početak fićo 850, 83g
+34
Čuvitar
fico01
jasmin.ck
cofi69
pedjamil
xxyy333
Sasha19_81
FLASHmata993
Ćofi
Juraj83
gornji grad
zastava750(fićo)
fusher
Zloćko
BISTRI
Floyd ZG
unjke
solex
funkymonoloko
dr.Damba
Luka 850
Miljenko
Special
puyol
stipo68
Camshaft
Lav
Hrki
Filip
prka126
miniV8
johan
puyolov tata
miro
38 posters
Stranica 17 / 36.
Stranica 17 / 36. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 36
Re: početak fićo 850, 83g
Ha ha ha !!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Camshaft je napisao/la:Al ga je lijepo vidjet reganog! Čestitam još jednom i dugo da se voziš!
e a di si ti jučer?
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Nije da je tema, al rješaval sam neke stvari privatno-financijske prirode... Kamatarim... (Zakaj ne postoji smajlić sa zlatnom lančugom?? )
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
sjedi 5
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Super je čestitam na regi i vozi ga sad i nek te sdobero služi.
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
fino, fino koliko brojeva na tabli
a što se bravice tiče, raskopaj, očisti pa presloži..ako su oni limići potrošeni za prvu ruku možeš prebacit duže na mjesto kraćih i poturpijat malo što izlazi, 2 komada su ti dovoljna da bravica nekako radi...dok se ne nabavi nova...isti problem imam....a bravice nigdje...
a što se bravice tiče, raskopaj, očisti pa presloži..ako su oni limići potrošeni za prvu ruku možeš prebacit duže na mjesto kraćih i poturpijat malo što izlazi, 2 komada su ti dovoljna da bravica nekako radi...dok se ne nabavi nova...isti problem imam....a bravice nigdje...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Skinuta je bravica sa drugih vrata ali u tu još manje vjerujem nego u ovu prvu tako da ni ona neće dugo..., Stavljena nova kopča na brisač jer je skoro uteko a javio se novi problem sa zadnjim lagerom.
Počeo je vrištati pa ga lijepo napunili masti i sad vrišti dok se ne zgrije. Kad mi Floyd sjedne otraga u subotu mora prestat ako se do onda i on sam ne popravi. Budemo vidli .
Počeo je vrištati pa ga lijepo napunili masti i sad vrišti dok se ne zgrije. Kad mi Floyd sjedne otraga u subotu mora prestat ako se do onda i on sam ne popravi. Budemo vidli .
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
180kn ti je komplet glavćina u tokiću kupi i zaboravi na to!
miniV8- Administrator
Tak bu i bilo, nek pjeva do Čakovca i nazad a možda sutra stignemo ujutro to promjeniti.
to možemo većeraas ak oćeš!
miniV8- Administrator
ne kupuj cijelu glavčinu, nego samo ležaj!!
ovo kaj se prodaje je cijela glavčina di nemreš ležaj mijenjat, a ti sigurno imaš glavčinu sa zeger osiguračem i samo promijeniš ležaj, koji dođe oko 100kn
ovo kaj se prodaje je cijela glavčina di nemreš ležaj mijenjat, a ti sigurno imaš glavčinu sa zeger osiguračem i samo promijeniš ležaj, koji dođe oko 100kn
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
nije točno, može se mjenjati, ja sam kupio oba dve
miniV8- Administrator
onda dobro, ja sve koje sam gledal pod nove glavčine bile su ove koje se moraju cijele mijenjat...
no opet, vjerujem da ima ovu kojoj se da mijenjat pa da ne kupuje glavčinu cijelu već samo ležaj i prođe jeftinije
no opet, vjerujem da ima ovu kojoj se da mijenjat pa da ne kupuje glavčinu cijelu već samo ležaj i prođe jeftinije
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Danas ne stignem, mislil sam samo lagere kupiti jer imam one koji se mogu iščupat. Mini svejedno fala......
Ne mogu ne izrazit ovdje svoje oduševljenje Mirekovim fićekom, jučer sam ga provozal, nježno kako i zaslužuje , autić je odličan, baš ga je gušt vozit, motor fino radi, prima gas, ide, sicevi i volan su super za doživljaj vožnje, zmaj!
Skidam kapu majstorima i konstruktorima!
P.S. Samo je neki seljo neke maglenke naprijed nakalemil...
Skidam kapu majstorima i konstruktorima!
P.S. Samo je neki seljo neke maglenke naprijed nakalemil...
Ni ja nemogu izrazit oduševljenje kad sam vidio kako Božek uleče u parking od pivnice, ko da ga je ukrao.
Maglenke su mi onak kak sam si zamislio, da su malo razmaknute bilo bi bolje ali i ovak je odlično. Kad su bili svi u cugim pa me nije niko navodil hahaha. Ja bio trijezan ko riba. .
Dosta se radilo na zmaju jer sad preboljeva dječje bolesti. Još ni u vrtić nije krenuo, kaj bu tek onda.
Slike sutra.......
Majstor mi je za 5, pa ak bu neko trebao prešati lager, lisnate, razne popravke nek se javi, radimo za kikiriki i pijaču....
Maglenke su mi onak kak sam si zamislio, da su malo razmaknute bilo bi bolje ali i ovak je odlično. Kad su bili svi u cugim pa me nije niko navodil hahaha. Ja bio trijezan ko riba. .
Dosta se radilo na zmaju jer sad preboljeva dječje bolesti. Još ni u vrtić nije krenuo, kaj bu tek onda.
Slike sutra.......
Majstor mi je za 5, pa ak bu neko trebao prešati lager, lisnate, razne popravke nek se javi, radimo za kikiriki i pijaču....
miro je napisao/la:Ni ja nemogu izrazit oduševljenje kad sam vidio kako Božek uleče u parking od pivnice, ko da ga je ukrao.
To se zove nepristrano testiranje...
Položio je s odličnim! Čestitam! Buš mi se već osvetil...
a meni đir?
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Može, onakvo testiranje teško da netko može ponoviti.
Pazil sam ti na prirubnice, nijednom nisam naglo krenul, par puta sam ga malo razvrtil i jednom naglije skrenul, kaj je to za takav stroj... Umjesto da budeš ponosan, ti grintaš tu...
Od rege i 600 kilmetara, zamjenio sam zadje lagere na kotačima, dihtung kartera jer je procurio na sve strane, stavio maglenke i još neke sitnice. Poštelani su ventili jer su počeli cupkati.
Još pod obavezno tromle moram promjeniti jer nisko lovi i poskakuje kod kočenja.
U garaži nikad dosadno, oćeš fiću, poršu, motore, kosilice, svašta nešto. Ak bude ko trebao nešto slobodno se javi.
Još pod obavezno tromle moram promjeniti jer nisko lovi i poskakuje kod kočenja.
U garaži nikad dosadno, oćeš fiću, poršu, motore, kosilice, svašta nešto. Ak bude ko trebao nešto slobodno se javi.
au maglenke su mu sjele ki budali šamar!!svaka čast!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Oduvijek sam htio baš takve staviti, još možda ove rešetkice zamjenim za poklopac saturnusov crni sa bijelim S, budem vidio kak će onda izgledati.
Fićo prošao 1500 km i iznapadale ga razne boleštine.
Prvo otišla razvodna kapa, onda kočnice ošle do kraja (iz Avale poslan novi kočioni koji je trebalo reparirati jer su gumice otišle od ko zna kolikog stajanja, pa propišao kiler, vodena pumpa počela pjevati.
Srečom dva fićeka stoje u rezervi tako da dijelova uvijek ima.
Prije par dana počeo se gasiti i nikako da ler gas podesim. Srečom frend Floyd mi uletio i poklonio novu frgu tako da je i to riješeno.
Uglavnom nikad dosadno, uvijek neki razlog da se piva makne. Ipak su to veliki servisi koji treba dobro odraditi.
Prvo otišla razvodna kapa, onda kočnice ošle do kraja (iz Avale poslan novi kočioni koji je trebalo reparirati jer su gumice otišle od ko zna kolikog stajanja, pa propišao kiler, vodena pumpa počela pjevati.
Srečom dva fićeka stoje u rezervi tako da dijelova uvijek ima.
Prije par dana počeo se gasiti i nikako da ler gas podesim. Srečom frend Floyd mi uletio i poklonio novu frgu tako da je i to riješeno.
Uglavnom nikad dosadno, uvijek neki razlog da se piva makne. Ipak su to veliki servisi koji treba dobro odraditi.
Pit Stop Ekipa...
Stranica 17 / 36. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 36
Stranica 17 / 36.