pjeskarenje
3 posters
pjeskarenje
Pozdrav!
Nema teme o pjeskarenju fiće. Ima li tko kakva iskustva sa pjeskarenjem fiće?
Nema teme o pjeskarenju fiće. Ima li tko kakva iskustva sa pjeskarenjem fiće?
lik4812- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 5
Registration date : 18.09.2013
Re: pjeskarenje
Ako znas to radit nemas problema naj bolja solucija kao i kod drugih auto(bar ja mislit tako) ali i to nosi neka nedostatke a ako neznas radit mozes usrat stvar kod fice ili svakog auta
cik- Aktivni Član
- Broj komentara : 239
Registration date : 26.07.2013
Re: pjeskarenje
..RAZNE PONUDE I KAKO KOD KOGA..AKO SKIDAS SAM KATRAN ILI NE..AKO GA MAJSTOR(?) skida..od 3 kn po kili pjeska( sto nije dobra solucija jer se tanji limarija)..kao trebalo bi sa ljuskama od oraha i slicnih proizvoda...do cijene od 700 kn za cijelog ficu..evo čekam lika da dodje pa da se probam dogovrit da sredi limariju na mome Rat looku...
uglavnom,treba pjeskarit za suhog vremena,i odmah reaktivnom dvokoponentnom temlejnom bojom zastiti..najbolje bi bilo u toploj i suhoj komori..da nebi doslo do oksidacije,sto vrze to bolje..mislim da je damir zg nesto pjeskario svoga fičeka,pogledaj teme,ako se ne varami da treba ti VIJCANI kompresor za pijesak
uglavnom,treba pjeskarit za suhog vremena,i odmah reaktivnom dvokoponentnom temlejnom bojom zastiti..najbolje bi bilo u toploj i suhoj komori..da nebi doslo do oksidacije,sto vrze to bolje..mislim da je damir zg nesto pjeskario svoga fičeka,pogledaj teme,ako se ne varami da treba ti VIJCANI kompresor za pijesak
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012