5.10.2013 / Tuning & Styling Show by AK Zaprešić @ Zaprešić (Glavni gradski trg)
4 posters
Stranica 1 / 1.
5.10.2013 / Tuning & Styling Show by AK Zaprešić @ Zaprešić (Glavni gradski trg)
Povodom Dana grada Zaprešića te mnoštva zabavnih i edukativnih aktivnosti koje će se održavati u našem gradu tih dana,
Auto klub Zaprešić s ponosom Vas poziva na prvi veliki tuning & styling event u našoj organizaciji!
Event će se održati 5.10.2013. od 12 do 22 h na glavnom gradskom trgu (Trg Ivana Pavla II - šetnica).
Osim atraktivnih automobila i hostesa, očekuju Vas nagradne igre, dj program, sexy car wash i još mnoštvo iznenađenja,
a za natjecatelje smo pripremili i 50 pehara koji će biti podijeljeni u nekoliko kategorija.
Prijave za style natjecanje primati će se do 14h a kotizacija će iznositi 100 kn.
Automobili će biti ocjenjivani i bodovani u kategorijama:
Beginner Style
Pro Style
Extreme Style
OEM+
Best German Style
Best Euro Style
Best Jap Style
Best Race Look
Best Oldschool
Lady tuning
Best of show
Best Clean Look
Best Small wheels
Best Large wheels
Best Engine look
Best Multimedial car
Best Light show
Best paint
Lowest car
Najbrojniji klub na eventu
kao zaljubljenik u ove naše krame volio bi da vas se skupi nekoliko, naravno tko bude mogao, i da dođete malo prezentirat klub i pokazat svoje fićeke. nadam se da se vidimo
Auto klub Zaprešić s ponosom Vas poziva na prvi veliki tuning & styling event u našoj organizaciji!
Event će se održati 5.10.2013. od 12 do 22 h na glavnom gradskom trgu (Trg Ivana Pavla II - šetnica).
Osim atraktivnih automobila i hostesa, očekuju Vas nagradne igre, dj program, sexy car wash i još mnoštvo iznenađenja,
a za natjecatelje smo pripremili i 50 pehara koji će biti podijeljeni u nekoliko kategorija.
Prijave za style natjecanje primati će se do 14h a kotizacija će iznositi 100 kn.
Automobili će biti ocjenjivani i bodovani u kategorijama:
Beginner Style
Pro Style
Extreme Style
OEM+
Best German Style
Best Euro Style
Best Jap Style
Best Race Look
Best Oldschool
Lady tuning
Best of show
Best Clean Look
Best Small wheels
Best Large wheels
Best Engine look
Best Multimedial car
Best Light show
Best paint
Lowest car
Najbrojniji klub na eventu
kao zaljubljenik u ove naše krame volio bi da vas se skupi nekoliko, naravno tko bude mogao, i da dođete malo prezentirat klub i pokazat svoje fićeke. nadam se da se vidimo
Re: 5.10.2013 / Tuning & Styling Show by AK Zaprešić @ Zaprešić (Glavni gradski trg)
Auto klub Zaprešić Vas poziva na
AUTO TUNING & STYLING SHOW powered by SEDOX PERFORMANCE
Zaprešić - glavni gradski trg / 5.10.2012. / od 12 - 22h
ulaz za posjetitelje besplatan!
kotizacija za style = 100 kn (prijave se primaju do 15h)
kategorije za style:
Beginner style (1. 2. 3. mjesto)
Pro style (1. 2. 3. mjesto)
Extreme style (1. 2. 3. mjesto)
OEM+ (1. 2. 3. mjesto)
Best German style (1. 2. 3. mjesto)
Best Euro style (1. 2. 3. mjesto)
Best Jap style (1. 2. 3. mjesto)
Best Race look (1. 2. 3. mjesto)
Best Oldschool (1. 2. 3. mjesto)
Lady tuning (1. 2. 3. mjesto)
Best Clean Look
Best Stance car
Best Rat look
Best Small wheels
Best Large wheels
Best Engine look
Best Interior
Best Multimedia car
Best Night glow
Best Paint job
Lowest car
Najbrojniji klub
Best of show
Lowest car - mjeri se visina na najnižoj točki prednjeg dijela, zatim najniža točka na stražnjem dijelu,
dvije dobivene vrijednosti se zbroje, podijele sa 2 i dobili smo realno najniži auto na eventu.
Nagradne igre:
- povlačenje konopa (5 na 5) - najjači osvajaju gajbu pive
- slalom u tačkama
- šarafljenje matica na šarafe (mjeri se vrijeme)
- utrka na PS3 (Gran Turismo-najbrži krug)
Humanitarna tombola!
Kuponi će se prodavati po 20 kn a sav prihod bit će uplaćen na račun Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra!
Nagrade su vrlo vrlo vrijedne:
- Reneko autodijelovi, Samobor = 2x250 kn bon
- San-Ispuh, Podsused = bon 600 kn i bon 400 kn (auspuh, kočnice, ulje...)
- Autopraona Luka, Zaprešić = 2x150 kn bon (kemijsko čišćenje, pranje, poliranje)
- Auto stakla Šagud, Zaprešić = 2x300 kn bon (folije za stakla)
- PC Servis Bukovina, Zaprešić = USB, Bluetooth, Wi-Fi i ostali stickovi
- Chemotehna = sve iz asortimana namjenjenog za auto-moto
- Auspuh Bernardić = Sportski auspuh i bon za balansiranje
- SX Hrvatska = Sonax i Wunder Baum proizvodi
- hrpetina bonova za klopu i cugu u kafićima i restoranima oko trga
Hostese nek ostanu iznenađenje, al garantiram Vam da aute nećete ni primjetit
Vidimo se u Zaprešiću!
AUTO TUNING & STYLING SHOW powered by SEDOX PERFORMANCE
Zaprešić - glavni gradski trg / 5.10.2012. / od 12 - 22h
ulaz za posjetitelje besplatan!
kotizacija za style = 100 kn (prijave se primaju do 15h)
kategorije za style:
Beginner style (1. 2. 3. mjesto)
Pro style (1. 2. 3. mjesto)
Extreme style (1. 2. 3. mjesto)
OEM+ (1. 2. 3. mjesto)
Best German style (1. 2. 3. mjesto)
Best Euro style (1. 2. 3. mjesto)
Best Jap style (1. 2. 3. mjesto)
Best Race look (1. 2. 3. mjesto)
Best Oldschool (1. 2. 3. mjesto)
Lady tuning (1. 2. 3. mjesto)
Best Clean Look
Best Stance car
Best Rat look
Best Small wheels
Best Large wheels
Best Engine look
Best Interior
Best Multimedia car
Best Night glow
Best Paint job
Lowest car
Najbrojniji klub
Best of show
Lowest car - mjeri se visina na najnižoj točki prednjeg dijela, zatim najniža točka na stražnjem dijelu,
dvije dobivene vrijednosti se zbroje, podijele sa 2 i dobili smo realno najniži auto na eventu.
Nagradne igre:
- povlačenje konopa (5 na 5) - najjači osvajaju gajbu pive
- slalom u tačkama
- šarafljenje matica na šarafe (mjeri se vrijeme)
- utrka na PS3 (Gran Turismo-najbrži krug)
Humanitarna tombola!
Kuponi će se prodavati po 20 kn a sav prihod bit će uplaćen na račun Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra!
Nagrade su vrlo vrlo vrijedne:
- Reneko autodijelovi, Samobor = 2x250 kn bon
- San-Ispuh, Podsused = bon 600 kn i bon 400 kn (auspuh, kočnice, ulje...)
- Autopraona Luka, Zaprešić = 2x150 kn bon (kemijsko čišćenje, pranje, poliranje)
- Auto stakla Šagud, Zaprešić = 2x300 kn bon (folije za stakla)
- PC Servis Bukovina, Zaprešić = USB, Bluetooth, Wi-Fi i ostali stickovi
- Chemotehna = sve iz asortimana namjenjenog za auto-moto
- Auspuh Bernardić = Sportski auspuh i bon za balansiranje
- SX Hrvatska = Sonax i Wunder Baum proizvodi
- hrpetina bonova za klopu i cugu u kafićima i restoranima oko trga
Hostese nek ostanu iznenađenje, al garantiram Vam da aute nećete ni primjetit
Vidimo se u Zaprešiću!
Re: 5.10.2013 / Tuning & Styling Show by AK Zaprešić @ Zaprešić (Glavni gradski trg)
svoj dolazak potvrdio i Oldtimer klub "Stari kotači" iz Strmca, a trenutno razgovaramo i sa još nekoliko vlasnika zanimljivih projekata, pa stoga osim samog styling natjecanja očekujte i hrpu vrlo zanimljivih automobila/projekata koji će bit tamo izloženi !
ajde se malo prokonzultirajte pa javite tko bi sve došao, da znam ostavit mjesta za vas.
event traje od 12 - 22h.
s obzirom da bi išli na opciju izlaganja auta/predstavljanja kluba, bez ocjenjivanja, kotizacija i sl. nije potrebno da dolazite odmah u 12, al bi bilo ok do 15h da se pojavite tamo, pa eto...
malo razmislite i vidite tko ima slobodnu subotu i gas za zaprešić
event traje od 12 - 22h.
s obzirom da bi išli na opciju izlaganja auta/predstavljanja kluba, bez ocjenjivanja, kotizacija i sl. nije potrebno da dolazite odmah u 12, al bi bilo ok do 15h da se pojavite tamo, pa eto...
malo razmislite i vidite tko ima slobodnu subotu i gas za zaprešić
Hoće li doć Ferdinand Budički?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
zasad jedini koji su potvrdili su "Stari kotači"
Ja silno želim upoznat gospon.Ferdinanda Budičkog..kažu neki kolekcionar oldtimera i još kažu da ima svoj vlastiti muzej automobila..Garant će se on pojavit sa nekim tjuniranim fordom iz 1934-e...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
haha hoće. baš maloprije poslao sms
danas svoj dolazak potvrdilo nekoliko ekipa: split, ljubljana, maribor, trst, BIH
a imamo i potvrdu za dva zanimljiva prototipa koji će biti izloženi
kako je krenulo, moglo bi ovo biti jedno od kvalitetnijih zatvaranja sezone.
vidimo se u subotu od 12 h na glavnom zaprešićkom trgu !!!
a imamo i potvrdu za dva zanimljiva prototipa koji će biti izloženi
kako je krenulo, moglo bi ovo biti jedno od kvalitetnijih zatvaranja sezone.
vidimo se u subotu od 12 h na glavnom zaprešićkom trgu !!!
evo da i ja kao glavni organizator kažem koju pametnu sad kad su se malo slegli dojmovi, pa da i ovu priču privedemo kraju kako i treba!
prije svega veliko veliko hvala svima koji su podržali prvi event u organizaciji auto kluba zaprešić, kao natjecatelji ili samo kao posjetitelji. u svakom slučaju, mislim da apsolutno nitko pa tako ni ja nismo očekivali ovakav odaziv, posebice zbog vrlo lošeg promjenjivog vremena koje je najavljivano ali i zbog drift eventa na mićevcu koji je također bio najavljen za subotu!
hvala vam ljudi što ste stvarno iz svih krajeva hrvatske, ali i slovenije i bosne i hercegovine došli u moj, naš zaprešić i zajedno s nama napravili jedan od definitivno najvećih style evenata u zadnjih nekoliko godina!
i nije ovo bio samo style event! osim samih stylera koji su se natjecali, bilo je tamo i gomila ljudi kojih već godinama nema po ovakvim eventima, koje možda u krajnju ruku ovakvi eventi niti ne zanimaju ali su došli zbog druženja i zabave i zbog toga mi je izuzetno drago. vidio sam tamo i masu ljudi koji su ovakve evente organizirali dok sam ja još bio klinac, masu novih projekata i hrpu generacija te mi je kao glavnom organizatoru izuzetno drago da ih je baš ovaj event uspio okupiti sve na jednom mjestu, u tamo nekom zaprešiću
nadam se da ste se ugodno osjećali i zabavljali tijekom cijelog dana te da ste sretno stigli svojim kućama!
želio bih se osvrnuti i na to famozno ocjenjivanje i dodjelu pehara oko koje vidim da se digla bura...
80% cijelog eventa sam odradio sam i stvarno nisam imao vremena još voditi brigu i o ocjenjivanju, te sam taj dio u potpunosti prepustio sudcima, s nadom i željom da se to odradi maksimalno objektivno i pošteno te da svi budu zadovoljni.
činjenica da je na eventu bilo 150 auta, a samo 50 pehara govori dovoljno sama za sebe. normalno je da ne mogu svi bit zadovoljni i da će uvijek biti komentara "ovaj je zaslužio pehar, a onaj pak nije", pogotovo u situacijama kad je natjecatelja 3 puta više nego pehara.
vjerujem da su sudci koji su ovog puta zbog niza okolnosti stvarno bili gurnuti u vatru odradili svoj posao najbolje kako su mogli i znali.
ljudski je griješiti i normalno je da ima propusta, pogotovo jer nam je ovo bio prvi event i stoga ne bih volio da se sad pljuje po ovima ili onima.
svi smo jednako krivi za propuste, isto kao što smo i svi zajedno jednako zaslužni za najposjećeniji style event u zadnjih nekoliko godina i sve ono ostalo dobro i pozitivno što se događalo tijekom dana.
ja osobno sam dao 150 % sebe, a vjerujem isto tako i ostalih 6-7 ljudi koji su mi pomogli oko organizacije. uvidjeli smo određene pogreške i propuste te vam garantiram da ćemo poraditi na njima te da se slijedeće godine neće ponoviti !
ovom prilikom želio bih se ispričati svima onima koji se osjećaju zakinuto ili koje sam možda zbog svega gore navedenog izostavio iz određenog dijela eventa. pritom mislim na ekipu iz auto kluba dps (sisak) koji su stvarno bili u velikom broju a koji zbog mog propusta nisu dobili zahvalnicu! slijedeće godine im obećavam gajbu pive pa da eto i to popravimo
za kraj bih se još jednom htio zahvaliti apsolutno svima koji su podržali ovaj event a bilo vas je stvarno sa svih strana:
vg street team (velika gorica), dps (sisak), tuning istra, fićo fan klub, oldtimer klub "stari kotači" strmec, team otočac, tuning garage prijatelj na2, ak ivanić grad, ak čakovec, street style team, ak brzina, vw club croatia, 4tuning team (slovenia), scorpion tuning club (slovenia), pugi team (slovenia) i naravno svima onima koji nisu u niti jednom od navednih klubova a došli su iz bjelovara, jakovlja, siska, karlovca, zaboka, dugog sela, rijeke, jastrebarskog, splita, virovitice, poreča te bosne i hercegovine.
hvala hvala hvala i nemojte šta zamjerit! na greškama se uči.
nadam se da se slijedeće godine vidimo u još većem broju, i u nekom toplijem danu!
damir vidaković - buco, tajnik ak zaprešić
evo i slika:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.660570357320641.1073741839.147771248600557&type=1
prije svega veliko veliko hvala svima koji su podržali prvi event u organizaciji auto kluba zaprešić, kao natjecatelji ili samo kao posjetitelji. u svakom slučaju, mislim da apsolutno nitko pa tako ni ja nismo očekivali ovakav odaziv, posebice zbog vrlo lošeg promjenjivog vremena koje je najavljivano ali i zbog drift eventa na mićevcu koji je također bio najavljen za subotu!
hvala vam ljudi što ste stvarno iz svih krajeva hrvatske, ali i slovenije i bosne i hercegovine došli u moj, naš zaprešić i zajedno s nama napravili jedan od definitivno najvećih style evenata u zadnjih nekoliko godina!
i nije ovo bio samo style event! osim samih stylera koji su se natjecali, bilo je tamo i gomila ljudi kojih već godinama nema po ovakvim eventima, koje možda u krajnju ruku ovakvi eventi niti ne zanimaju ali su došli zbog druženja i zabave i zbog toga mi je izuzetno drago. vidio sam tamo i masu ljudi koji su ovakve evente organizirali dok sam ja još bio klinac, masu novih projekata i hrpu generacija te mi je kao glavnom organizatoru izuzetno drago da ih je baš ovaj event uspio okupiti sve na jednom mjestu, u tamo nekom zaprešiću
nadam se da ste se ugodno osjećali i zabavljali tijekom cijelog dana te da ste sretno stigli svojim kućama!
želio bih se osvrnuti i na to famozno ocjenjivanje i dodjelu pehara oko koje vidim da se digla bura...
80% cijelog eventa sam odradio sam i stvarno nisam imao vremena još voditi brigu i o ocjenjivanju, te sam taj dio u potpunosti prepustio sudcima, s nadom i željom da se to odradi maksimalno objektivno i pošteno te da svi budu zadovoljni.
činjenica da je na eventu bilo 150 auta, a samo 50 pehara govori dovoljno sama za sebe. normalno je da ne mogu svi bit zadovoljni i da će uvijek biti komentara "ovaj je zaslužio pehar, a onaj pak nije", pogotovo u situacijama kad je natjecatelja 3 puta više nego pehara.
vjerujem da su sudci koji su ovog puta zbog niza okolnosti stvarno bili gurnuti u vatru odradili svoj posao najbolje kako su mogli i znali.
ljudski je griješiti i normalno je da ima propusta, pogotovo jer nam je ovo bio prvi event i stoga ne bih volio da se sad pljuje po ovima ili onima.
svi smo jednako krivi za propuste, isto kao što smo i svi zajedno jednako zaslužni za najposjećeniji style event u zadnjih nekoliko godina i sve ono ostalo dobro i pozitivno što se događalo tijekom dana.
ja osobno sam dao 150 % sebe, a vjerujem isto tako i ostalih 6-7 ljudi koji su mi pomogli oko organizacije. uvidjeli smo određene pogreške i propuste te vam garantiram da ćemo poraditi na njima te da se slijedeće godine neće ponoviti !
ovom prilikom želio bih se ispričati svima onima koji se osjećaju zakinuto ili koje sam možda zbog svega gore navedenog izostavio iz određenog dijela eventa. pritom mislim na ekipu iz auto kluba dps (sisak) koji su stvarno bili u velikom broju a koji zbog mog propusta nisu dobili zahvalnicu! slijedeće godine im obećavam gajbu pive pa da eto i to popravimo
za kraj bih se još jednom htio zahvaliti apsolutno svima koji su podržali ovaj event a bilo vas je stvarno sa svih strana:
vg street team (velika gorica), dps (sisak), tuning istra, fićo fan klub, oldtimer klub "stari kotači" strmec, team otočac, tuning garage prijatelj na2, ak ivanić grad, ak čakovec, street style team, ak brzina, vw club croatia, 4tuning team (slovenia), scorpion tuning club (slovenia), pugi team (slovenia) i naravno svima onima koji nisu u niti jednom od navednih klubova a došli su iz bjelovara, jakovlja, siska, karlovca, zaboka, dugog sela, rijeke, jastrebarskog, splita, virovitice, poreča te bosne i hercegovine.
hvala hvala hvala i nemojte šta zamjerit! na greškama se uči.
nadam se da se slijedeće godine vidimo u još većem broju, i u nekom toplijem danu!
damir vidaković - buco, tajnik ak zaprešić
evo i slika:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.660570357320641.1073741839.147771248600557&type=1
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Svaka čast Mirda, hvale vrijedan pothvat!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
gotov je i video
https://www.youtube.com/watch?v=zPmESG3bHjM
https://www.youtube.com/watch?v=zPmESG3bHjM
očekivali smo i tebeMarko ZG je napisao/la:Svaka čast Mirda, hvale vrijedan pothvat!
Similar topics
» 27.9.2014 / 2.Auto tuning & styling show @ Zaprešić, glavni gradski trg
» 26.9.2015 - 3.Auto tuning & styling show by AK Zaprešić @ Zaprešić
» 16.9.2017. - 4.Auto tuning & styling show powered by Sedox Performance @ Zaprešić
» 2. Top Garage Tuning Show
» 16. Nagrada Malačke SV Dujam 2013. (08. / 09. lipnja 2013.).
» 26.9.2015 - 3.Auto tuning & styling show by AK Zaprešić @ Zaprešić
» 16.9.2017. - 4.Auto tuning & styling show powered by Sedox Performance @ Zaprešić
» 2. Top Garage Tuning Show
» 16. Nagrada Malačke SV Dujam 2013. (08. / 09. lipnja 2013.).
Stranica 1 / 1.