FIESTA MK1
5 posters
Stranica 1 / 1.
FIESTA MK1
pozdrav, nije neka pila ali je emotivna veza uz ovaj primjerak.
u ponedjeljak sam ga kupio za 1000kn. a 1. vlasnik je bio moj deda koj ga po zimi nije vozio nego je bio na klocnama u garaži (čovjek je automehaničar). 2.vlasnik moja mama koja ga je nebrojeno puta lupila ogrebla itd.. sve što mame inaće rade autima, i onda je dala urediti kompletnu limariju 99. ili 00. i onda 3. vlasnik moj brat koj ga je prije 3 godine prodo nekom liku za 200€. iskopo sam negdje stari kupoprodajni od prodaje i na adresu doma liku, i eto ga sad je moj.
evo malo slikica ali biti će još
planovi neznam još točno kaj ali izgled ću probat što više zadržati a motor od xr2 neznam budem jošvidio
u ponedjeljak sam ga kupio za 1000kn. a 1. vlasnik je bio moj deda koj ga po zimi nije vozio nego je bio na klocnama u garaži (čovjek je automehaničar). 2.vlasnik moja mama koja ga je nebrojeno puta lupila ogrebla itd.. sve što mame inaće rade autima, i onda je dala urediti kompletnu limariju 99. ili 00. i onda 3. vlasnik moj brat koj ga je prije 3 godine prodo nekom liku za 200€. iskopo sam negdje stari kupoprodajni od prodaje i na adresu doma liku, i eto ga sad je moj.
evo malo slikica ali biti će još
planovi neznam još točno kaj ali izgled ću probat što više zadržati a motor od xr2 neznam budem jošvidio
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: FIESTA MK1
Super priča, tak se čuva obiteljsko naslijeđe! Inače viđam takvu fiestu po Trešnjevci, jako je lijepo sređena, isto je crvena, izvana skroz standardna, samo ima alu felge odnedavno...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
nisam vidio tu na trešnjevci, ja neznam šta bi s felgama, imam nekoliko varijanti, ali još nisam ziher. na njoj si 12" ali ja bi neke duboke 13 ice da je srce felge 3 do 4 cm unutra. ili ona fora sa čeličnima sa okrenutom glavčinom i u krom, neznam ni sam
miniV8- Administrator
imas tu neki jednoga tipa u zagrebu sta ti siri postojece felge,na oldschool forumu provaj naciminiV8 je napisao/la:nisam vidio tu na trešnjevci, ja neznam šta bi s felgama, imam nekoliko varijanti, ali još nisam ziher. na njoj si 12" ali ja bi neke duboke 13 ice da je srce felge 3 do 4 cm unutra. ili ona fora sa čeličnima sa okrenutom glavčinom i u krom, neznam ni sam
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
večeras sam stavio alu felge 13" od xr2 i auto izgleda prva liga sa tim felgama... sutra stavim slike nisam po noći uspio sa mobom slikati.
miniV8- Administrator
evo mali update sa slikama, ali nažalost neće doživjeti daljnje sređivanje barem ne u skorije vrijeme (fićo ima prednost)
miniV8- Administrator
napokon dobro zboris
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
neka njega kod kuce pa kad dodze na red dodze.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
našo sam puno novih dijelova limarije za siću ali nebi htio skrpat auto, sve to nebi bilo po mom guštu i onome kak bi htio da izgleda pa možda jednog dana kada bude par k € viška dodje i on na red...
hahah evo moj 100 ti post. moram se napiti!!
hahah evo moj 100 ti post. moram se napiti!!
miniV8- Administrator
potpuno razumijem razlog kupovine fieste i non stop vidam ljude koji se raspamete kad vide recimo bubu koja je bila u obitelji od prvog dana vozia dida pa otac a onda je otac mislia da sin je nece te je proda i naravno tu pocima problem .... kad sin na ulici trci za novim vlasnikom da mu je vrati nazad i ne pita za cjenu ...
miniV8- Administrator
FIESTA ode čovjeku za limarske radove na fići! jeeej i felge
miniV8- Administrator
Stranica 1 / 1.