Paklena naranča
+18
miro
fusher
Gajbica
Floyd ZG
tempo gt
maky
dr.Damba
johan
Lav
Special
miniV8
puyol
puyolov tata
Camshaft
Filip
prka126
Hrki
solex
22 posters
Stranica 4 / 8.
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Paklena naranča
Delaj, delaj! Bit će ljepi motor sa tim alu dijelovima!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
hehe. planiram dijelove motora puknut u neku mat crnu tipa blok i remenice a ove neke dijelove spolirat i na to sve naranđasta podloga, brijem da ce dobro zgledat..Floyd ZG je napisao/la:Delaj, delaj! Bit će ljepi motor sa tim alu dijelovima!
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
nemoj samo sprejevima pituravati nego uzmi 2K boju za aute samo reci onome di uzimas boju da ti ubaci u sjajnu 2K boju mat toner da je zamatira,sprej ce ti se skiniti odma i benzin ga skida.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Hehe, to je bila i moja ideja, dok sam imao plan složiti DMB iz nule, dok je sve rastavljeno možeš fino farbat kak hoćeš, polirat tralalala, al sad pošto imam ovaj motor cijeli na kupu, komplicirano mi je to izvest da bude kvalitetno kao kad farbaš ljepo sve rastavljeno, tako da neću niš ni dirat. Jer nemre biti pedantno kak bi htio bez da ga rastavim, a to neću radit.
Jer dok sam ono mislil slagat već sam smislio sve do detalja, i kakve ću šerafe na ovaj dekl, kakve na onaj, imbusi, pa sad, dali bromirani, dali inox, opletena crijeva, ovo ono... ma sto stvari, pa boja bloka.... joooj, koliko varijacija... može se napravit fakat svašta. Ako slažeš iz nule fakat se potrudi da si napraviš sve kak ti se sviđa, ne štedi na šerafima i takvim sitnicama, meni je to full ljepo za vidjeti onda, na recimo mat crrnoj podlozi inox imbusi ili obratno... ima 100 varijanti... već me glava zabolila hahahah!
Jer dok sam ono mislil slagat već sam smislio sve do detalja, i kakve ću šerafe na ovaj dekl, kakve na onaj, imbusi, pa sad, dali bromirani, dali inox, opletena crijeva, ovo ono... ma sto stvari, pa boja bloka.... joooj, koliko varijacija... može se napravit fakat svašta. Ako slažeš iz nule fakat se potrudi da si napraviš sve kak ti se sviđa, ne štedi na šerafima i takvim sitnicama, meni je to full ljepo za vidjeti onda, na recimo mat crrnoj podlozi inox imbusi ili obratno... ima 100 varijanti... već me glava zabolila hahahah!
Floyd ZG- Aktivni Član
ajde ajde!!! nemoj stajat!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ma dobro je sad dok je toplo pa mogu vani čačkat inače sam banana... sljedeći tjedan sklapam 903 najvjerojatnije. glava i blok su mi gotovi sad mi treba keš za karike i ležajeve... hmmh razmišljam da prodam muziku i kuku da skupim za te pizdarije..puyol je napisao/la:ajde ajde!!! nemoj stajat!!!!
solex- Aktivni Član
kuku da!!
muziku ne!!!
muziku ne!!!
ma gledam to tak da muziku mogu opet kupit kad god hoću a kuku neću stavljat gore sigurno
solex- Aktivni Član
Onda je stvar jasna hahaha!
Floyd ZG- Aktivni Član
tu si u pravu!
ima firmi po zagrebu di ti sve sarafe mogu pocincati u zutu boju kao sta su na mom motoru(industrijski krom)10ak kn uzimaju za kg materijalaa....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
hehe pa nebi baš u "žutu boju"... i nebi da bude preblješteće i kićasto ali ono da je uredno i da su neki detalji naglašeni kontrastom mat crno-poliranojohan je napisao/la:ima firmi po zagrebu di ti sve sarafe mogu pocincati u zutu boju kao sta su na mom motoru(industrijski krom)10ak kn uzimaju za kg materijalaa....
solex- Aktivni Član
Meni se tako isto najviše sviđa, ne volim baš šarenilo.
Floyd ZG- Aktivni Član
stavi prokrom....nema oksidacije....sjaji se...decentno...blok podimi u crnu ili tamno sivu....poklopac lanca , alternator, karb, pumpa satiniraj il poliraj (satinirano sa sintetskom vunom).....oplet na crijeva od inoxa(znam ti jedan jeftini recept) ......eto više manje kako me trenutno pere
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
jebate skoro si sve pogodio.. recimo na auspuh sam stavljo prokrom matice i još one čorave sjajne na njih i evo danas išo skidat ko nove su i nisu zapekle. 95 % da blok i remenice idu tamno sivu neku mat. vidjet cu u kakvom je stanju karter kad ga skinem, mozda i njega fino spolirat i kak floyd veli stavit recimo crne imbuse... samo da mi je garaza radio bi ja ko velki već... daj reci kakav recept kakav oplet. e da i nije poklopac lanca bit ce triger žuti.fusher je napisao/la:stavi prokrom....nema oksidacije....sjaji se...decentno...blok podimi u crnu ili tamno sivu....poklopac lanca , alternator, karb, pumpa satiniraj il poliraj (satinirano sa sintetskom vunom).....oplet na crijeva od inoxa(znam ti jedan jeftini recept) ......eto više manje kako me trenutno pere
solex- Aktivni Član
triger ti je aluminij tako da slobodno skidaš tu žutu boju sa njega i pristupiš poliranju!
ma da znam, ima na jednom mjestu sitno se počelo kao gulit ta zuta pa sam brijo mozda i to spolirat. neznam mozda bi bilo malo preveč..?puyol je napisao/la:triger ti je aluminij tako da slobodno skidaš tu žutu boju sa njega i pristupiš poliranju!
solex- Aktivni Član
Ma nebi bilo ništa preveć. Kod mene je taj poklopac trigera isto bio načet, počeo se ljuštiti, pa sam si mislio, šta ću sad, da ga idem farbat teško ću pogodit istu nijansu, a kad već nije oriđiđi boja na njemu onda rađe nek se sjaji, ionako ga moraš ogulit kako god okrenuo...
Uzmi si desol za skidat farbu, da si skratiš muke, 45kn/kg košta, odličan je stvarno, oguli boju i ispoliraj ga, a onda se jedino moraš odlučiti za šerafe hahaha, dali, ovakve il onakve, sve varijante dobro izgledaju.
Onak... kad već radiš to...
Uzmi si desol za skidat farbu, da si skratiš muke, 45kn/kg košta, odličan je stvarno, oguli boju i ispoliraj ga, a onda se jedino moraš odlučiti za šerafe hahaha, dali, ovakve il onakve, sve varijante dobro izgledaju.
Onak... kad već radiš to...
Floyd ZG- Aktivni Član
da da vidio sam u tvom projektu taj dekl i fino zgleda...
solex- Aktivni Član
recept za oplet inox.....
ideš do obrta koji proizvodi brinoxe (crijeva za bojlere i špine) kupiš par metri sa inox opletom (15 kn/m) skineš oplet ko kalcetu, bičvu, čarapu....onda navučeš na crijevo za benzin i skratiš sa škarama (ne one od 5 kuna iz konzuma) i krajeve stisneš obujmicama od inoxa, naravno... ova na crvene točkice je od sakupljača uljnihz para...
ideš do obrta koji proizvodi brinoxe (crijeva za bojlere i špine) kupiš par metri sa inox opletom (15 kn/m) skineš oplet ko kalcetu, bičvu, čarapu....onda navučeš na crijevo za benzin i skratiš sa škarama (ne one od 5 kuna iz konzuma) i krajeve stisneš obujmicama od inoxa, naravno... ova na crvene točkice je od sakupljača uljnihz para...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
dobra ideja hvala na savjetu!!
solex- Aktivni Član
Sorry nije tema, ali kaj je sa Cadillacom parkiranim kraj pile? Tam stoji jedno 5 godina, možda i duže. Često prođem tamo i uvijek si mislim da je šteta da trune.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
da stoji sigurno vec 6-7 god i stajao je prije još bar 2-3. naime nutra je dizel 5.7l 105 ks koji je u banani. na šestom cilindru je kompresija 9 a na ostalim 35.miro je napisao/la:Sorry nije tema, ali kaj je sa Cadillacom parkiranim kraj pile? Tam stoji jedno 5 godina, možda i duže. Često prođem tamo i uvijek si mislim da je šteta da trune.
inače auto je prešo 62 000 milja oko 100tkm. trebalo bi po meni bacit ovaj motor i puknut nutra benzinca 7.3l. iznutra je u besprijekornom stanju, samo se tapicirung odljepio od sunca. potrebni su neki manji zahvati na limu i lakiranje. eto stoji tako čeka bolje dane... oš kupiit?' hehe oprostite na offu
solex- Aktivni Član
E super, baš me zanimalo jel tak nešto nemaš prilike gdje vidjeti. Cijena je vjerojatno prava sitnica , a šteta je da onak stoji.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ogovaraju ti kolica i na oldschoolu http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?t=17526
Floyd ZG- Aktivni Član
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 4 / 8.