skidanje vrata
+7
fico750leImotski
zemunelo
Ćofi
Zloćko
Hrki
xxyy333
malik
11 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
skidanje vrata
muce me vrata nikako ne mogu da ih skinem to jest da izvrnem sarafe koji nose sarke od vrata (mislim na one koji imaju malo vecu glavi i odvrcu se krstastim sarafcigerom) ti sarafi su toliko spekli da je to za ne povjerovat pa ako neko ima neku pametnu ideju tj. taktiku za odvrtanje ovih sarafa volio bi da je podjeli sa nama ostalim smrtnicima:D
aj brzo javite sta da radim da ne bi bilo
aj brzo javite sta da radim da ne bi bilo
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
Re: skidanje vrata
Mali majzl ili ti sjekač i tuci po rubu glave šarafa u smijeru odšarafljivanja.Neznam kak bi jednostavnije objasnio
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
dvije mogucnosti ,svaki prosjecni limar ti ima odvijać na udarac i to je prava stavar posudis i u 5 min skines sve vide koliko god zapecene bile.ili druga mogucnost navaris vide na postojece vide i odvidas sa kljucem
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ja sam nedavno kolegi cofi69 skidao vrata na fići ruskim gedorama(sjekač i čekić) zači ako udarna kacavida provrti ruske gedore 100% pomažu!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Evo kolege su ti sve rekli. Meni su isto neki bili zapekli, al staviš kacavidu i lupiš po njoj par puta i ide lagano...
Samo smireno i polako, nije nikakav problem
Samo smireno i polako, nije nikakav problem
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
....ili da brenerom zagreješ šrafove pa onda ima da ide kao od šale.
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
ok sve cu probat pa sta uspije nego mozel samo pojasnjenje sta znaci kacavida jel to majzlo il nesto drugo
malik- Aktivni Član
sarafciger .... eto sta znaci....
fico750leImotski- Aktivni Član
- Broj komentara : 321
Registration date : 15.10.2011
ima odvijac al para nema
malik- Aktivni Član
legendarno ihihihhhhhhi ja nemam s tim problema jer nemam para pa nemam ni problemamalik je napisao/la:ima odvijac al para nema
cofi69- Aktivni Član
- Broj komentara : 468
Registration date : 09.03.2012
Jel zna netko okvirno cijenu takvog odvijača?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ovisno koliko brzo trčiš
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
O skupoći ovisi i moja brzina, pa da znam jel mogu nonšalantno il da spremam sprinterice...
http://www.limundo.com/kupovina/Masine-i-Alati/Rucni-alat/Srafciger/UDARNI-SARAFCIGER/5146623
Guest- Gost
Hvala!
najefikasnije spustis prozor i provuces jedan krug sajle oko stoka i sajla neka bude duzine jedno 5 metara i drugi kraj sajle omotas oko stupa bandere i sjednes u auto upalis motor stisnes gas krenes naglo i ako uspijes presaltati do druge brzine primjetices da vise vrata nema i da su skinuta bez pola muke
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
dr.damba je napisao/la:najefikasnije spustis prozor i provuces jedan krug sajle oko stoka i sajla neka bude duzine jedno 5 metara i drugi kraj sajle omotas oko stupa bandere i sjednes u auto upalis motor stisnes gas krenes naglo i ako uspijes presaltati do druge brzine primjetices da vise vrata nema i da su skinuta bez pola muke
kao moderatoru ovakvi komentari ti nisu potrebni
Hrki- Administrator
hrki ako nema ni za alat ili nema tih 200 kn u depu neka niti ne radi ficu svi bi mi nesto ali bez para nema nista a kamoli ako jos ni sam nezna raditi ili nema alat a ako su mu toliko zapekli sarafi i nema cime odsarafiti neka sa busilicom sa 6 mm borerom u sredini sarafa probusi rupe i neka izvadi vrata dolje a poslje samo pocisti navoje
a ovo sta sam ja napisao mu je najeftiniji nacin da ih skine i bez pola muke necemo sad raditi tu naucne fantastike iz jednih vratiju i skidanja a i ako se dobro sjecas ili sjecate taj mali je htio cipirati ficu pa ja mislim da iskreno od toga svega nece biti nista i da decko treba prvo odrasti i shvatiti sta opste oce
a ovo sta sam ja napisao mu je najeftiniji nacin da ih skine i bez pola muke necemo sad raditi tu naucne fantastike iz jednih vratiju i skidanja a i ako se dobro sjecas ili sjecate taj mali je htio cipirati ficu pa ja mislim da iskreno od toga svega nece biti nista i da decko treba prvo odrasti i shvatiti sta opste oce
Eh sad, ako si zaključio da čovjek nije zaslužio tvoj odgovor, onda mu ga nemoj dat i to je tvoja stvar, ali nema potrebe za sarkazmom... Pitanje je jasno, dobio je par urednih odgovora i svi sretni (možda je još netko nešto novo naučio )... Nije na ostalima da sude tko je od nas vrijedan odgovora, ako znaš i možeš pomoć, zašto ne?
P.S. Kad smo već kod tona razgovora, malik, samo da spomenem da ovo isto nije baš način na koji se normalno komunicira... Ako je hitno, lijepo reci, a ne ovako:
P.S. Kad smo već kod tona razgovora, malik, samo da spomenem da ovo isto nije baš način na koji se normalno komunicira... Ako je hitno, lijepo reci, a ne ovako:
malik je napisao/la:aj brzo javite sta da radim da ne bi bilo
Camshaft je napisao/la:Eh sad, ako si zaključio da čovjek nije zaslužio tvoj odgovor, onda mu ga nemoj dat i to je tvoja stvar, ali nema potrebe za sarkazmom... Pitanje je jasno, dobio je par urednih odgovora i svi sretni (možda je još netko nešto novo naučio )... Nije na ostalima da sude tko je od nas vrijedan odgovora, ako znaš i možeš pomoć, zašto ne?
P.S. Kad smo već kod tona razgovora, malik, samo da spomenem da ovo isto nije baš način na koji se normalno komunicira... Ako je hitno, lijepo reci, a ne ovako:malik je napisao/la:aj brzo javite sta da radim da ne bi bilo
potpis
Hrki- Administrator
nisi me shvatio ja sam to pissed off stavio kao znak da sam se iznerviro razljutio(ne na vas nego na vrata ) a ne kao sto si protumacio. dr damba uz svo duzno postovanje smatram da sam dovljo odrastao da radim ficu a to sto sam ja pitao kako cipovati i ficu i dali je to oguce je zbog nedostatka znanja a ne sto nisam odrasto i ne znam sta hocu uostalom kad bi svi sve znali ne bi ni bilo potrebe za ucenjem a ovo je bilo jedno solidno pitanje za one sa iskustvom jer ja kao laik nemam neku metodu kojom bi odvrnuo te sarafe
ps ficu sredjujem od nekih svojih jadnih para dosta poslova obavljam sam (raspitam se i polako odradjujem) ,nemam dovljno novaca da sredjujem ficu kod nekih majstora (sto bih naravno volio) a kamoli da dadnem 200 ili vise kuna na neki alat koji cu u zivotu par puta upotrijebiti nadam se da me shvatas i mogu ti rec da ne mozes meni govoriti da odrastem a po forumu pisati odgovore slicne onima koje si dao meni na par tema i drugima mladjim kolegama sa foruma
ps ficu sredjujem od nekih svojih jadnih para dosta poslova obavljam sam (raspitam se i polako odradjujem) ,nemam dovljno novaca da sredjujem ficu kod nekih majstora (sto bih naravno volio) a kamoli da dadnem 200 ili vise kuna na neki alat koji cu u zivotu par puta upotrijebiti nadam se da me shvatas i mogu ti rec da ne mozes meni govoriti da odrastem a po forumu pisati odgovore slicne onima koje si dao meni na par tema i drugima mladjim kolegama sa foruma
malik- Aktivni Član
malik nista se ne brini sve je ok ,forum postoji da bi se međusobno informirali i pomagali,tako da slobodno pitaj sta ti je god na pameti i uvjek ce se naci korektnih i susretljivih ljudi koji ce ti odgovoriti i pomoci ako budu znali i mogli,zato se ne obaziri na komentare pojedinaca jer takvih svagdje ima tako i na ovom forumu.
samo naprijed i zelim ti da slozis svog ficu i da uzivas u njemu cim prije i ako sta zapne tu smo samo pitaj
samo naprijed i zelim ti da slozis svog ficu i da uzivas u njemu cim prije i ako sta zapne tu smo samo pitaj
Hrki- Administrator
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» skidanje blatobrana
» SKIDANJE STAKLA SA FARA
» skidanje poda sa fiće?
» Skidanje zadnjeg naslona siceva
» Otvaranje vrata u zrak
» SKIDANJE STAKLA SA FARA
» skidanje poda sa fiće?