Fiat 126 Rezervni delovi
4 posters
Stranica 1 / 1.
Fiat 126 Rezervni delovi
Mozda nekoga zainteresuje ovaj prodavac. Iako je 400 Km od mene daleko(negde u donjoj Austriji),kod njega sam kupio poneke stvarcice za "Peglicu" vrlo jevtine a zadovoljavajuceg kvaliteta. Vecina delova su za Steyer uch 500-600 ali ima dosta i za Fiat 126. Samo jedan primer; Membrana za benzinsku pumpu kosta 3€,silen valjci mislim da je 2 € po komadu i tako dalje. Pozdrav.
http://www.puch500.at/?action=motor
http://www.puch500.at/?action=motor
Gost- Gost
Re: Fiat 126 Rezervni delovi
Samo da dodam. Ovog prodavca ima i u Ebay I Konstantno je ocenjen sa 100% pozitivno
Gost- Gost
Odličan link!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
prka ce nam svršit kad ovo vidi!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ma nisam ja mislio da uporedjujem,vec mozda se pojave ljudi sa onim malim Steyer-puch 500-600ccm. Mislim da bi mnogi vozaci Fiata 126 voleli da ga imaju ali je preskup. Fiat 126 nekako dodje surogat tom Puhicu,da se i mi siromasniji mozemo zadovoljiti . Neznam udakle mu,ali ovaj ima kompletnu limariju za te Puhice. Mogao bi covek da sastavi kompletan Auto Iznova.Pozdrav
Gost- Gost
Svakako se slažem, i baš zato nisam niti htio slati post da je jeftinije kod ovog tu jer ovo su korisne informacije u svakom slučaju, i uvijek dobro dođu, a i svakako je super imati trgovinu sa djelovima od steyr pucha jer tog kod nas mislim nema.
P.S. molio bih Vas da nam okačite koju sliku svog steyr pucha, mislim da bi Vam svi bili zahvalni, pozdrav!
P.S. molio bih Vas da nam okačite koju sliku svog steyr pucha, mislim da bi Vam svi bili zahvalni, pozdrav!
Similar topics
» fiat 126 polski fiat
» FIAT 126 BIS
» z 750 novi delovi povoljno
» Procjena vrednosti fičo delovi
» Delovi kontraš/750M/Luxe (izmenjeno 03.12.)
» FIAT 126 BIS
» z 750 novi delovi povoljno
» Procjena vrednosti fičo delovi
» Delovi kontraš/750M/Luxe (izmenjeno 03.12.)
Stranica 1 / 1.