sol i automobili
+5
johan
Filip
miniV8
Hrki
Abarth
9 posters
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: sol i automobili
rijesija sam instalaciju,mislija sam da se slucajno bavis knaufom pa da cujem i profi misljenje,dodji bez obaveze al si dobro dosa kad god oces.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
jasmin.ck je napisao/la:Gospodo nebih se ja slozio s time da kod vas nema soli.... Ima je i to više nego u kontinentalnom dijelu. Istina je da se kod nas ceste više sole i naravno da je štetno za auto, al kod vas je ta sol u zraku. Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zaštitit metalni dijelovi na objektima... Čisti primjer su vam balkonske ograde od inoxa . U Zagrebu ih povare malo ofarbaju varove i 20g miran... Isto to napravili(ista ekipa isti materijal) u Baškoj na Krku jedna sezona sve pohrđalo a varovi pogotovo.. KPMO ormariči..(za brojila hepa) isti proizvođač kod nas bravice rade godinama, na moru ako je ne zalijepiš ili zaštitiš za dvije godine nečeš je više odključat..Da ne pričam o žljebovima...Šteta što nisam poslikal.. I ima još puno primjera da ne nabrajam... uglavnom po meni nema veze odakle je auto več ko ga je i kako održavao...
jasmine ti si pomjeso kope i spade,ti govoris o mjestima koji su sami na moru baska je mjesto na samom moru,ali ja primjer zivim na grobniku i tu nema nikakve soli,primjer otocni auti su isto u banani kao i kontinentalni jer zimi kad puse bura nosi sol po otoku ,isto tako i naselja koja su skroz uz more ali to su primjeri od 20% a oni ostalih 80% ne dolaze u dodir sa soli osim zima kad s tu i tamo pospe cesta.
mogo si viditi mog ficu sad kad je rastavljen kako je zdrav i o sta je nesto otisao je zbog toga sta je 2 god stajao u travi a ostalih 28 godina nikad nije vidio garaze i stajo je na parkingu ispred zgrade i bio svaki dan u pokretu pa ga nigdje nije nacelo tako je i sa onih 80% vozila koje se voze primjer po rijeci
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Pa ni moj Trabant nigdje nije bio hrđav a bogami ni taj nije vidio garažu iznutra... Al' je*ešga, pojele ga svinje jednog jutra...
Gost- Gost
Filip je napisao/la:hahaha a jeste zasolili temu.sve se osjeti sol kad čitam sve to
zato je i napravljena ova tema da svako da svoje misljenje i svoje argumente, (ja ovo ne smatram nikakvim prepiranjem nego raspravom o zadanoj temi)
da se barem u svim temama ovako raspravlja di bi nam bio kraj
Hrki- Administrator
Filip je napisao/la:hahaha a jeste zasolili temu.sve se osjeti sol kad čitam sve to
Filipe fali nam još samo mesa, kruva i vina, hahahaha
Gost- Gost
i naravno nas kolega lav koji ce to sve to pripremiti (nas kuhar )NightRider je napisao/la:Filip je napisao/la:hahaha a jeste zasolili temu.sve se osjeti sol kad čitam sve to
Hrki- Administrator
I čvaraka malo
Hrki,šala je bila
Naravno da trebamo raspravljati,zato je i odvojena tema.
Hrki,šala je bila
ma znam filipeFilip je napisao/la:I čvaraka malo
Hrki,šala je bila
Hrki- Administrator
Ajde Prka, trljaj mi i ti SOL na rane!!! Svi u mojoj ekipi znaju da sam lood za Trabijima i svako toliko mi netko podvali kajlu...
Gost- Gost
Hrki je napisao/la:i naravno nas kolega lav koji ce to sve to pripremiti (nas kuhar )NightRider je napisao/la:Filip je napisao/la:hahaha a jeste zasolili temu.sve se osjeti sol kad čitam sve to
E to se trazi..... Barem dvadesetak fića na okupu, cuga i klopa.... Pa da onda zasolimo i ostale teme.....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Ma u biti meni se čini da je to sve relativno. Viđao sam i dobrih i liših i ovdje i tamo, puno je faktora koji utječu na lim, nije tu samo sol u igri, iako, velika joj je uloga.
A šta je onda, na kraju, s autima koji su stvarno prvi red do mora?
A šta je onda, na kraju, s autima koji su stvarno prvi red do mora?
Gost- Gost
oni prije uvatu boju,hahahahaha,jedino sagnjiju oni koji se ne mrdaju par godina sa rive,a nije ni to mijerilo....ja sam jucer radija BMw-a iz karlovca i kad sam ga isa digniti na dizalicu kola su ostala na podu i skoro je puka popola,eno barsk. je bija sa mnom pa nek on kaze kakav je,tesko groblje,pragova uopce nema,jos ga je neko vec krparija....
johan- Moderator
jedino kad bura pocme puhati s mora prema kopnu,hahahahahahaha,
johan- Moderator
ne nego dovezli kamijoni hrvatskih cesta iz solane na pagubixic je napisao/la:Ma da, bit će bura dopuhala malo soli i do Karlovca...
Hrki- Administrator
Dajte ljudi ovo nije uopče moja tema, parim skroz lud sa ovom izjavom na početku!!!!!!
Gost- Gost
bixic je napisao/la:Ajde Prka, trljaj mi i ti SOL na rane!!! Svi u mojoj ekipi znaju da sam lood za Trabijima i svako toliko mi netko podvali kajlu...
Oh onda si ti ko ja sa tristaćima. Ali stvarno postoji jedan romski film u kojem povremeno prebace scenu na to kako svinja jede trabanta i na kraju filma ga do kraja pojede. Uopće se ta scena ne uklapa u film ali eto... Rom production.
Vezano za tristača, zadnjeg sam vidio prije par mjeseci parkiranog na Malešnici, u ulici A. T. Mimare. Vizualno je bio u OK stanju, vidi se da je vlasnik ljubitelj tog auta, međutim u zadnje vrijeme ga ne viđam. Sad, dal je prodan il' ja baš potrefim u krivo vrijeme prolazit...
Gost- Gost
Jedan odličan trile stoji na Baštijanovoj, stajao je, sad ne znam. Bio parkan baš uz cestu, od Drvinja prema Selskoj sa desne strane, bela lađa.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Stranica 2 / 2. • 1, 2