Anketa za izgled fiće
+16
Plavi
mladen76
Sasha19_81
Zloćko
malik
jeremija
Luka 850
zastava750(fićo)
Ćofi
puyolov tata
johan
prka126
P&P
Filip
Camshaft
miniV8
20 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Kako zamišljate svog Fiću
Anketa za izgled fiće
evo palo mi je na pamet da napravim anketu o tome kako bi trebao izgledati vaš fićo, kako bi vi voljeli da on izgleda!
pa eto 3 su odgovora ponuđena! 1. original look (znaći znate i sami)
2. replika look ( to porazumjeva abarte TCRove isto u nekakvom original izgledu toga auta i doba)
3. stylin i tuning look (je sve ono šta se radi na novim autima, perla boje, tamnjenje stakala, hrpa plastike itd da ne nabrajam puno)
pa dajte svoj odgovor i glasajte u anketi! hvala
pa eto 3 su odgovora ponuđena! 1. original look (znaći znate i sami)
2. replika look ( to porazumjeva abarte TCRove isto u nekakvom original izgledu toga auta i doba)
3. stylin i tuning look (je sve ono šta se radi na novim autima, perla boje, tamnjenje stakala, hrpa plastike itd da ne nabrajam puno)
pa dajte svoj odgovor i glasajte u anketi! hvala
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: Anketa za izgled fiće
Evo ja sam glasal za original look jer bi mi bilo kakva abarth replica (zasad) bila prevelik zalogaj...
Imam ovakvu viziju: sredit komplet limariju, farbanje (ostavit bijelu boju), serijski branici i općenito vanjski izgled školjke... 13 cola felge (ne nužno alu, ako da, onda neke da odgovaraju duhu vremena kad se fićo proizvodil), gume 155, u krajnjem slučaju 165, spuštanje od par cm i definitivno jači motor, 850 ili 903 ccm (standard 750 je ipak malo prepenzionerski ) plus 850 getriba... U unutrašnjosti polica za radio, obrtaljka i recimo novi sicevi (s naslonom za glavu) i pojasevi...
To su želje, mogućnosti su kaj drugo, al polako...
Imam ovakvu viziju: sredit komplet limariju, farbanje (ostavit bijelu boju), serijski branici i općenito vanjski izgled školjke... 13 cola felge (ne nužno alu, ako da, onda neke da odgovaraju duhu vremena kad se fićo proizvodil), gume 155, u krajnjem slučaju 165, spuštanje od par cm i definitivno jači motor, 850 ili 903 ccm (standard 750 je ipak malo prepenzionerski ) plus 850 getriba... U unutrašnjosti polica za radio, obrtaljka i recimo novi sicevi (s naslonom za glavu) i pojasevi...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
evo ja sam glazo za styling tuning look!
hmmmm... camshaft, to su vec lagani tuning zahvat! jer to vise nije orginal fico!
hmmmm... camshaft, to su vec lagani tuning zahvat! jer to vise nije orginal fico!
Gost- Gost
naravno kolega bez ljutnje da nebi mislio pogle ovog balavca tu mi sad pametuje!
Gost- Gost
Camshaft je napisao/la:Evo ja sam glasal za original look jer bi mi bilo kakva abarth replica (zasad) bila prevelik zalogaj...
Evo otprilike i mog zamišljanja sređivanja fiće...I ja sam glasao za klasiku,možda to više spada u treći odgovor,nisam siguran..
Filip je napisao/la:Camshaft je napisao/la:Evo ja sam glasal za original look jer bi mi bilo kakva abarth replica (zasad) bila prevelik zalogaj...
Evo otprilike i mog zamišljanja sređivanja fiće...I ja sam glasao za klasiku,možda to više spada u treći odgovor,nisam siguran..
Potpisujem i ja ovo sve, samo se ne slažem sa novim sicevima, po meni su puno lipše neke oldschool kadice iz onog vrimena, recimo iz Simce 1000 rally2
Gost- Gost
Nema ljutnje, tu smo da komentiramo, a sad, ipak mislim da je to original look jer se ne dodaju na karoseriju nikakvi dijelovi koji mijenjaju vanjski izgled, osim felgi, a fićo je dolazil samo s jednim felgama pa da stavim npr. čelične trinaestice sa stojadina, mislim da to ne spada u neku tešku kategoriju stylinga
NightRideru, za siceve se apsolutno slažem, i ropeu sam u njegovoj temi komentiral da su mu sicevi savršeni, nisam mislil novi ko ganc novi, nego novi ko neki drugi, a ne fićini, sorry, krivo sam se izrazil...
NightRideru, za siceve se apsolutno slažem, i ropeu sam u njegovoj temi komentiral da su mu sicevi savršeni, nisam mislil novi ko ganc novi, nego novi ko neki drugi, a ne fićini, sorry, krivo sam se izrazil...
Ma sve ok, evo i ja se nadam da će kroz koji dan doć u moga cofija oldschool kadice..... prije par dana sam namontira felge CMR 12 5j, sa izbačenim zvonom, izgledaju prebrutalno na fići
Gost- Gost
Hehe, pa to je posel! Ajd stavi kakve slike kad uhvatiš vremena... Koliki im je ET, jel ne zapinju nigde?
definitivno tuning i styling look....
P&P- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 10
Registration date : 31.10.2009
Kolega,kad će neke slike da vidimo felge?NightRider je napisao/la:Ma sve ok, evo i ja se nadam da će kroz koji dan doć u moga cofija oldschool kadice..... prije par dana sam namontira felge CMR 12 5j, sa izbačenim zvonom, izgledaju prebrutalno na fići
ja moram priznat da bi se teško nagovorio čak da i alu felge puknem na fiću. al opet, to je moje gledište i drago mi je vidjeti kada netko uredi auto ( po ovom pitanju fićo ) na način da je sam uložio trud. kupljene prerade u dućanu ili firmama koje to rade ( dućan - kao ono za kupovinu nabrijanog auta , ne za dijelove ) ne priznajem pa makar bio banan s foruma. hehe. naravno da prijateljsko pomaganje u tuningu ili ičem oko autiju podržavam i stojim za to, za razliku od firme koja se tim bavi. ( da opet napomenem da ne dođe do zabune )
to je to kolega!! stojim pri tome tvojem!! i ja nepriznajem kupljene prerade u ducanu!! sve svojim rukama treba napravit da se zna cjenit to sto je napravljeno na autu i da se vidi muka da dobijes to tako kako zamisljas!
Gost- Gost
nema dok ga ruka tvoja ne pomiluje nema tu srece,bija org ili abarth ili trece
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Moj glas ide na tri dijela.Kaj to znači? Imati tri fičeka pa birati kaj hočeš!! Jesam pokvaren!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Svaka čast! Meni bi u idealnom slučaju bila dost dva, jedan original, jedan abarth replica...
Ja sam glasao za styling tuning look.
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
ja sam glasao za original look,takvi fićeki mi se najviše dopadaju
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
Definitivno glasam za original look uz moguće minimalne preinake npr. na motoru (to se ne vidi izvana), felge i eventualno neki volan (oldschool naravno). To se sve da vratiti u originalno stanje vrlo lagano..
Replika Abartha da, ali da je 100% iz onog vremena (ne nešto napola)
Replika Abartha da, ali da je 100% iz onog vremena (ne nešto napola)
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
Ja sam za sva tri rjesenja, imas tri razlicita FICEKA, za svaku priliku drugi!!
Malo je frka zbog skupe rege, ali malo stegnuti remen, izlasci,moda i ostalo,pa se i to da pregrmjeti!!
Malo je frka zbog skupe rege, ali malo stegnuti remen, izlasci,moda i ostalo,pa se i to da pregrmjeti!!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
kad su auti u pitanju odreknem se i hrane i pića, kakvi izlasci... a modu da ne spominjem
glaso sam za originalni izged naravno abarth je isto cool al da bi slozio 1 pristojnog treba hrpa para
s tim da bi u taj originalni izgled dodo radio pristojne zvucnike i mozda koju sijalicicu u enterijer
s tim da bi u taj originalni izgled dodo radio pristojne zvucnike i mozda koju sijalicicu u enterijer
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
razlika ti je u plastikama u cijeni slaganja Abrtha i origigi fice, to je 300 tinjak europskih novaca cca razlike, motor od yuga nije skup, i ostatak isto može se naci jeftino više manje
miniV8- Administrator
glasao sam za replica look jer nemogu voziti fiću bez ikakvih izmjena a i zloćko je dobio abarthove bokove pa eto...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Zloćko je napisao/la:glasao sam za replica look jer nemogu voziti fiću bez ikakvih izmjena a i zloćko je dobio abarthove bokove pa eto...
PRVI PAMETAN post od tebe, i ne spominješ gospoju.... skidfam kapu care možda jednog dana i od tebe covjeka!
miniV8- Administrator
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.