750 L '79
+2
BISer
sjekirica
6 posters
Stranica 1 / 1.
750 L '79
Predstavljam vam svog fiću kupljenog prije nekih pola godine za 450 kn. Na prvi pogled se dalo naslutiti da ima posla oko limarije, a što se tiče motora po riječima bivšeg vlasnika bio je potpuno ispravan (prešao je ravno 100.000 km) ali nije radio oko 3 godine. Registracija je istekla 9/2005.
Re: 750 L '79
Ljep primjerak, bit će posla ali fićo je tu i treba se bacit na rad.
Baš je ljep ovako zeleni makar malo izgubio sjaja
Samo naprijed, tu smo svi da pomognemo.
Baš je ljep ovako zeleni makar malo izgubio sjaja
Samo naprijed, tu smo svi da pomognemo.
Gost- Gost
Ajme moj ćale je imao zelenog ćofija, bio je sc ako se ne varam... rekao sam da ću mu jednog dana nabaviti istog zelenog, imao je dosta auta od tad, ali samo o ćofiju priča sa nostalgijom, iako je isti zahrđao za 3 godine od kupovine (nov je kupljen...)
trebat će dosta truda uložiti u ovog, ali kad bude gotov...
trebat će dosta truda uložiti u ovog, ali kad bude gotov...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Lijepo kolega,posla uvijek ima,ali samo naprijed da se to odradi,i onda slijedi uzivanje u voznji...Pozdrav
Samo naprijed i polako te nemoj posustati!! Fićo vraća stostruko !!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Kolega samo hrabro i kad ga završite i napravite prvi đir shvatit će te da vam se svaki trud i rad oko fiće isplati.
Gost- Gost
Samo naprijed ,ekipa je tu ,za razliku od ovoga zelenka ima još katastrofalnijh pa se uspjevaju napraviti ,pravo stanje se vidi kada školjka ostane gola bez ičega. Moja podrška 101%.
Gost- Gost
ceka te trnovit put ali ne odustaj
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
OK. motor smatram lakše rješivim ,ali bitno je školjku max dobro odraditi pošto mislim kolega da to ne planirate raditi svake godine ,zato više pažnje usmjerenja na odrađivanje školjke .Motor je maji problem počnem u podne polako sastavljat i navečer se vozim .
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.