abarth plastike
4 posters
Stranica 1 / 1.
abarth plastike
eto poštovani forumaši. Naime kolega i ja dans idemo po dvije 750-tice, auti su ko grob truli zapušteni uzasni... S puno entuzijazma krecemo u obnovu. Nesto iskustva se nakupilo od slaganja tokom godina pa se nadam da nas nece izmuciti previse.
Potrazio sam vec na forumu no nisam nasao. S obzirom da imam nekih iskustava u fiberglasu zanima me ima li tko branike za abartha. U svakom slucaju napravio bih neke kalupe pa bi se moglo naci za sve zainteresirane na kraju naravno najpristupacnije moguce.
Druga stvar, ne znam je li itko razmisljao o tapecirunzima od fibera koji bi se dali prelakirati i podesiti za sve potrebno. U koliko netko treba uputu drage volje cu pomoci u svakom koraku.
I jos jedno mozda blesavo pitanje, ali postoji li negdje trgovina koja ima kvalitetnu zalihu novih dijelova?
Potrazio sam vec na forumu no nisam nasao. S obzirom da imam nekih iskustava u fiberglasu zanima me ima li tko branike za abartha. U svakom slucaju napravio bih neke kalupe pa bi se moglo naci za sve zainteresirane na kraju naravno najpristupacnije moguce.
Druga stvar, ne znam je li itko razmisljao o tapecirunzima od fibera koji bi se dali prelakirati i podesiti za sve potrebno. U koliko netko treba uputu drage volje cu pomoci u svakom koraku.
I jos jedno mozda blesavo pitanje, ali postoji li negdje trgovina koja ima kvalitetnu zalihu novih dijelova?
Gost- Gost
Re: abarth plastike
Kaj se tiče mehanike, ovi nabavljaju kaj mogu iz Srbije, ja sam tam kupoval neke stvari:
Auto Plavljanin d.o.o
Lička 34 Zagreb
tel:01/615-4550
fax:01/615/4553
mob:098/456-295
Auto Plavljanin d.o.o
Lička 34 Zagreb
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Camshaft je napisao/la:Kaj se tiče mehanike, ovi nabavljaju kaj mogu iz Srbije, ja sam tam kupoval neke stvari:
Auto Plavljanin d.o.o
Lička 34 Zagreb
Ma odlicno, sve je to tu nema bolje nego narucit vagon sr***a i nac nekog da ti busom posalje i gotovo
Zadnja promjena: miniV8; 23/11/2009, 16:19; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : nema prostaćenja)
Gost- Gost
što se tiće plastićarenja ja krećem u izradu kalupa za prednji spoler a ako imaš volje dobro bi mi došao savjet za kalup!
ja ga planiram napraviti iz više materijala razlićitih. jedan je fibera, jedan od gipsa, i još jedan ali mi još nije palo na pamet od ćega, tako da ako imaš prijedlog rokaj! pa koj najbolje ispadne bu se iz njega radilo!
ja ga planiram napraviti iz više materijala razlićitih. jedan je fibera, jedan od gipsa, i još jedan ali mi još nije palo na pamet od ćega, tako da ako imaš prijedlog rokaj! pa koj najbolje ispadne bu se iz njega radilo!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
koji si kvart??
miniV8- Administrator
Gorane moj ti je savjet da ne obnavljaš fiće koji su dosta truli i u lošem stanju, potrošit češ isto novca, a možda čak i više za kojeg bi moga kupit tvorničkoga fiću u originalnom i dobrom stanju.... krpanje je uvik krpanje i nikad od toga auta... vidim na "njuškalu" da ima fića u jako dobrome stanju, ili da je bar dobra osnova za restauraciju.... ako su mu propali pragovi i podovi, ako je hrđa načela stupe to se ne radi, jer fićo još nije toliko rijetko auto, vozim fiću svaki dan i znam o čemu ti govorim! Pozdravljam
Gost- Gost
miniV8 je napisao/la:što se tiće plastićarenja ja krećem u izradu kalupa za prednji spoler a ako imaš volje dobro bi mi došao savjet za kalup!
Imam ideja, budem se malo vise raspisao, nemoj se muciti sa gipsom ima boljih rijesenja. budem se malo raspisao kada stignem doma.
Eto idem sada gledati te fičeke pa vam javim kakvo je stanje!
Gost- Gost
NightRider je napisao/la:Gorane moj ti je savjet da ne obnavljaš fiće koji su dosta truli i u lošem stanju, potrošit češ isto novca, a možda čak i više za kojeg bi moga kupit tvorničkoga fiću u originalnom i dobrom stanju.... krpanje je uvik krpanje i nikad od toga auta... vidim na "njuškalu" da ima fića u jako dobrome stanju, ili da je bar dobra osnova za restauraciju.... ako su mu propali pragovi i podovi, ako je hrđa načela stupe to se ne radi, jer fićo još nije toliko rijetko auto, vozim fiću svaki dan i znam o čemu ti govorim! Pozdravljam
sa ovim se potpuno slažem!!!
Gost- Gost
pogledaj cura prodaje u našem oglasniku jednog reganog i u ok stanju za 6000kn zvrcni možda može kombinacija neka!
miniV8- Administrator
imam ja plastike sve
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
imam i ja
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
pošto ti je zadnji spojler prijatelju
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Hrki je napisao/la:imam i ja
Eto ljudi isplatilo se voziti. Dosli tamo i nasli privatni odpad medu zivom stokom XD
Ma lik je bio zakon. Ima tri komada, jedam mi ne djeluje kao da se da spasiti, jedan je sasvim solidan, fali mu jedna lampa i razbijen mu je blatobran. I na kraju jedan konzerviran, prvo izdanje koza klima abs lol
ozbiljno auto je kao nov!!!! Samo lak i to je to.... Uzeli bumo sva tri i doslovno kamion dijelova kaj je covjek cuvao tokom godina. E sada ako imate neki popis dijelova sto bi kome trebalo, mogli bi se dogovoriti da si malo frend i ja srezemo troskove jer ovo bu jaka investicija.
Nadalje, svi vi koji imate plastike, ako je netko zainteresiran za izradu kalupa pa da si ili prebacujemo medusobno kome treba ili radimo jedan drugom bilo bi odlicno!!!
Oni koji kemijaju sami napraviti malu formulu.... Slobodno moze pitanja i na p.m. ali u kratko...
Nikakvi gipsevi i sl.
Šperploča, reže se odmah za obje strane, znaci ako si napravio neko izbocenje na jednoj strani koje ti se svida, odmah rezi i za drugu identicno. Puno je mjerenja i puno zezanja ali na kraju se preko zaklama napeto platno, premaze se sa fiberom i gotovo.... To je najbolji sistem... Tesko je ovako objasniti... ali ajde morate biti malo vizualni tipovi!!!
Gost- Gost
Similar topics
» Abarth 1000tcr plastike za proširjenje
» Anketa za izgled fiće
» ure abarth
» K: KARTER abarth
» abarth 850 tc replica
» Anketa za izgled fiće
» ure abarth
» K: KARTER abarth
» abarth 850 tc replica
Stranica 1 / 1.