šuspleh i ostali slični dijelovi...
3 posters
šuspleh i ostali slični dijelovi...
Dakle kolege,ovako:
Konkretno moje pitanje glasi: Kakvom crnom bojom (temeljnom i lakom kasnije) ofarbati šuspleh,kojeg sam prethodno izbrusio,namazao antirostom i osušio? A zelim da boja bude sto sličnija originalu kakva je bila... (Bila je crna,kao što je recimo poklopac klapne u kabini,usmjerivač zraka naprijed,zadnji šuspleh, pa čak i poklopac ventila..)
Mislio sam uzeti boju u spreju da mi naprave u trgovini bojama,samo moram znati kakvu boju tražiti...I koju osnovnu boju? (Jeli to akrilna boja i akrilna temeljna možda?) Pozz
P.S: Nadam se ta nisam na krivo mjesto postavio temu...
Konkretno moje pitanje glasi: Kakvom crnom bojom (temeljnom i lakom kasnije) ofarbati šuspleh,kojeg sam prethodno izbrusio,namazao antirostom i osušio? A zelim da boja bude sto sličnija originalu kakva je bila... (Bila je crna,kao što je recimo poklopac klapne u kabini,usmjerivač zraka naprijed,zadnji šuspleh, pa čak i poklopac ventila..)
Mislio sam uzeti boju u spreju da mi naprave u trgovini bojama,samo moram znati kakvu boju tražiti...I koju osnovnu boju? (Jeli to akrilna boja i akrilna temeljna možda?) Pozz
P.S: Nadam se ta nisam na krivo mjesto postavio temu...
Re: šuspleh i ostali slični dijelovi...
Kolega da bi bio na neki način miran najbolje je Hamerite ,time bi vijek i dugoročnost bila bitno produžena ,inače djelovi koje si naveo mi više djeluju kao da su obojani mat crnom bojom ovo je moja preporuka.
Gost- Gost
NE!
kod fice su svi ti delovi sjajni tj akril crna boja.
kod fice su svi ti delovi sjajni tj akril crna boja.
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Ok. Akril na to ?? mislim Hamerite da je bolji kada proizvođač daje garanciju da 6 godina nesmije se pojaviti hrđa i ako se nanosi na istu ,a pogotovu ako je dobro pripremljeno ,stvar samo odluke i ukusa .
Gost- Gost
I ja isto mislim akril crna, ali nemoj pituravat sa sprejom, jer sprej ispire benzina i kratkog je vijeka. Na obrušeni goli lim obavezno ka prvi sloj stavi NITROTEMELJNU boju, ona služi ka vezivo i zaštita, onda na to akril crnu boju i radi sa kompresorom, ili odnesi nekome pituru da to to polije, jer će bit kvalitetnije i dugotrajnije.
Gost- Gost
U redu kolege,razmislit cu dobro jos jednom,pa onda napraviti... Imam jos jednu opciju u planu,ali o tome cu nesto kasnije...pozz
nigde bez osnovne boje na nitro bazi.
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Ma šibni prvo sivu temeljnu pa onda neki crni auto lak u spreju. I završavaš posao. Važno da ne propada dalje. A niko ga ne vidi da li je crn ili plav.
Ja koristim SARATOGA boje u spreju i nisu loše.
Ja koristim SARATOGA boje u spreju i nisu loše.
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
Similar topics
» Dijelovi za fiću - više oglasa u jednom! (Dodani novi dijelovi)
» P-dijelovi za fiću NOVI (DODANI NEKI DIJELOVI)
» Zaštitni lim oko motora-Šuspleh
» Šuspleh-zaštitni lim oko motora
» ostali vozni park-vw
» P-dijelovi za fiću NOVI (DODANI NEKI DIJELOVI)
» Zaštitni lim oko motora-Šuspleh
» Šuspleh-zaštitni lim oko motora
» ostali vozni park-vw