Moja ljepotica
5 posters
Stranica 1 / 1.
Moja ljepotica
Evo da i ja napokon predstavim svoju ljepoticu, znači peglica 2000 godina trenutno na satu ima 3400 km, imao sam strašnu sreču što sam je pronašao buduči da se nije prodavala ali nakon što su bivši vlasnici vidjeli moje veselje i oduševljenje kada sam je ugledao odlučili su mi je prodati i do te mjere mi izašli u susret da su mi dali obročno plačanje te sam uz peglicu dobio i nove prijatelje.
Največi problem je bio u tome što je peglica stajala 8 godina ispod cerade tako da se je na nju nakupilo dosta pljesni i mahovine ali ništa strašno što jedan dan pranja nebi mogao sredit, daleko veči problem je bio taj što u tanku nije bilo goriva pa je dobro pohrđao ali i to smo skinuli dobro isprali i pali i vozi !
dobryzacc- Član
- Broj komentara : 44
Registration date : 29.06.2011
Re: Moja ljepotica
prvi put čujem da se peglica proizvodila 2000-te godine!Inače nema se šta reći ko nova je
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Nisam niti ja znao čak sam i sumnjao pa sam provjerio na wiki i točno je 2000 g je zadnja godina proizvodnje.
dobryzacc- Član
Stvarno je dobra ,ljepa i uredna .Kakvi su planovi za dalje?
Pegle su ljepa kad se dobro srede
Pegle su ljepa kad se dobro srede
cik- Aktivni Član
- Broj komentara : 239
Registration date : 26.07.2013
Super je pegla
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Ništa pretjerano, eventualno zatamnjenje stakla možda nabava alu felne i neznam što drugo neke kozmetičke sitnice koje neče previše utjecat na orginalnost, prihvačam svaki savjet i prijedlog.
dobryzacc- Član
Svakako bi bilo ljepo stavit neke dobre felne a i mozda maknut ove plasticne blatobrane i stavit niklovane (moj gust)
cik- Aktivni Član
- Broj komentara : 239
Registration date : 26.07.2013
I ja sam iznenađen kad vidim 2000. kao godinu proizvodnje... Prvo vidi posljedice koje je dugotrajno stajanje ostavilo pa ako treba, rješavaj to... A dalje samo polako i s guštom...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Stranica 1 / 1.