Auto moje žene
+2
tomtom
Hrki
6 posters
Stranica 1 / 1.
Auto moje žene
Priča kreće ovako.
Ja ko ja,budaletina ko budaletina i luđak za Fićama,sa godinam je ta bolest prešla i na moju rekli bi bolju polovicu..
I tako kreće davljenje kako i ona zeli svogs fiću.
Igrom slučaja kako je na žalost umro Đani Šverko i kako sam se ja igrom slučaja upoznao sa njegovom kćerkom isto tako moja žena postala dobra prijateljica sa Milom.
Tu se dosta toga odvilo od uređenja Đanijevog Abarha pa do spomen sobe u njegovom rodnom Buzetu ( ma da to nije sad tema moje price )
Uglavnom Mila ,Đanijeva kcer poklanja mojoj kako se kaze boljoj polovici jednu obnovljenu karoseriju od Fiće kontrasa,i vrijeme prolazi otići cu danas sutra preksutra po karoseriju i nikako.
Nakon par mjeseci moje nemarnosti,jer mi to nije bio prioritet igrom slucaja karoserija je ukradena,ustvari odvežena zna se ko sta kada i kako, ali svi se prave glupi niko kao ne zna di je ali se sve zna.
Tako je kako je ja se pomirim sa činjenicom toga vise nema ali ne i hanuma.
Pocinje tlacenje, pilenje,skakanje po mozgu dokle nisam popizdio i ajmo u potragu.
nekoliko mjeseci nalazim žutu pticu 1985 godište i krece borba sa vjetrenjačama.
Ja ko ja,budaletina ko budaletina i luđak za Fićama,sa godinam je ta bolest prešla i na moju rekli bi bolju polovicu..
I tako kreće davljenje kako i ona zeli svogs fiću.
Igrom slučaja kako je na žalost umro Đani Šverko i kako sam se ja igrom slučaja upoznao sa njegovom kćerkom isto tako moja žena postala dobra prijateljica sa Milom.
Tu se dosta toga odvilo od uređenja Đanijevog Abarha pa do spomen sobe u njegovom rodnom Buzetu ( ma da to nije sad tema moje price )
Uglavnom Mila ,Đanijeva kcer poklanja mojoj kako se kaze boljoj polovici jednu obnovljenu karoseriju od Fiće kontrasa,i vrijeme prolazi otići cu danas sutra preksutra po karoseriju i nikako.
Nakon par mjeseci moje nemarnosti,jer mi to nije bio prioritet igrom slucaja karoserija je ukradena,ustvari odvežena zna se ko sta kada i kako, ali svi se prave glupi niko kao ne zna di je ali se sve zna.
Tako je kako je ja se pomirim sa činjenicom toga vise nema ali ne i hanuma.
Pocinje tlacenje, pilenje,skakanje po mozgu dokle nisam popizdio i ajmo u potragu.
nekoliko mjeseci nalazim žutu pticu 1985 godište i krece borba sa vjetrenjačama.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hrki- Administrator
Re: Auto moje žene
Pa dobro jutro!
Nova tema!
Jeeebeeeenoooo!
Nova tema!
Jeeebeeeenoooo!
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Super, ovo je jos jedan od nule sta se radi. Koja ce motorizacija ici unutra, nadam se da je nesto klasicno.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
miro je napisao/la:Super, ovo je jos jedan od nule sta se radi. Koja ce motorizacija ici unutra, nadam se da je nesto klasicno.
Miro ljubavi trenutno je kod Zvekija u šok sobi.
Nista samo klasika standardno sve do zadnjeg detalja.
Dida Maganic slozio na novo 850 motor getriba 850,malo spušten tek toliko da se poravna da nije visok ko koza, CMR felge 12 coli i to je to
Hrki- Administrator
Kad sam god sebi zacrtao i reka to je to neću više uvik sam nastavio dalje.. Nek je i Marina dočekala svoj projekt
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Jesi unesrećio tu ženu, prvo si je oženio, sad još i zarazio...
Podržavam odabir 850-tke.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Ljubav je otrov kažuCamshaft je napisao/la:Jesi unesrećio tu ženu, prvo si je oženio, sad još i zarazio...
Hrki- Administrator
To je to.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Super, najljepse tako, sve 850 i malo spusten i bez cudesa. Tuces platu ili?
Iam neku.kemiju sa tanjom lusnatom i napravio sam neke polu gevinde da joj ne propada naprijedmiro je napisao/la:Super, najljepse tako, sve 850 i malo spusten i bez cudesa. Tuces platu ili?
Hrki- Administrator
Vidio si to negdje ili dosao na ideju? Moglo bi zanimljivo biti
???Hrki je napisao/la:Iam neku.kemiju sa tanjom lusnatom i napravio sam neke polu gevinde da joj ne propada naprijedmiro je napisao/la:Super, najljepse tako, sve 850 i malo spusten i bez cudesa. Tuces platu ili?
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Similar topics
» Autobianchi Abarth ,, Auto moje mame,,
» REPLICA nije, nego nesto sasvim moje.....
» Moje zvijeri
» evo društvo i moje plave munje u izdanju za 2014.godinu...
» Das Auto 750
» REPLICA nije, nego nesto sasvim moje.....
» Moje zvijeri
» evo društvo i moje plave munje u izdanju za 2014.godinu...
» Das Auto 750
Stranica 1 / 1.