mjesečno okupljanje zagreb
+7
puyolov tata
puyol
Camshaft
johan
prka126
Gajbica
miniV8
11 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
mjesečno okupljanje zagreb
evo da predstavim malo dogovor do kojeg smo došli svi skupa na današnjem susretu. bilo nas je: Ljubas, Prka126, Puyol i njegov frend, Camshaft, i ja MiniV8. zakljućili smo da će nam ovakav skup preći u naviku te da če se održati svake prve subote u mjesecu sljedeća pada na 5.12.09.
lokacija nece ostati ista nego je dogovoreno da se seli u Radničku cestu 28 gdje su prostorije kluba kod tvornice katran u 11 sati svake prve subote u mjesecu
naravno svi su dobrodošli i pozvani tako da bi konačno trebalo početi malo intezivnije druženje i u korist AUTO KLUBA FIĆO puno toga se danas raspravljalo i dogovaralo. zato vas molim da se odazovete u što većem broju jer zajedno smo jaći!
mi smo ti koji će sprijećiti Fiću od izumiranja u RH, a i šire ćemo nadam se biti poznati jer ćemo dijelovati kao cijelina (to su moje ideje nadam se da imam istomišljenike među vama)
pozz i s velikim poštovanjem Vaš miniV8
lokacija nece ostati ista nego je dogovoreno da se seli u Radničku cestu 28 gdje su prostorije kluba kod tvornice katran u 11 sati svake prve subote u mjesecu
naravno svi su dobrodošli i pozvani tako da bi konačno trebalo početi malo intezivnije druženje i u korist AUTO KLUBA FIĆO puno toga se danas raspravljalo i dogovaralo. zato vas molim da se odazovete u što većem broju jer zajedno smo jaći!
mi smo ti koji će sprijećiti Fiću od izumiranja u RH, a i šire ćemo nadam se biti poznati jer ćemo dijelovati kao cijelina (to su moje ideje nadam se da imam istomišljenike među vama)
Zadnja promjena: miniV8; 8/7/2011, 12:54; ukupno mijenjano 1 put.
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: mjesečno okupljanje zagreb
Svaka čast kolega na napisanom, slažem se u potpunosti i podržavam svih!
Gost- Gost
možda bih došao,može li neko da me sačeka na naplatnim ili da se nađemo negde na autoputu?
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
naravno! samo reci kada!
miniV8- Administrator
ma neće uopće biti problema za ikog ko dolazi jer bilo tko od nas je spreman bilo gdje sačekati i pomoć da se nađemo, baš mi je drago da smo dogovorili ovo sa prvim subotama
samo odrzavajte na zivotu,ja isto dolazim cim slozim vozilo
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Pa nije toliko poanta u tome da dođu svi kojima je fićek u voznom stanju, nego svi zainteresirani za druženje, ali i raspravu (uživo) o klubu, forumu, prirubnicama itd... Bilo bi lijepo da je uvijek čim više fića, ali Bože moj, bitno je da se družimo, a projekte ćemo već završit...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
e to je dobro, moj je fico u stajacem stanju tako da bi mogao bas i ovako s drugim dijelom ergele naletit...
Gost- Gost
gledajte ljudi što nas je više to bolje. u nedelju nas je bilo 6 a samo jedan fićo ali smo svi sa istim ciljem bili tamo a to je fićo!
prošli sadašnji ili budući nije bitno!
prošli sadašnji ili budući nije bitno!
miniV8- Administrator
mali update! evo lokacija za sve one koji imaju želju doć a neznaju gdje je!
http://maps.google.com/maps?q=45.803772,15.99987&num=1&t=h&sll=37.0625,-95.677068&sspn=23.875,57.630033&ie=UTF8&ll=45.803959,15.999881&spn=0.00353,0.009602&z=17&iwloc=A
evo i ovdje update
http://maps.google.com/maps?q=45.803772,15.99987&num=1&t=h&sll=37.0625,-95.677068&sspn=23.875,57.630033&ie=UTF8&ll=45.803959,15.999881&spn=0.00353,0.009602&z=17&iwloc=A
evo i ovdje update
miniV8- Administrator
miniV8 je napisao/la:evo da predstavim malo dogovor do kojeg smo došli svi skupa na današnjem susretu. bilo nas je: Ljubas, Prka126, Puyol i njegov frend, Camshaft, i ja MiniV8. zakljućili smo da će nam ovakav skup preći u naviku te da če se održati svake prve subote u mjesecu sljedeća pada na 5.12.09.
Mali ispravak.
Bio je to moj buraz, Božo.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
a sorry nisam skužio, nisam znao da imaš buraza sorry!
miniV8- Administrator
Nek se i buraz registrira na forumu, nick mu može bit Puyolov brat pa imate cijelu kolekciju...
Ovo oko puyolovih je ok samo da uspijemo nagovoriti i mamu puyol!! Kaj velite na to??
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Odlično! Pogotovo ako peče kolače...
Moral bi ju prosit da napravi tortu FIĆU kad se vratim iz bolnice. Ak mi to uspije bit će slike!!!
puyolov tata je napisao/la:Moral bi ju prosit da napravi tortu FIĆU kad se vratim iz bolnice. Ak mi to uspije bit će slike!!!
Kolega prosljedite joj ove slike .... Ko zna možda upali....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Bravo !!! Odličan predložak tak da nemre previše gunđat!! A i lupila me idea sad tu u krevetu. Joj moji budu doma poludeli i rekli da sam za ludnicu.Ak me več kičma ne drži ,al me mozak prati. 6. 12. je Sveti Nikola pa AKO uspijemo nešto uklopiti tu subotu 5og barem za djecu naših kolega moji tu nedolaze u obzir!! Ajd da vidimo kolko moremo potegnuti!! pozzz!!
čuj moja kčer obožava slatko. ali ako puno pojede brža je od abartha! hehe ko da je na spidu kad šečer lupi u glavu
miniV8- Administrator
Ma zna,o da šečer ni dobar na puno mesta ali za naše male nasljednike Sv. Nikola i Deda Mraz su zakon.
je je, a kaj imaš u planu da se i mi ukljućimo!
miniV8- Administrator
Naravno!! Kak ko može!!
evo ljudi bliži nam se dan susreta, dajte malo da ne ode u zaborav pišite tu ko dolazi kako i dajte malo udaljenija mjesta skupite se pa doletite u zagreb potrpajte se makar u jedan auto AJMO PRIMORJE, AJMO DALMACIJA, AJDE SLAVONIJA da nas bude više okupirat ćemo zagreb hehe!
miniV8- Administrator
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Okupljanje zagreb svake srijede u 19h
» 17. okupljanje ficeka
» Okupljanje - Primorsko goranska županija, istra i svi kojima se da doći =)
» Okupljanje - ipak nedjelja?
» okupljanje kluba (baš) svake srijede....
» 17. okupljanje ficeka
» Okupljanje - Primorsko goranska županija, istra i svi kojima se da doći =)
» Okupljanje - ipak nedjelja?
» okupljanje kluba (baš) svake srijede....
Stranica 1 / 3.