Pomognite barba šimi
2 posters
Stranica 1 / 1.
Pomognite barba šimi
Ovako barba Šime je gospodin od 75g i ima batelicu koja ima elektropokretač od fiče!!!
I sad ide problem... ošo mu je rele našli smo mu jednog od peglice ali mu nije dobar jer mu ne puni akumulatore ( izvana je isti kao od fice ali su valjda drukcije spojeni polovi ili stagod).... pa ako neko ima taj stari rele od fice ili trokolice za prodat nek se javi..... Pomognite barbi da opet može na lignje
HVALA!!!
I sad ide problem... ošo mu je rele našli smo mu jednog od peglice ali mu nije dobar jer mu ne puni akumulatore ( izvana je isti kao od fice ali su valjda drukcije spojeni polovi ili stagod).... pa ako neko ima taj stari rele od fice ili trokolice za prodat nek se javi..... Pomognite barbi da opet može na lignje
HVALA!!!
Re: Pomognite barba šimi
jones43 je napisao/la:Ovako barba Šime je gospodin od 75g i ima batelicu koja ima elektropokretač od fiče!!!
HVALA!!!
evo kAKo se vidi po slikam relej je sav pojeden od galvanske struje onaj novi je od pegle sve radi ali mu ne puni akumulatore...... e sada dali je razlika između peglinog i fićinog releja ili treba nekako posebno spojiti.....
onaj novi je od pegle sve radi ali mu ne puni akumulatore
Kak si utvrdil da ne puni akumulator??
Inače spojevi su potpuno isti,prati oznake na regleru i na dinami!!Ak i ovaj ne puni min 13,5-14,5 onda je u njemu greška.Postoji mogučnost da je greška i u samoj dinami,to ispitaš tak da skineš remen sa diname i spojiš ga kao ekektro motor,jer u stvari on to i je!!Ak se vrti ,dinama je ispravna tražiti grešku u regleru!
sretno!!
Kak si utvrdil da ne puni akumulator??
Inače spojevi su potpuno isti,prati oznake na regleru i na dinami!!Ak i ovaj ne puni min 13,5-14,5 onda je u njemu greška.Postoji mogučnost da je greška i u samoj dinami,to ispitaš tak da skineš remen sa diname i spojiš ga kao ekektro motor,jer u stvari on to i je!!Ak se vrti ,dinama je ispravna tražiti grešku u regleru!
sretno!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
aha probat cemo i to.... hvala!!! a moguće da kada mu ga je lik spajao da ga je spojio krivo pa da je pregorio pa da mu radi toga ne puni....
Jer ja sam mu prosli tjedan dao nacrt kako je spojen na fići i on ga je gledao ful čudno i nije mu bilo jasno kako se to tako moze spajati...
Jer ja sam mu prosli tjedan dao nacrt kako je spojen na fići i on ga je gledao ful čudno i nije mu bilo jasno kako se to tako moze spajati...
Stranica 1 / 1.