, ai
ah merakaaa,kad se okupe aksamlije,sa rakijon,,,,
ili niska banja,topla voda,za nislije ,cista zgoda
ah merakaaa,kad se okupe aksamlije,sa rakijon,,,,
ili niska banja,topla voda,za nislije ,cista zgoda
gost 1- Aktivni Član
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7