Moj auto za svaki dan.
2 posters
Stranica 1 / 1.
Moj auto za svaki dan.
Evo da vam predstavim :
Škoda Octavia,
1.9TDI 90ks
2003.god
ima dosta opreme,a drugo nemam sto reci osima da pragovi od fica stanu u bunker bez preklapanja siceva.
Škoda Octavia,
1.9TDI 90ks
2003.god
ima dosta opreme,a drugo nemam sto reci osima da pragovi od fica stanu u bunker bez preklapanja siceva.
Gost- Gost
Re: Moj auto za svaki dan.
Stanu pragovi, ma zakon, još da je karavan...
1,9 TDI obožavam diesele, kad se sjetim svoga Una. A ovakav motor ima i moja seka u VW-u.
Gost- Gost
Oktavija je super autić, frend mi je imao rs, totalna boleština. Mjesta unutra ko u vlaku. Ako se ne varam okta ima 550l zapremnine bunkera, isto kao i ja u pegli.... sa svim sicevima spuštenim....
e, ali dizele baš i ne volim.... dobro osim onog iz rs koji ima 170 konja i moram priznat odličan zvuk u višim okretajima. A tek okretni moment... AUUUUUUU....
e, ali dizele baš i ne volim.... dobro osim onog iz rs koji ima 170 konja i moram priznat odličan zvuk u višim okretajima. A tek okretni moment... AUUUUUUU....
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Baš mi se sviđa, ova boja mi je super, inače kažu da imaju dosta izdržljive motore
Gost- Gost
otac mi ima istu samo metalik sivu pila ipo poteze to lijepo ma brod od auta ima mjesta ufff hehe
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
mjesta ima na pretek a tek kada se okenu sicevi onda je vvvvvvvvveeeeeeeeeeeellllllllllllllliiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk bunker.
kada sam kupovao octaviau bili su u ponudi motori (koje su tada bile po oglasnicima) 1.4(Slabo). 1.6(Nevaljaju) 1.8 20v nije bila niti jedna,
tako da mi je ostalo jedino tdi, i za sada sam zadovoljan pogotovo sa momentom a potrosnja je nikakva za takav auto.
tako da sam sada zadovoljan.
kada sam kupovao octaviau bili su u ponudi motori (koje su tada bile po oglasnicima) 1.4(Slabo). 1.6(Nevaljaju) 1.8 20v nije bila niti jedna,
tako da mi je ostalo jedino tdi, i za sada sam zadovoljan pogotovo sa momentom a potrosnja je nikakva za takav auto.
tako da sam sada zadovoljan.
Gost- Gost
ma potrosnja je 5.5-6.5 litara zavisi o voznji al to je nista a momenta ima ko u prici
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Similar topics
» I moj avto za svaki dan
» fićo za svaki dan
» Bedaki noriju svaki dan samo pametni na fašnik !
» Das Auto 750
» nije fico al moj prvi auto
» fićo za svaki dan
» Bedaki noriju svaki dan samo pametni na fašnik !
» Das Auto 750
» nije fico al moj prvi auto
Stranica 1 / 1.