Slow life s fićom
+4
Camshaft
Čuvitar
tomtom
Vedran
8 posters
Stranica 1 / 1.
Slow life s fićom
Bok svima,
Vec neko vrijeme pratim kaj se radi po forumu, gledam fotke, projekte, razgovore, i overall zafrkanciju. Nisam se mislio previse ukljucivat nego cisto naucit nekaj novo, vidjet kako ekipa uziva u slaganju po meni legendarnog auta. Ali onda se dogodio Tomtom i Cuvitar koji su bacili rukavicu pa nisam mogao sutit
Moja prica s ficekom, tj. ljubav prema tom cudu, pocinje kad smo ko klinci kupili bijelog ficeka za 200 maraka. Skupljali lovu neko vrijeme od gableca i svaki dao 50 DEM-a i stigao nas mali gušt. Hrpa je avantura i anegdota doživljena s tim autićem, svi smo naučili vozit na njemu, driftali (koliko se driftat zna) na travi i snijegu, pješke išli po benzin na benzinsku da nas murija nebi klepila, uglavnom radosno vrijeme. Od tad kad god sam vidio negdje ficeka morao sam stati pogledati ga, kad su dosli pametniji telefoni, nisam mogao proci a da se ne fotkam s njim.
Uvijek sam si želio jednog, ali nikad dovoljno love da imas drugi auto koji bi bio sam za gust. Dugo sam razmisljao dal da se primim projekta, al reko nisam mehanicar niti limar ni elektricar, al ni to nije najgore nego me bilo frka koliko ce to uzeti vremena, zivaca, zeninog prigovaranja itd. I tako se prosle godine stvari poslozile i ja nasao jednog koji je skoro onak kakvog bi si ja slozio. Tako posteno platio covjeku koji je potrosio vrijeme, zivce i naslusao se zeninog prigovaranja i dobio svog figuara.
Uglavnom ne planiram slagat neku jurilicu, iako cjenim one koji se u to upustaju. Meni je moje cudo za laganu voznjicu u slobodno vrijeme, sporu voznjicu s posebnim playlistom samo za ficu, spremnost da bi me mogao i ostavit negdje na cesti, bez ikakve sekirancije. Bas mi treba nesto da mi uspori ovaj ionako uzurbani zivot koji svi vodimo.
Na forumu sam vidio da je ekipa dobra, puno si pomazu djele iskustva, cak si poklanjaju neke djelove i cuda. Uglavnom cilj nesto nauciti, napravit si sam servis, popravit stvari koje bi mogle biti problematicne da nemoram stalno trcat mehanicaru. Zanimljivo je bilo kad mi je Zlocho davao jedan savjet prek telefona a ono u tom trenu rokne 6.4 potres, covjek me slusa kako sam se ukenjo prek telefona
Evo nekoliko fotki iz njegovog kratkog zivota kod mene:
Vec neko vrijeme pratim kaj se radi po forumu, gledam fotke, projekte, razgovore, i overall zafrkanciju. Nisam se mislio previse ukljucivat nego cisto naucit nekaj novo, vidjet kako ekipa uziva u slaganju po meni legendarnog auta. Ali onda se dogodio Tomtom i Cuvitar koji su bacili rukavicu pa nisam mogao sutit
Moja prica s ficekom, tj. ljubav prema tom cudu, pocinje kad smo ko klinci kupili bijelog ficeka za 200 maraka. Skupljali lovu neko vrijeme od gableca i svaki dao 50 DEM-a i stigao nas mali gušt. Hrpa je avantura i anegdota doživljena s tim autićem, svi smo naučili vozit na njemu, driftali (koliko se driftat zna) na travi i snijegu, pješke išli po benzin na benzinsku da nas murija nebi klepila, uglavnom radosno vrijeme. Od tad kad god sam vidio negdje ficeka morao sam stati pogledati ga, kad su dosli pametniji telefoni, nisam mogao proci a da se ne fotkam s njim.
Uvijek sam si želio jednog, ali nikad dovoljno love da imas drugi auto koji bi bio sam za gust. Dugo sam razmisljao dal da se primim projekta, al reko nisam mehanicar niti limar ni elektricar, al ni to nije najgore nego me bilo frka koliko ce to uzeti vremena, zivaca, zeninog prigovaranja itd. I tako se prosle godine stvari poslozile i ja nasao jednog koji je skoro onak kakvog bi si ja slozio. Tako posteno platio covjeku koji je potrosio vrijeme, zivce i naslusao se zeninog prigovaranja i dobio svog figuara.
Uglavnom ne planiram slagat neku jurilicu, iako cjenim one koji se u to upustaju. Meni je moje cudo za laganu voznjicu u slobodno vrijeme, sporu voznjicu s posebnim playlistom samo za ficu, spremnost da bi me mogao i ostavit negdje na cesti, bez ikakve sekirancije. Bas mi treba nesto da mi uspori ovaj ionako uzurbani zivot koji svi vodimo.
Na forumu sam vidio da je ekipa dobra, puno si pomazu djele iskustva, cak si poklanjaju neke djelove i cuda. Uglavnom cilj nesto nauciti, napravit si sam servis, popravit stvari koje bi mogle biti problematicne da nemoram stalno trcat mehanicaru. Zanimljivo je bilo kad mi je Zlocho davao jedan savjet prek telefona a ono u tom trenu rokne 6.4 potres, covjek me slusa kako sam se ukenjo prek telefona
Evo nekoliko fotki iz njegovog kratkog zivota kod mene:
Vedran- Član
- Broj komentara : 35
Registration date : 14.09.2020
Camshaft likes this post
Re: Slow life s fićom
Dan kad je dosao, ni ja nisam skidao osmjeh
Vedran- Član
Tu sam zenu izveo na prvu voznju, ona u 8.5 mjesecu trudnoce, auto spusten osjeti se svaka rupa
Vedran- Član
Izlet na selo, oso frendu slagat krov
Vedran- Član
Zimski san
Vedran- Član
Jutro!
Imamo iste cerade preko Siluxa kupljeno ako se ne varam.
Sviđa mi se autić, bijeli mada možda i najčešća boja, meni ujedno i najdraža na Figuaru.
Sviđa mi se rečenica u kojoj kažeš da Ti Figuar služi za usporit život
Imaš koju sliku unutrašnjosti, koji detalj na autiću?
Felge mu dobro stoje. Koje gume imaš, na dimenziju mislim.
I svakako Ti još jednom želim dobrodošlicu na naš mali forum.
E da, i nadam se kojoj vožnji i druženju sa toplijim danima.
Imamo iste cerade preko Siluxa kupljeno ako se ne varam.
Sviđa mi se autić, bijeli mada možda i najčešća boja, meni ujedno i najdraža na Figuaru.
Sviđa mi se rečenica u kojoj kažeš da Ti Figuar služi za usporit život
Imaš koju sliku unutrašnjosti, koji detalj na autiću?
Felge mu dobro stoje. Koje gume imaš, na dimenziju mislim.
I svakako Ti još jednom želim dobrodošlicu na naš mali forum.
E da, i nadam se kojoj vožnji i druženju sa toplijim danima.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Bravo! Baš je onakav kako ja volim. (U drugih )
Jednostavan do boli , felgice, retrovizorići, bez puno komplikacija. (Tako san i ja počea), neman ništa protiv naljepnica (da se ne naljute koji se ovde prepoznaju ) ali ovo je za svaku pohvalu onome koji ga je slaga i tebi ako ga odlučiš ovakvog zadržati...
P.s. ne žali sličice.
P.s.s. NEDAJ nikom da ti sjedi na haubi (makar to bila i najdraža ti osoba na svitu)...
Jednostavan do boli , felgice, retrovizorići, bez puno komplikacija. (Tako san i ja počea), neman ništa protiv naljepnica (da se ne naljute koji se ovde prepoznaju ) ali ovo je za svaku pohvalu onome koji ga je slaga i tebi ako ga odlučiš ovakvog zadržati...
P.s. ne žali sličice.
P.s.s. NEDAJ nikom da ti sjedi na haubi (makar to bila i najdraža ti osoba na svitu)...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
tomtom likes this post
To je taj feel good osjećaj koji bi fićo trebao izazivati. Samo tako nastavi, a nas svakako redovno obraduj kakvim novim postom i dogodovštinom.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
čestitke na kupovini i sretno sa figuarom u budućnosti
posložen je top, taman kako treba
posložen je top, taman kako treba
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Ej Vedran, jutro!
Kako je prošao tehnički?
Ne sumnjam da je prošao, al' jel bio kakav komentar?
Kako je prošao tehnički?
Ne sumnjam da je prošao, al' jel bio kakav komentar?
Jutro jutro,
Joj taj tehnicki mi je uvijek takav stres. sav sam se ušvico dok sam čekao. Auto mi je uzeo neki mladi decko i vec sam se usro. Sjedne u auto upali ga ne radi desna pozicija , krene pozicija proradi . ode dalje, gleda auto, dolazi jos jedan kolega, gledaju auto, dolazi 3 kolega opet gledaju auto, jedan od kolega odlazi u onu njihovu buksu i sad dolazi iskusni covjek oko 60god tamo im nekaj objasnjava, ja se znojim njih četvorica gledaju auto. zavrse oni razidju se dolazi lik do mene i veli kako su dosta velike razlike u kocenju lijeveg i desnog kotaca da to sredim i da mi rucna visoko lovi pa se i tu vide razlike. Ja si mislim OK sredit cu to pa se vratim, veli on ma ne prosao je auto. Ja sretan ko malo dijete.
Ispalo me jeftinije nego prosle godine, nekih 1300HRK
Ovaj tjedan planiram sve sredit. Uglavnom ekipa ako netko planira neku voznju ja sam spreman
Joj taj tehnicki mi je uvijek takav stres. sav sam se ušvico dok sam čekao. Auto mi je uzeo neki mladi decko i vec sam se usro. Sjedne u auto upali ga ne radi desna pozicija , krene pozicija proradi . ode dalje, gleda auto, dolazi jos jedan kolega, gledaju auto, dolazi 3 kolega opet gledaju auto, jedan od kolega odlazi u onu njihovu buksu i sad dolazi iskusni covjek oko 60god tamo im nekaj objasnjava, ja se znojim njih četvorica gledaju auto. zavrse oni razidju se dolazi lik do mene i veli kako su dosta velike razlike u kocenju lijeveg i desnog kotaca da to sredim i da mi rucna visoko lovi pa se i tu vide razlike. Ja si mislim OK sredit cu to pa se vratim, veli on ma ne prosao je auto. Ja sretan ko malo dijete.
Ispalo me jeftinije nego prosle godine, nekih 1300HRK
Ovaj tjedan planiram sve sredit. Uglavnom ekipa ako netko planira neku voznju ja sam spreman
Vedran- Član
Vedran- Član
svaka cast,sretno u voznji
ljuti- Aktivni Član
- Broj komentara : 275
Registration date : 02.11.2020
Bravo, još jedan vozan i uredan...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Bravo za regu, a ovo za vožnju , ovaj vikend je savršeno vrijeme za to, a ja sam sa klincima doma. Lana ima babinjak a ja doma bajlim balavce.
🤫 To mi je cijena tehničkog
🤫 To mi je cijena tehničkog
Al si ti dobrodošao na u Samobor. I društvo ako se nađe naravno!
Najjače mi je kad se dotra fićo na tehnički pa se okupe oko njega ko muhe oko go...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
I onda te pitaju,kolko more ić na sat?Zloćko je napisao/la:Najjače mi je kad se dotra fićo na tehnički pa se okupe oko njega ko muhe oko go...
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
Similar topics
» fićom do švicarske
» fićom na krk 18,06,2011
» Fićom na istok 03.10.2014...
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» fićom na krk part 3...... 22,06 i 23,06,2013
» fićom na krk 18,06,2011
» Fićom na istok 03.10.2014...
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» fićom na krk part 3...... 22,06 i 23,06,2013
Stranica 1 / 1.