K: Gume 175/50 R13 ili malo uze i nize
+3
ljubas
damir_zg
Marko ZG
7 posters
Stranica 1 / 1.
K: Gume 175/50 R13 ili malo uze i nize
Znaci kupujem gume 175/50 R13 ali bitno je ako je moguce da su nize ili bar malo uze od Dunlopa SP 2000 ako postoji kakva druga varijanta. Na zadnjem kraju mi odgovaraju ali naprijed kad se smota volan i da se idem popet vozilom na neko povisenje tipa rizol malo veci guma bi strugnula po rubnjaku. Ako niko nema molio bi bar da mi ukazete ili sugerirate koje gume i kojih dimenzija bi bile takve kakve trazim da znam sta da dalje trazim. Unaprijed hvala!
Ponude mogu ovdje, na PP ili na moj broj...
MARKO: 095/8949-242
Ponude mogu ovdje, na PP ili na moj broj...
MARKO: 095/8949-242
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Re: K: Gume 175/50 R13 ili malo uze i nize
ako se ne varam, u tim dimenzijama imaš još pirelli p5000 i yokohamu.
probaj gledat i 195 45. ovisno o proizvođaču širinom znaju bit iste,a malo su niže od 175 50 dunlopica.
probaj gledat i 195 45. ovisno o proizvođaču širinom znaju bit iste,a malo su niže od 175 50 dunlopica.
Vidi 165 55 13... Nisu nize, ali uze jesu...
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
od dunlopa ti je jedino uža fulda,sve ostale su šire,naginju prema pravoj širini....
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
Sa gumom 195/45 R13 nisam se susreo pa da sam mogao usporedit ali ću sigurno obratit pažnju ako nalete kakve.
Gume 165/55 R13 sam neki dan uspoređivao sa svojima i istina je da su uže a ali su malo i višlje tako da bi mislim i one strugale ali nisam siguran 100% jedino ako kod njih isto ima nekakve razlike u gabaritima ovisno o proizvođaču kao i kod 175/50 R13?
Baš sam dobio odgovor na oldschool-u da su od Dunlopa uze Fulda i Yokohama!
Naime problem je u prednjim rubnjacima koji su bili rađeni po gumi Yokohama slik koja je dosta niža i uža i vidi se na slikama na ovim felgama. Mislio sam kada sam prema njima radio rubove da su sve istih dimenzija 175/50 R13 ali sam kasnije shvatio da nisu. Kada je fićo bio gotov kod limara vozili smo ga doma kod mene i na rizolu ispred dvorišta kada sam htio ući sa smotanim volanom prednji se kotač podigao pod opterećenjem i potegao mi rubnjak prema van i izvitoperili su se obadva i jedna i druga strana. Greška limarova koji nije potukao rubnjake a bilo mu je rečeno da to napravi i nebi se to desilo pošto je strugnulo toliko koliko mu je falilo sto nisu bili potučeni. Auto je završio kod lakirera koji također i limar. Njemu sam naglasio da te rubnjake riješi ali najgore od svega što me nije dobro shvatio i nije ih potukao nego ih je vratio na staro i polakirao auto. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je to riješio ali nije nažalost i kada smo išli na probni testni krug iz radione da vidimo kako stoje stvari mehanički desila se ista stvar samo je ovaj put fićo bio polakiran i sjeb.... sam opet oba ruba jer za taj potez je dovoljno 5 cm pokreta i sranje se desi. Tako da su mi prednji rubovi sad izmučeni i morat će se ponovno radit. To me malo izbilo iz takta i ubilo mi volju za daljnim slaganjem na jedno vrijeme. Prijatelj mehaničar ih je potukao da se auto može kretat ali je to samo privremeno dok ne ode ponovno kod lakirera na popravak. Sad i da strugne nebi potegnulo i rub nego bi samo sa nutarnje strane malo pogulilo farbu ili kobit, a onako mi je sa ne potučenim rubovima potegnulo i rubnjake i automatski kako ih je izvilo na kontra stranu tako je i lak na tim mjestima otisao u ...
Gume 165/55 R13 sam neki dan uspoređivao sa svojima i istina je da su uže a ali su malo i višlje tako da bi mislim i one strugale ali nisam siguran 100% jedino ako kod njih isto ima nekakve razlike u gabaritima ovisno o proizvođaču kao i kod 175/50 R13?
Baš sam dobio odgovor na oldschool-u da su od Dunlopa uze Fulda i Yokohama!
Naime problem je u prednjim rubnjacima koji su bili rađeni po gumi Yokohama slik koja je dosta niža i uža i vidi se na slikama na ovim felgama. Mislio sam kada sam prema njima radio rubove da su sve istih dimenzija 175/50 R13 ali sam kasnije shvatio da nisu. Kada je fićo bio gotov kod limara vozili smo ga doma kod mene i na rizolu ispred dvorišta kada sam htio ući sa smotanim volanom prednji se kotač podigao pod opterećenjem i potegao mi rubnjak prema van i izvitoperili su se obadva i jedna i druga strana. Greška limarova koji nije potukao rubnjake a bilo mu je rečeno da to napravi i nebi se to desilo pošto je strugnulo toliko koliko mu je falilo sto nisu bili potučeni. Auto je završio kod lakirera koji također i limar. Njemu sam naglasio da te rubnjake riješi ali najgore od svega što me nije dobro shvatio i nije ih potukao nego ih je vratio na staro i polakirao auto. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je to riješio ali nije nažalost i kada smo išli na probni testni krug iz radione da vidimo kako stoje stvari mehanički desila se ista stvar samo je ovaj put fićo bio polakiran i sjeb.... sam opet oba ruba jer za taj potez je dovoljno 5 cm pokreta i sranje se desi. Tako da su mi prednji rubovi sad izmučeni i morat će se ponovno radit. To me malo izbilo iz takta i ubilo mi volju za daljnim slaganjem na jedno vrijeme. Prijatelj mehaničar ih je potukao da se auto može kretat ali je to samo privremeno dok ne ode ponovno kod lakirera na popravak. Sad i da strugne nebi potegnulo i rub nego bi samo sa nutarnje strane malo pogulilo farbu ili kobit, a onako mi je sa ne potučenim rubovima potegnulo i rubnjake i automatski kako ih je izvilo na kontra stranu tako je i lak na tim mjestima otisao u ...
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
Probaj se tu najti!!
Probaj se tu najti!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
nema ti druge nego proširt kako treeba ,stavi 175 gumu jer ju je lakoi naći i distancu od 1cm da ne zapinje ni iz nutra....problem ti je u tim felgama št su široke dosta....da jke neka uža nebi bilo tih problema,ali ne bibia ni lip..nažalost morat ćeš po meni ponovo radit rubove i farbat....
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
Rubove ću morat svakako radit ponovno ali ih neću dirat iz vana da ima nekakvih promjena nego ću probat da se rub potuče što više sad kad je već sjeb.. i da si probam nać uže gume tih dimenzija. Bio sam danas kod onog Patruka koji prodaje par takvih dimenzija i ima baš Fulde i Dunlop pa sam usporedio i vidi se na oko da su malo uže tako da bi fulde mislim bile na knap ali su u jako lošem stanju tako da nista od tih njegovih.
Tražim i dalje!
Tražim i dalje!
marko nemoj tuci povaljaj ga manje ostecenja a moguce i bez ostecenja ako nema puno kita ima uvjek rijesenja nismo u kamenom dobu da se sve mora tuci hahahahhaha
Ima 4 komada 175 50 r13 dunlop na prodaju, sara ok0 6mm , 150 eura set
Similar topics
» Gume sa bijelim rubom , white wall gume ?
» gume 175/50-13
» GUME 145 70 R12
» gume 175/65/14
» GUME.......165/65/13...???
» gume 175/50-13
» GUME 145 70 R12
» gume 175/65/14
» GUME.......165/65/13...???
Stranica 1 / 1.