fićo 1.3 gti
5 posters
Stranica 1 / 1.
fićo 1.3 gti
evo prije dosta vremena (još u vrijeme Dial Up interneta ) sam negdje na internetu pronašao ove slike.
uspio sam doći i do vlasnika. radilo se o motoru 1.3 16v gti iz swifta i to je sve kaj znam.
inače, fićo mi izgleda predobro i totalno mi je žao kaj ga nisam nigdje uspio usnimit uživo!!
eto, možda je dotični vlasnik sad tu na forumu pa nek podijeli neku informaciju ili možda netko zna kaj je sa fićkom danas????
uspio sam doći i do vlasnika. radilo se o motoru 1.3 16v gti iz swifta i to je sve kaj znam.
inače, fićo mi izgleda predobro i totalno mi je žao kaj ga nisam nigdje uspio usnimit uživo!!
eto, možda je dotični vlasnik sad tu na forumu pa nek podijeli neku informaciju ili možda netko zna kaj je sa fićkom danas????
Zadnja promjena: puyol; 9/5/2011, 09:49; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : pripazit na postavljanje slika)
Re: fićo 1.3 gti
ima jedan kaj trke vozi, vidio ga na slalomu u Dubravi isto sa gti suzuki motorom
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Vlasnika nema ovdje na forumu, ili je možda tu, ali se nije pohvalil ovakvim fićekom... Di si ga ti našel, otkud je? (Veliš da si ga uspjel kontaktirat...)
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
vrhunski izgleda zeleni stroj!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
slike sam našao sasvim slučajno na netu i više se stvarno ne sjećam gdje.
u to vrijeme sam bio regan na forum.hr pa sam tamo postavio slike misleći da će možda netko znati nešto više o autu, i znao je
javio se vlasnik, dečko po imenu Marko Beranek i poslao slike neke iz radionice.
kasnije sam mu poslao mail nek da par informacija o autu i to, ali je na tom mom mailu sve završilo.
u to vrijeme sam bio regan na forum.hr pa sam tamo postavio slike misleći da će možda netko znati nešto više o autu, i znao je
javio se vlasnik, dečko po imenu Marko Beranek i poslao slike neke iz radionice.
kasnije sam mu poslao mail nek da par informacija o autu i to, ali je na tom mom mailu sve završilo.
veoma ljepa masinica
Dubioza- Član
- Broj komentara : 65
Registration date : 04.05.2011
Stranica 1 / 1.