Iritirajuci zvuk
3 posters
Stranica 1 / 1.
Iritirajuci zvuk
Kod okretanja volana cuje se zvuk laganog skripanja koji po meni dolazi od ablendera,i to je sa original volanom,to se nekako da i trpit!
Ali kad je u autu sportski volan skripanje bude puno jace i gore...e sad zna li neko u cemu bi tu problem bio i kako bi se dao rjesiti....
Ali kad je u autu sportski volan skripanje bude puno jace i gore...e sad zna li neko u cemu bi tu problem bio i kako bi se dao rjesiti....
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
Re: Iritirajuci zvuk
Imaš one dvi latice na ablenderu, koje nalježu na volan radi sirene. Vidi u kakvom su stanju, i stanje na volanima na koje nalježu....(dva prstena)...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Sto se latica tice ok su....nema vidit na njima ikakvih deformacija ili nesto slicno....sto se tice glave volana ona je nova....nebi smija bit problen u njoj,a stanje volana originalnog je dobro....
Boki_B- Član
Ja san ima sličan problem. Ali da me ubiješ ne sićan se do čega je bilo na kraju. Neka glupost. Znan da san sve bija rastavlja gori, i ablender i bravu i dalje je kvrckalo, mislim da sam našprica WD -om doli u rupu di ulazi šipka volana prema glavi...doli pod nogama... Kažem čini mi se...
A uz to sve meni je problem jos jedan,a to je kad dam zmigavac livi/desni nebitno....lampica zmigavaca zablinka dvaput i dvaput se cuje ono skljockanje i tada pristaje...iako zmigavci rade normalno...tako da i uz ovo skripanje...smatran da je nesto do nje...al sta moracu dobro provjerit....svakako hvala na savjetu
Boki_B- Član
i meni tako rade žmigavci... Ali to me ne sekira još...to je najvjerojatnije do automata... Je li ti škljoca na sva četiri?
Ma isti posa kako god okrenija,meni ne smeta,ali zugaju mi na tehnickom zbog toga,pa bi najvise zbog toga volija rjesit problem....a u mene nisu bila tvornicki sva 4...vec je to "majstor elektricar" 80ih godina spaja po nekoj svojoj shemi
Boki_B- Član
Ja sam voljan riješit škripanje ako ti imaš volje potpalit roštilj i izložit komade nekih finih životnja udaru žara. Ja znam šta ti škripi. Čuvitar jel ovo poštena ponuda?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Ne može poštenije. I ja bi doša dat ruke da san bliže malo, i uopće me ne bi bilo briga je li škripi ili ne... Važno bi bilo da je žerava vruća , a piće hladno....Zloćko je napisao/la:Ja sam voljan riješit škripanje ako ti imaš volje potpalit roštilj i izložit komade nekih finih životnja udaru žara. Ja znam šta ti škripi. Čuvitar jel ovo poštena ponuda?
Hehehehe....jel moguce da si usa na forum....al ajde....drva ima u susida,zivotinja ima u didovoj stali,dalo bi se nesto cak i rjesit po tom pitanju....Zloćko je napisao/la:Ja sam voljan riješit škripanje ako ti imaš volje potpalit roštilj i izložit komade nekih finih životnja udaru žara. Ja znam šta ti škripi. Čuvitar jel ovo poštena ponuda?
Boki_B- Član
Sto se pica tice....nema se kad oladit Čuvitar je napisao/la:Ne može poštenije. I ja bi doša dat ruke da san bliže malo, i uopće me ne bi bilo briga je li škripi ili ne... Važno bi bilo da je žerava vruća , a piće hladno....Zloćko je napisao/la:Ja sam voljan riješit škripanje ako ti imaš volje potpalit roštilj i izložit komade nekih finih životnja udaru žara. Ja znam šta ti škripi. Čuvitar jel ovo poštena ponuda?
Boki_B- Član
Kad ti dotuži škripanje zovi.Moj apetit nema tajming tako da moreš kad god hoćeš
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Hah..prikardasilo je davno...al sad san osta bez glave,jer,pogodi sta...igra san se previse okonje mislec da je do nje.....i sad kvrapcu....svira truba cin okrenen malo volanon.....al cin zbavin glavu i tapaciran volan plesni podij je tvoj....a sto se mesa tice,moremo i odma ako si voljan cerupat susjedovu kokosZloćko je napisao/la:Kad ti dotuži škripanje zovi.Moj apetit nema tajming tako da moreš kad god hoćeš
Boki_B- Član
Uvik susid najebe....užas....
Kokoši su zaštićene vrste u našem kraju tako da će to ostat kao pomoćna opcija.Ima još jestivih životinja a da nisu pernate.A to sa glavom je dobro.Fino u svakoj krivini daješ zvučne signale tako da ti niko ne može prisić put jer te čuje da dolaziš
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Nije moj jer ga neman,ali zlocko imaČuvitar je napisao/la:Uvik susid najebe....užas....
Boki_B- Član
Jeeee....dok jure ne zapuca na mene kad se vracan kuciZloćko je napisao/la:Kokoši su zaštićene vrste u našem kraju tako da će to ostat kao pomoćna opcija.Ima još jestivih životinja a da nisu pernate.A to sa glavom je dobro.Fino u svakoj krivini daješ zvučne signale tako da ti niko ne može prisić put jer te čuje da dolaziš
Boki_B- Član
Stranica 1 / 1.