Fico Treff München 2014
+11
Camshaft
Juraj83
gost 1
Hrki
JURICA
jasmin.ck
puyolov tata
Basko
dr.Damba
marko.ck750
ljubas
15 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Fico Treff München 2014
Obećani nastavak: Vožnja Münchenom...
Carevi koji su pazili na nas... Stara garda...
Hrco nam je ubrao i nagradu...
... a ovo je Mirekova reakcija na nju...
Ostatak je cenzura izrezala...
Iduće jutro...
Najmanje su spavali, zaslužili su malo ubit oko... Al ne treba njima puno sna, samo još pive... Svaka čast...
Tužna priča o zastavi... Nećemo o tome, rane su još svježe... Priča je za nas šest završila na dekici ukaljanoj penilnim sokovima... Dakle, na najbolji mogući način...
Carevi koji su pazili na nas... Stara garda...
Hrco nam je ubrao i nagradu...
... a ovo je Mirekova reakcija na nju...
Ostatak je cenzura izrezala...
Iduće jutro...
Najmanje su spavali, zaslužili su malo ubit oko... Al ne treba njima puno sna, samo još pive... Svaka čast...
Tužna priča o zastavi... Nećemo o tome, rane su još svježe... Priča je za nas šest završila na dekici ukaljanoj penilnim sokovima... Dakle, na najbolji mogući način...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Svaka čast organizatorima, sve je proteklo super, svaka čast ljudima koji su potegnuli oko 1100-1200 km u jednom smjeru, svaka čast ekipi na duhu i atmosferi, hvala Mireku koji mi je pružio zadovoljstvo da vozim njegovog fiću cijelim putem natrag, a dalje neću nabrajati nikog pojedinačno jer je glupo...
Jedva čekam iduće druženje...
Jedva čekam iduće druženje...
Nadam se, ma siguran sam da bude još slikica jer Mama Puyol i moja malenkost smo tu "usporeni" pa vama mlađima dajemo priliku!
Ova slika nek bude s naše strane kao njemi svjedok FANTASTIČNOG putovanja prozvanog 24sata Minhena!!Naime to gore su posljedice te NEZABORAVNE avanture našeg veličanstva koje nas je dovelo gore a i vratilo doma!!
Krenuli smo.....vozili smo......stali....puzali....stali....smijali se....plakali....popravljali...pokušavali popravit kaj se da a i neda:bilo je tu kilera, creva za vodu,reglera, dinamih,ex posuda,kablova,AC pumpa,prva poluosovina,prva od pitaj boga kolko prirubnica,litre jabučnog soka,ledenog čaja a i valda cisterna običnog H2O!!Ajoj zaboravil sam na bačvicu ulja 10W40-15W40 suncokretovog, maslinovog........E tek sad mi je jasno zakaj su Fiče trošile sve i svašata(kaj se tiče tekučeg stanja),pa kad su supAtnici (čitaj suputnici) bili OGROMNI potrošači tekučeg!Jasno je da se nisu dali putnici a i njegovao veličanstvo kaj se tiče tekuče potrošnje.
Kad smo kod krute potrošnje njegovo veličanstvo je cjelom pustolovinom bilo u debeloj prednosti a i krajnji rezultat je na njegovoj strani i u povratku......pojelo je još jednu poluosovinu i hmmm prirubnica.
Uz sve te SITNE kvarčiće ekipa nije klonula duhom te je sa veeelikim veseljem stigla na mjesto susreta koje je bilo za SVAKU POHVALU!Svima koji su sudjelovali u organizaciji SVAKA ČAST!
Dio ekipe je u miru obišao okolicu i šopingirao ali dio ekipe je stoječki i ležečki pročuo noč po mjestima osvjetljenm crvenim lampionima....
te su u tom ritmu krenule doma i sretno stigle.
Šečer je uvijek baš uvijek na kraju, tak je bilo i ovaj put, stol PREPUN pladnjeva tek skinutog mješanog mesa sa vručeg roštilja,jake crne kave i na kraju balade, torta od jagoda sa šlagom i TO je kraj sretnog putovanja!!!!
Vidimo se druge godine!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Tatek...
Dolazi mi mob danas pa se čujemo za ledeni frižider...
Dolazi mi mob danas pa se čujemo za ledeni frižider...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Nije moj video, ali šteta ga je ne podijeliti...
ludo i nezaboravno
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Šta je na kraju bilo sa onim kamionom koji je trebao prevozit fićeke do minkena? nije bilo isplativo ili
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
crveni lampioni su zakon
dino lič- Aktivni Član
- Broj komentara : 265
Registration date : 04.04.2012
Ma koji crveni lampioni to je k...., meni je bolji bugarski vašar bio....hahahahah
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Hahahahahhahahahhahahahahamiro je napisao/la:Ma koji crveni lampioni to je k...., meni je bolji bugarski vašar bio....hahahahah
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Otvorio sam i na Oldschool forumu temu i stavio nešto slika, pa možete i tamo staviti tko ima... Kad smo već kod toga, i ovdje fali slika, di ste?
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Fičo susret Međimurje 19.-20.07.2014.
» FIĆO FAN forum Slovenija - TRAVANJ 2014 - BLED
» Završetak sezone 2014 Fičo Kluba Međimurje
» Srečanje fičkov 17.5.2014 FIČO KLUB VELENJE v Velenju
» Fićom na istok 03.10.2014...
» FIĆO FAN forum Slovenija - TRAVANJ 2014 - BLED
» Završetak sezone 2014 Fičo Kluba Međimurje