cijena limarije
+2
miro
lik4812
6 posters
cijena limarije
Pozdrav! Pokušah pronaći odgovor na pitanje koje ću postaviti, ali nisam ništa pronašao.
Pitanje glasi: kolika je cijena limarije i bojanja ako nisu velika oštečenja (nije trul). raspon? ponude?
Mogućnost nabavljanja pragova? preko granice?
O fići se radi.
Pitanje glasi: kolika je cijena limarije i bojanja ako nisu velika oštečenja (nije trul). raspon? ponude?
Mogućnost nabavljanja pragova? preko granice?
O fići se radi.
lik4812- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 5
Registration date : 18.09.2013
Re: cijena limarije
Napamet ti je to dok se auto ne vidi i izlupa ga čekić istine. Ovisi gdje si doma jer se i od županije do županije a i od majstora do majstora cijene drugačije.
Onako napamet, Samo limarenje ako je komplet sa rubnjacima, pragovima i krpanjem milion rupa i rupica koje sad ni ne vidiš a ima ih sigurno cca 2000 kn a lakiranje sa pripremom kod Štefa u garaži od 2500 kn do termolakirnice koja je i duplo skuplja.
To ti je onako najjednostavnije cijena okvirna za dobar gotovi proizvod a ako težiš savršenstvu cijena se penje ohoho....
Takve su otprilike cijene kod mojeg frenda.
Nadam se da sam ti pomogao.
Pragova imaš više vrsta od Golaševih i Male privrede koji nisu nešto do Zastavinih a to se vidi odma i u razlici u cijeni.
Onako napamet, Samo limarenje ako je komplet sa rubnjacima, pragovima i krpanjem milion rupa i rupica koje sad ni ne vidiš a ima ih sigurno cca 2000 kn a lakiranje sa pripremom kod Štefa u garaži od 2500 kn do termolakirnice koja je i duplo skuplja.
To ti je onako najjednostavnije cijena okvirna za dobar gotovi proizvod a ako težiš savršenstvu cijena se penje ohoho....
Takve su otprilike cijene kod mojeg frenda.
Nadam se da sam ti pomogao.
Pragova imaš više vrsta od Golaševih i Male privrede koji nisu nešto do Zastavinih a to se vidi odma i u razlici u cijeni.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
kako majstori izbjegavaju rad na fići uspio sam dobiti od jednoga limara ponudu za limariju i bojanje s njegovim materijalom za oko 6000kn. Htjedoh pitati znalce da mi kažu svoje mišljenje. Hvala vam na odgovorima!
lik4812- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 5
Registration date : 18.09.2013
za 6000kn se može fino limarija sredit
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Sve ovisi sa kakvim majstorom imaš posla. I obvezno nadgledanje radova što češće. Znam primjer fiće koji je izvaren za 2500 kn, dijelovi limarije plaćeni oko 2000 kn, i za 4000 kn pripremljen i olakiran. Na oko izgleda dosta dobro ali ima puno propusta i na brzinu je rađeno. Tako da naoružati se živcima i lovom
Similar topics
» cijena limarije
» pomoc oko limarije!
» P:Dijelovi limarije
» Dijelovi limarije za fiću
» Limar (cijena)
» pomoc oko limarije!
» P:Dijelovi limarije
» Dijelovi limarije za fiću
» Limar (cijena)