Paneli za vrata
4 posters
Paneli za vrata
U koliko bi bilo dovoljno zainteresiranih, upustio bi se u projekt izrade panela za vrata. Znaci izvedenica bi bila od fiberglasa, pripremljeni paneli za 13" zvucnike, po potrebi moglo bi se napraviti i leziste za elektricne podizace...
Paneli se tada mogu lakirati u boju auta i sl. u konacnoj izvedbi mislim da bi bili oko 200kn komad. Ako se pokaze interesa za to, napravit cu...
Paneli se tada mogu lakirati u boju auta i sl. u konacnoj izvedbi mislim da bi bili oko 200kn komad. Ako se pokaze interesa za to, napravit cu...
Gost- Gost
Re: Paneli za vrata
a imas li neki savet kako izraditi panel kod kuce ?
posto,ja sam iz subotice ( srbija )
posto,ja sam iz subotice ( srbija )
Gost- Gost
prvo trebaš sloštit šablonu od drveta, šperploće, pa neku tanku tkaninu da dobiješ željeni oblik, pa onda vlakna pa smolu i to ti je to. tak zvući jednostavno jel da?
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
owako zvuci jednostavno..a u praksi ?
a jel moze to ovako... isece se sperploca u zeljenom obliku... stavi se neki sundjer i prekrije kozom ili necim ?
a jel moze to ovako... isece se sperploca u zeljenom obliku... stavi se neki sundjer i prekrije kozom ili necim ?
Gost- Gost
moze da ali zasto ne dovedes nekoga tko zna kupis malo smole,vlakna,... platis mu kavu i napravis kako treba.... mislim ne fali nista ni sperploci ali fiber je fiber...
autogrobnik18- Član
- Broj komentara : 43
Registration date : 13.11.2011
bi se tko upustio u tako nesto???
autogrobnik18- Član
autogrobnik18- Član
ja sam svoje panele za vrata radio od plexiglasa i prezadovoljan sam dođe 100kn kvadrat plexija i to je dovoljno za prednja dva panela
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
mozes malo sliku koju bacit da mi se nade ideja....
autogrobnik18- Član
mogu sutra sad moram na noćnu smjenu
Zloćko- MODERATOR SPAMER
moze ta slika kolega zloćko???
autogrobnik18- Član
Kolega Zlocko,
Bili mogao mozda staviti ovu sliku panela od pleksiglasa, da li si na njih kasnije ljepio neku robu ili slicno jel direkt na panele ili ispod ide neka tanka spuzva???
Prednji panel na vratima od vozaca mi je propao i moram ga promjenitit pa sam se razmisljao napraviti ga od plastike i samo iskidati i izbusiti rupe ali ako je cijena pleksiglasa ova onda mi se ne isplati zezati sa time.
Koju debljinu pleksiglasa si uzeo??? oko o.5 cm ???
Ajd molim te ako mozes poslati par slika kako to sve skupa izgleda.
Hvala velika
Bili mogao mozda staviti ovu sliku panela od pleksiglasa, da li si na njih kasnije ljepio neku robu ili slicno jel direkt na panele ili ispod ide neka tanka spuzva???
Prednji panel na vratima od vozaca mi je propao i moram ga promjenitit pa sam se razmisljao napraviti ga od plastike i samo iskidati i izbusiti rupe ali ako je cijena pleksiglasa ova onda mi se ne isplati zezati sa time.
Koju debljinu pleksiglasa si uzeo??? oko o.5 cm ???
Ajd molim te ako mozes poslati par slika kako to sve skupa izgleda.
Hvala velika
osmicadu- Aktivni Član
- Broj komentara : 102
Registration date : 28.07.2011
debljina plexija je 0,5cm i izrezan je po tvorničkom fićnom panelu i preko njega je zaljepljen skaj(umjetna koža) bez spužve ispod a slike su problem jer sam ovu temu smetnio sa uma a paneli mi nisu baš pri ruci iako ću imati na umu da ih slikam i okačim imam jedino ovu sliku iako se slabo vidi ali šta je tu je.. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/718/dsc00437ag.jpg/
Zloćko- MODERATOR SPAMER