FIAT Cinquecento
5 posters
Stranica 1 / 1.
FIAT Cinquecento
Evo neki dan brat kupio Cinquecenta pa reko da ga predstavim. Auto je u dosta lošem stanju u usporedbi sa peglicom, ali ima 900cc motor koji radi savršeno. Auto je udaran na više mijesta, stražnji desni bok je prebačen sa nekog plavog cinqea, i treba još puno posla. Kupili smo ga za 3000 kuna što je stvarno malo, sa uloženih još toliko ćemo dobiti solidno gradsko potrčkalo. Brat kupuje uskoro Gileru Nexus, tako da će mali fiat koristiti samo po kiši, a ja ću po lijepom vremenu birati između pegle i njega Evo malo slika od kad smo ga kupili. Već smo bili u italiji i nabavili dosta limarije, ali planiramo još jedan odlazak. Auto je trenutačno sav rastavljen i u fazi šminkanja.
Evo malo slika:
Ovo je stanje odmah po kupnji, sutra slijede slike momentalnog stanja.
Evo malo slika:
Ovo je stanje odmah po kupnji, sutra slijede slike momentalnog stanja.
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Re: FIAT Cinquecento
Taj mi je auto želja imat,ali samo kao sporting verzija sa abarth paketom(spojleri...).luuud autić.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Koji ljepotan!
Ali nemože se mjerit sa peglicom
Ma da, još uložite 3 milje, sve napravite sami i ispast će bomba, bitno da nije hrđav, ako je samo udaren lako riješit.
Sad barem imaš izbor vozila
Ali nemože se mjerit sa peglicom
Ma da, još uložite 3 milje, sve napravite sami i ispast će bomba, bitno da nije hrđav, ako je samo udaren lako riješit.
Sad barem imaš izbor vozila
Gost- Gost
pravi mali gradski auto
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ma i ja bi volio sportinga, ne mora čak biti ni abarth , ali jedini oglas koji sam vidio u hr je tražio 2300€ za njega, nema šanse da dobije te novce za njega, i prodaje ga godinu dana. Ma upicimo ga i pilaj! To će mi biti alternativa kad nas ide više od troje nekud, pegla ide još nekeko kad nas je 3, sve više od tog je mučenje...
BISer- Aktivni Član
Ma znam,imao sam je,to mi je bio prvi auto.U nuždi se znalo i 5 povest!
mitronni- Počasni član
Heheh, nas se utrpalo 6 i mali bigl, išli smo nizbrdo, samo je bila mala panika kad je trebalo stat
BISer- Aktivni Član
BISer je napisao/la:Heheh, nas se utrpalo 6 i mali bigl, išli smo nizbrdo, samo je bila mala panika kad je trebalo stat
katastrofa! al pegla je legendaran stroj!
mitronni- Počasni član
Eto sad neces imati neke razlike kad sjedas u peglu,pa u njega hehe mali su oboje... Salim se,pegla je ipak zakon Lijep je autic,kad ga uredite,ma bit ce super!
lol, stvar je u tome što je i ovo napredak u odnosu na peglu, gledajuć veličinu. Cinq je dulji samo 10ak cm, a ima unutra xy više mjesta, još mi ne ide u glavu kako. Barem pegla ima 2 prtljažnika ako ništa drugo
BISer- Aktivni Član
Cinqi izgleda uredan, treba mu samo jedno doooobro poliranje, ako češ mu radit limariju jeli se onda pituraje cili??
Gost- Gost
Nećemo raditi limariju, srećom u italiji je ovo narodni auto, pa smo našli identičnog crvenog, fino skinuli prednji lijevi blatobran, štop, i još neke stvarčice i to ćemo staviti i bit će origigi. još ćemo ići opet preko meje po nova vrata jer su ova desna malo kucnuta, niš strašno, ali tamo su bila još bolja, pa reko zašto ne?
odlučio sam ne stavljati slike di je rad u tijeku jer malo izgleda komatično, stavim ih tek kad ga završimo, da se vidi šta je urađeno
a što se tiče poliranja tu sam stvarno profić postao, peglica je bila u gorem stanju nego cinqi, ali nakon 4 poliranja abrazivnom pastom i 2 poliranja sa polišem visokog sjaja izgleda ko nova, tako da sve što mi treba je vremena, i to sunčanog
trebam li reći da mi je desna ruka s kojom "Poliram" puno jača od lijeve
odlučio sam ne stavljati slike di je rad u tijeku jer malo izgleda komatično, stavim ih tek kad ga završimo, da se vidi šta je urađeno
a što se tiče poliranja tu sam stvarno profić postao, peglica je bila u gorem stanju nego cinqi, ali nakon 4 poliranja abrazivnom pastom i 2 poliranja sa polišem visokog sjaja izgleda ko nova, tako da sve što mi treba je vremena, i to sunčanog
trebam li reći da mi je desna ruka s kojom "Poliram" puno jača od lijeve
BISer- Aktivni Član
Haha, sad si macho polirać auta, pa znam treba baš jako upirat da ostane extra.... Samo naprijed sa radovima oko ciqija, bit će mala gradska jurilica... Skini mu ove plastične ratkape i stavi neke aluminijske felge pozzz
Gost- Gost
Felge idu od sportinga, bijele će vjerojatno biti
BISer- Aktivni Član
Neće biti nekog pretjeranog sređivanja, školjku smo nabavili i sutra ide unutra, felge uzimam od una turbo od stoleta i to je otprilike to, još neka muzikica i deri. Bratu se baš i ne ulažu neke pare u njega, a ja već imam svoj bunar bez dna...
BISer- Aktivni Član
Uf uf, radilo se puno toga na cinqueu, morat ću malo poslikat i složit tekst pa ćem da podjelim s vami
BISer- Aktivni Član
Evo konačno osposobio fotić. Znači par slika od cinquea:
A sad šta je sve rađeno na njemu, au, ovako, morali smo najprije promijeniti letvu volana, onda dok je to rađeno smo ujedno zamijenili i lijevi blatobran koji je bio malo udaren, zatim zadnji desni štop, zadnji branik, neki injector ili šta već na motoru ne znam ni sam, mijenjano komplet kvačilo, zatim je bila stavljena školjka za vozača ali je uskoro uklonjena budući da se jedva vidjelo preko volana, znači vraćen je origigi sic, onda smo nabavili od sportinga središnju konzolu ovu ispred mjenjaća, te pojaseve crvene. Brat je još stavio maglenke i neki volan koji je dobio (koji ima glavu origigi za peglicu). još smo ugradili i alarm sa daljinskim centralnim zaključavanjem i daljinskim paljenjem motora i to je uglavnom to. e, još je stavljen i sony usb radion sa elipsama... odmah moram naglasiti da auto baš i nije po mome ukusu i bio bi dosta drukčiji da sam ga ja sebi radio, ali bratu se ovako sviđa pa hajde de...
još smo nabavili i alu ove koralke što se vide na slikama, ali meni su lijepše one sa poklopcima od ovih, samo smo ih opiturali u crno - bijelo jer su stvarno bile odlične... slijede gume...
A sad šta je sve rađeno na njemu, au, ovako, morali smo najprije promijeniti letvu volana, onda dok je to rađeno smo ujedno zamijenili i lijevi blatobran koji je bio malo udaren, zatim zadnji desni štop, zadnji branik, neki injector ili šta već na motoru ne znam ni sam, mijenjano komplet kvačilo, zatim je bila stavljena školjka za vozača ali je uskoro uklonjena budući da se jedva vidjelo preko volana, znači vraćen je origigi sic, onda smo nabavili od sportinga središnju konzolu ovu ispred mjenjaća, te pojaseve crvene. Brat je još stavio maglenke i neki volan koji je dobio (koji ima glavu origigi za peglicu). još smo ugradili i alarm sa daljinskim centralnim zaključavanjem i daljinskim paljenjem motora i to je uglavnom to. e, još je stavljen i sony usb radion sa elipsama... odmah moram naglasiti da auto baš i nije po mome ukusu i bio bi dosta drukčiji da sam ga ja sebi radio, ali bratu se ovako sviđa pa hajde de...
još smo nabavili i alu ove koralke što se vide na slikama, ali meni su lijepše one sa poklopcima od ovih, samo smo ih opiturali u crno - bijelo jer su stvarno bile odlične... slijede gume...
BISer- Aktivni Član
Auto je za svaku pohvalu, malešan, praktičan i papren autić. Meni se osobno drveni volan ne uklapa u ovaj moderni interijer, nekako odskaće.... sve ostalo je extra
Gost- Gost
volan ubija ceo enterijer.nadji volan od sportinga
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
reci to mom panju od brata, rekao sam mu ja da radije zadrži original ali on oće ovaj pa nek ga uzme, meni nikako ne leži. a volan od sportinga aktivno tražim, ali da ga stavim u peglajzera
BISer- Aktivni Član
Znaš kako bi mu lipo legle felge cromodora CD 30, i neki malo moderniji volan, možda RAID i imaš ludilo fiju
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.