Da malo raspravljamo o dobrom i lošem ??
Stranica 1 / 1.
Da malo raspravljamo o dobrom i lošem ??
Neznam dali jeste ili niste čuli za Epoxy zaštitu mene zanima vaš stav i mišljenje za primjenu u zaštiti Automobila ??
Gost- Gost
Re: Da malo raspravljamo o dobrom i lošem ??
hornet epoxsi je prava stvar,ali mislim da za auto nije,on se koristi za plasticne barke,navlaci se na zadnji sloj plastike i kad se stvrdne tvrd je ko kamen.odnosno nanosi se na dotrajalu ili plastiku koju je napala osmoza,ustvari osmoza se dobro ocisti i nanesu se jos neki zastitni premazi i zatim se nanosi epoxsi da bi to sve ucvrtio i produzio vjek trajanja..
moguce je jos nakon plastificiranja nanesti epoxsi da bi se to sve jos bolje ucvrstilo,ali opet ponavljam najvise se koristi kod plasticnih barki i nekih proizvoda koji se ne uvijaju odnosno ne disu.
mislim da na autu to nebi valjalo jer auto nije krut i to bi pucalo.jer epoxsi nije elastican nego kad se nanese i osusi pretvara se u kruto tijelo
moguce je jos nakon plastificiranja nanesti epoxsi da bi se to sve jos bolje ucvrstilo,ali opet ponavljam najvise se koristi kod plasticnih barki i nekih proizvoda koji se ne uvijaju odnosno ne disu.
mislim da na autu to nebi valjalo jer auto nije krut i to bi pucalo.jer epoxsi nije elastican nego kad se nanese i osusi pretvara se u kruto tijelo
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ali kolega koliko sam čitao da se može nanositi i na metalne dijelove ,još bolji odnosno pravi efekat daje ako je dio opsječaren. Našao sam na netu jedan dobar dio članak gdje su opisali za što se sve može primnjeniti ,ali dosta nas dosta i zna !!
Gost- Gost
da ali opet ti ponavljam nije elastican kao cement kit i kit sa vlaknima.a kad nije elastican i auto dise odnoano uvija se on mora pucati
Hrki- Administrator
A sve je to asocijacija što smo ja i naš Gl.admin razgovarali da se počelo upotrebljavati dali Epoxy ili nešto sl. u Auto zaštiti bukvalno auto se plastificira prebrusi i to traje navjek.
Gost- Gost
u biti je tako i tako se radi,
a sta se tice epoxsia nedavno sam snjime radio kad smo prijatelju plastificirali unutarnje dno glisera i zadim navukli epoxsi.on ima jos jednu veliku manu kad se osuši jako ga je tesko brusiti,jer se stvrdne i bude tvrd ko kamen
a sta se tice epoxsia nedavno sam snjime radio kad smo prijatelju plastificirali unutarnje dno glisera i zadim navukli epoxsi.on ima jos jednu veliku manu kad se osuši jako ga je tesko brusiti,jer se stvrdne i bude tvrd ko kamen
Hrki- Administrator
Similar topics
» Brisaci mi malo rade malo ne
» K: prednje žmigavce za fiću novi tip, nove ili u dobrom stanju
» malo smjeha
» zastava 750s
» Moji ljubimci
» K: prednje žmigavce za fiću novi tip, nove ili u dobrom stanju
» malo smjeha
» zastava 750s