početak fićo 850, 83g
+34
Čuvitar
fico01
jasmin.ck
cofi69
pedjamil
xxyy333
Sasha19_81
FLASHmata993
Ćofi
Juraj83
gornji grad
zastava750(fićo)
fusher
Zloćko
BISTRI
Floyd ZG
unjke
solex
funkymonoloko
dr.Damba
Luka 850
Miljenko
Special
puyol
stipo68
Camshaft
Lav
Hrki
Filip
prka126
miniV8
johan
puyolov tata
miro
38 posters
Stranica 15 / 36.
Stranica 15 / 36. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 36
Re: početak fićo 850, 83g
zloćko je napisao/la:sad mu još uspi šećera u rezervar da slađe prima gas i tek će tada to bit ono pravoo
ova ti je dobra hahahahhaha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Rastavio sam frgu koja je usporila prvo paljenje motora prošli vikend, kad smo morali mijenjati frgić(sreća da smo imali reparirani od ranije).
Zanimalo me kaj je majstor Miro zeznuo kad je rastavljao ovaj hahaha. Pa sam ga danas rasturio da vidimo...
Uzrok neispravnosti je "prljav" frgić. Dotični je sav bio bijel kad sam ga otvorio, biti će da je oksidirao... uglavnom sve je bilo spoštopano... puno bijelog praha... Sad, jeli ga kolega prao u potoku pa je ostao pun kamenca ili je ovo prvo, još ne znamo hahahhaha!
Slike su banana ali što se može...
Kompletno su dosjedi diza i same dize bile poštopane, čak su i navoji bili bijeli... kanali ovo ono, toga je izletilo dosta van...
Na kraju je pošteno očišćen pa sastavljen...
Zanimalo me kaj je majstor Miro zeznuo kad je rastavljao ovaj hahaha. Pa sam ga danas rasturio da vidimo...
Uzrok neispravnosti je "prljav" frgić. Dotični je sav bio bijel kad sam ga otvorio, biti će da je oksidirao... uglavnom sve je bilo spoštopano... puno bijelog praha... Sad, jeli ga kolega prao u potoku pa je ostao pun kamenca ili je ovo prvo, još ne znamo hahahhaha!
Slike su banana ali što se može...
Kompletno su dosjedi diza i same dize bile poštopane, čak su i navoji bili bijeli... kanali ovo ono, toga je izletilo dosta van...
Na kraju je pošteno očišćen pa sastavljen...
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Bit će i tebi bijelo kad i tvoju frgu porepariram, to si mi nekaj uvalio.hahahaha
Vikend akcije se nastavljaju. Kako nisam palio motor od kada sam ga uzeo naravno da poslije frge i pumpe koje ne valjaju na red dolazi alternator koji ne fila. Imam dva komada ali u svim kombinacijama regler-alternator nije pokazivao znakove života. Prijatel Camshaft mi nosi 2-3 komada pa će nešto valjda sklepat.
Uglavnom su se završava, poštelana su vrata, kvake i znakovi stavljeni, promjenjena armatura, svjetla stavljena, poljepljena izolacija na pod (veliko hvala Miniju na izolaciji, jbga ništa nije ostalo), čunerski auspuh povaren na drugu cijev. Struja radi osim štopa, a to je vjerojatno šalter.
Stavljene su šajbe koje sam poljepio jer kederi nisu novi. Nadam se da bude regan do Čakovca, složen sigurno a lovu za regu ću dobiti na benzinskoj. Jel ima ko kacigu za posuditi .
Vikend akcije se nastavljaju. Kako nisam palio motor od kada sam ga uzeo naravno da poslije frge i pumpe koje ne valjaju na red dolazi alternator koji ne fila. Imam dva komada ali u svim kombinacijama regler-alternator nije pokazivao znakove života. Prijatel Camshaft mi nosi 2-3 komada pa će nešto valjda sklepat.
Uglavnom su se završava, poštelana su vrata, kvake i znakovi stavljeni, promjenjena armatura, svjetla stavljena, poljepljena izolacija na pod (veliko hvala Miniju na izolaciji, jbga ništa nije ostalo), čunerski auspuh povaren na drugu cijev. Struja radi osim štopa, a to je vjerojatno šalter.
Stavljene su šajbe koje sam poljepio jer kederi nisu novi. Nadam se da bude regan do Čakovca, složen sigurno a lovu za regu ću dobiti na benzinskoj. Jel ima ko kacigu za posuditi .
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ak nebu do Čakovca, bu do ozlja....
Bravo Mirek, samo neka tjera!!!
Bravo Mirek, samo neka tjera!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ma samo zeni mazni najlon carapu. na glavu i gas
i odma imas za regu i dobro se napiti hehehehehheehe
i odma imas za regu i dobro se napiti hehehehehheehe
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
To je zbilja za pohvalu. Super ste to rjesili. Ma nezuri nikud kad bu gotov bude. Bez forsiranja.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
znaš onu zapovjed:nikad neukradi koliko nemoreš ponijet hahahahahah sretno ti bilo ali mislim da ti je ženina najlon čarapa prozirna radije tu mazni kojoj babi one zimske hulahopke one su ti najdeblje na predjelu dupeta garantiram ti da nitko neće prepoznati hahhahahahaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Zlata vrijedni savjeti i iskustva, hahaha...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Vidim ja da se ima iskustva sa ženinim najlonkama i babinim hulahopkama, sigurno se oblačite kad vas niko ne gleda. hahahahahahaha
mislim da si pogodio točno u srž problema!!!
jel čiste il us***e babine gaće??
pitam....imam i ja neke financijske probleme...pa rekoh da se ne z******...
pitam....imam i ja neke financijske probleme...pa rekoh da se ne z******...
Zadnja promjena: johan; 31/3/2011, 09:18; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : malo ipak pripazit...)
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
ali bitno se domoći para za regu fiće hahhaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
U tjednu se isto radi, da nebi rekli da me žena samo za vikend pusti. Tako je došlo vrijeme da se tapecirungi, sjedala i razne sitnice postave na mjesto. Ranije sam si sve skrojio i porezao po uzorcima kaj sam poskidao tak da je samo bila montaža. Lijepio sam vručim ljepilom i pokazalo se odlično, odma lijepi i nemoraš čekati.
Fala prijtelu Camshaftu na doniranim alternatorima. Stavili smo ispravnog i normalno fila. Sada se samo moramo poigrati i od 4 komada sastaviti jednoga.
Fala prijtelu Camshaftu na doniranim alternatorima. Stavili smo ispravnog i normalno fila. Sada se samo moramo poigrati i od 4 komada sastaviti jednoga.
miro svaka čast nego koliko je debel ovaj tapecirung što si ga ljepio na prednje koševe i most?jer sam i ja u potrazi za istim
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Evo bil sam i ja malo monitorirat radove, i dok se majstor primil dorađivanja detalja oko motora,
Miro je odlučil počastit svekoliko pučanstvo foruma prekrasnim prizorom:
Inače fićo super izgleda i super napreduje, fino i radi, ma beba...
Miro je odlučil počastit svekoliko pučanstvo foruma prekrasnim prizorom:
Inače fićo super izgleda i super napreduje, fino i radi, ma beba...
To je taj bosanski dekolte, doduše malo zatvoren ali vidi se namjera...
To ti je tapison koji ti nije nešto debel ali ga je lako oblikovati pa ga možeš lako formirati po kutevima. Ostalo je nekoj firmi poslije štanda na sajmu pa sam ga udomio.
Kaj ne vidiš da se ebem sa zadnjim naslonom i onim glupim šerafima sa strane. E da mi je vidjeti tvoju poziciju kad počneš svece skidati sa neba. hahaha
hahahahahahaha
ajde priznam ti za taj zadnji naslon, nije baš lako skidat, a kamoli onda i vraćat te šerafeke nazaj...
ajde priznam ti za taj zadnji naslon, nije baš lako skidat, a kamoli onda i vraćat te šerafeke nazaj...
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?t=18212&highlight=xxyy333
Ovaj vikend oko ćofa nisam sudjelovao u radovima, al je zato kompa navalio i spustio prednji kraj jer kasnimo sa rokovima i htio bi do Čakovca da bude regan. On to na oldschoolu prati sa slikama tak da ga ni ja nisam vidio kak to uživo izgleda.
Ovaj vikend oko ćofa nisam sudjelovao u radovima, al je zato kompa navalio i spustio prednji kraj jer kasnimo sa rokovima i htio bi do Čakovca da bude regan. On to na oldschoolu prati sa slikama tak da ga ni ja nisam vidio kak to uživo izgleda.
Gazda Miro se nadelal kaj mazga, nema kaj!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Tata nakon godinu i pol mi je već male hm... dost .
Sramota i špot!
Ma samo nek radovi idu kraju, da u Čakovec ide s tablicama...
Ma samo nek radovi idu kraju, da u Čakovec ide s tablicama...
FLASHmata993- Aktivni Član
- Broj komentara : 235
Registration date : 27.02.2011
JUHUUUUUUUUUU, PROŠAO TEHNIČKI PRIJE POL SATA. Trud se isplatio, Tablice su na zmaju u utorak, a u srijedu već počinju pripreme za ČK, ipak su to kola koja nikad nisu do kraja složena.
Stranica 15 / 36. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 36
Stranica 15 / 36.