Prvi snijeg! Zagreb i ostali gradovi
+8
puyol
johan
Camshaft
Floyd ZG
prka126
Hrki
Filip
miniV8
12 posters
Stranica 5 / 5.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Prvi snijeg! Zagreb i ostali gradovi
Da, Camshaft je u pravu, ako te policajac krene zaustavljati dok si vec van javne povrsine ne moze ti nista. Cak i da te vidi na cesti ali ne pokaze namjeru za zaustavljanjem (kao bixica na motoru - cim te krene juriti postoji nakana) ne moze ti nista. Tako je frend vidio patrolu 20m od svoje kuce (on dolazi iz suprotnog smjera) i ne dira ga. Policajac je valjda cekao da se priblizi pa da ga halta, a frend lijepo skrene k sebi doma i parkira. Naravno, policajac je htio drugacije i dosao k njemu pjesice, da hoce vidjeti vozacku i prometnu. A frend mu da osobnu i kaze "ja sam sad pjesak, hoces ovo ili nista?" Sva sreca tata mu zavrsio pravo pa zna svaku caku
Gost- Gost
Bilo bi dobro znat svoja prava, ali mislim da se netko zainati da te uvijek može kazniti, ali to je naravno od čovjeka do čovjeka
Ljudi,što kažete na snijeg? Kod nas pada kao lud,sad smo se vratili sa driftanja fićom nakon dva sata!
filipe evo mene sutra u osijek na drift! hahahaha pozz nemam pojma zakaj nikom nije palo na pamet! cijeli dan pada i ima ga ko u priči, kak se veli ovo bijelo govno još uvijek pada!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
hehe prezidente kako ćeš ti stići do os,ovo ne odustaje,pada ko ludo! Ma mora se na drift malo, to se ne propusta
Ma ludnica ljudi moji,bilo auta i auta.. Malo malo smo gurali neke aute koji zapadnu,neki likovi sa golfom otvorili gepek i vuku lika na skate-u hahaha i tak
Mrak nam je bio u tom slučaju neprijatelj nažalost.. Probali smo ali se nije vidjelo ništ
Pokušat ću postaviti jedan video od neki dan,na istom mjestu
Pokušat ću postaviti jedan video od neki dan,na istom mjestu
Evo video od neki dan.. Uz napomenu da je ovdje snijeg već bio poluotpljen pa je malo teže išlo,i nemojte nas sprdati,samo smo se malo zabavljali
http://img407.imageshack.us/i/kamera006.mp4/
Kad gledate video,u donjem desnom uglu možete povećati da se bolje vidi,s obzirom da je snimano mobitelom,ok je ispalo relativno..
http://img407.imageshack.us/i/kamera006.mp4/
Kad gledate video,u donjem desnom uglu možete povećati da se bolje vidi,s obzirom da je snimano mobitelom,ok je ispalo relativno..
To je samo djelić svega toga..Danas je bilo za pamćenje,upalili smo sva 4,jer je bila 'gužva s autima', i onda su svi popalili sva 4 jer su vidjeli od nas
ma glavno da je bilo dobro, ja sam imo jednu dobodopštinu, išo sam kod frenda u Kravarsko (ovaj kojem posđujem peglu na neograničeno) i kod njega naravno nisu počistili snjeg pa je nastao led. niti jedan zavoj nisam uspio pogodit, pegla ide samo radvno po ledu. izlazio sam van iz auta i svaki put ga iz jarka vuko van, i sve je to bilo ok, ali kada sam se vraćao na glavnu cestu je izlaz velika uzbrdica. naravno da je zaleđena i naravno da se s lijeve strane od žbunja ne vidi dal tko ide. nakraju sam sa velikim zaeltom pod nekom ludom kosinom izašao na cestu i molio krunicu da me netko ne pogodi. neznam kako će on izlazit kada mu dam oovu divlju bisicu
A jooj,veselo znači.. MA samo smanjiti gas gdje je opasno,a tamo gdje nije....hehe...
ma išo sam 5 km/h jednostavno je takav led da nemreš niš dok ne staneš do nule, a naravno na kočnicu nesmiješ ni pomišljat, tako da samo produžuješ. još je lako ako imaš napred težinu ili motor onda je sve ok, ali pegla nema ama baš nikakvu težinu napred tako da je skretanje uzaludan pokušaj
ideš, jel to zapuh il je napadalo toliko??? Evo kod mene prebacilo preko 30 cm...
Gost- Gost
rafo je napisao/la:
he he he to se ne otapa do 1. maja ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
hahahahahhahahahahahhaaahahhaa
jadni nas rafo,je se grtalica zaglavila hahahahhahahaha
jadni nas rafo,je se grtalica zaglavila hahahahhahahaha
Hrki- Administrator