rasplinjač
2 posters
Stranica 1 / 1.
rasplinjač
Pozdrav svima!
Neki dan sređujem oko dedinog fiće neke sitne stvarčice, platine, svjećice, podešavanje rasplinjača i kad sam podesio rasplinjač bacim pogled jel ima kakvog curenja goriva ili ulja na poklopcu ventila i vidim da je oznaka na raplinjaču IPM 30. Deda kaže da je sve oriđinale jedino šta je promijenio pumpu vode koja je procurila valjda par mjeseci nego šta ga je kupio. Sad mene zanima jel se na fiće ugrađivao samo IPM 28 il to ovisi o nečemu, fićo je 750lc.
Hvala unaprijed!
Neki dan sređujem oko dedinog fiće neke sitne stvarčice, platine, svjećice, podešavanje rasplinjača i kad sam podesio rasplinjač bacim pogled jel ima kakvog curenja goriva ili ulja na poklopcu ventila i vidim da je oznaka na raplinjaču IPM 30. Deda kaže da je sve oriđinale jedino šta je promijenio pumpu vode koja je procurila valjda par mjeseci nego šta ga je kupio. Sad mene zanima jel se na fiće ugrađivao samo IPM 28 il to ovisi o nečemu, fićo je 750lc.
Hvala unaprijed!
tony600- Član
- Broj komentara : 24
Registration date : 29.12.2012
Re: rasplinjač
na specijale je išao IPM30... na sve ostale IPM28 ili onaj holey neki ali to na stare kontraše...
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Hvala na odgovoru. Sad sam totalno zbunjen, deda ima sve živo zapisano u knjižicama, sve izmjene ulja i filtera, svako točenje goriva i sve popravke na autu točno kad su bili i na koliko kilometara. Možda je htio zadivit baku s malo dodatnih konja pa je zaboravio, hehehe
tony600- Član
Još jedno pitanje, koja je razlika između IPM 28 MGV2 i IPM 28 MGV10 i postoje li još neke verzije IPM 28
tony600- Član
Stranica 1 / 1.