Fiat 500... u obnavljanju..
+2
johan
Darko500
6 posters
Stranica 1 / 1.
Fiat 500... u obnavljanju..
Bok svima jos jednom!
Evo da predstavim svog ljubimca u izradi, po slikama ce te shvatit u kojoj sam fazi, ceka me jos puno posla! Trenutno su radovi stali jer je lakirer bio zauzet ali uskoro se nastavlja. Ova bjela boja je dvokomponentna reaktivna na koju ce ici kit, zatim filer i lakiranje.... nadam se do ljeta da ce izaci iz komoere. U svakom slucaju cu vas obavjestavat o daljnjim radovima. Vise manje sam skupio sve djelove, tako da kad izadje odma se bacam na posao da se doveda u vozno stanje. Fale mi samo sicevi, a htio bi od Zastave 101 Super one sa spojenim uzglavljem!
uzivajte u slikicama i slobodno pitajte sta vas zanima!!
Evo da predstavim svog ljubimca u izradi, po slikama ce te shvatit u kojoj sam fazi, ceka me jos puno posla! Trenutno su radovi stali jer je lakirer bio zauzet ali uskoro se nastavlja. Ova bjela boja je dvokomponentna reaktivna na koju ce ici kit, zatim filer i lakiranje.... nadam se do ljeta da ce izaci iz komoere. U svakom slucaju cu vas obavjestavat o daljnjim radovima. Vise manje sam skupio sve djelove, tako da kad izadje odma se bacam na posao da se doveda u vozno stanje. Fale mi samo sicevi, a htio bi od Zastave 101 Super one sa spojenim uzglavljem!
uzivajte u slikicama i slobodno pitajte sta vas zanima!!
Darko500- Član
- Broj komentara : 29
Registration date : 09.03.2010
Re: Fiat 500... u obnavljanju..
lijepo,lijepo,a jes vidija onu emisiju di su ga isto sredjivali i kupili masinu od abartha..oces i ti tako?
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
super je to auto, baš mi je drago da imamo jednog takvog na forumu da možemo pratiti radove
Odlično, ima bit bolji nego nov!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
I meni je izuzetno drago da imamo fiata 500 na forumu!
Imam jedno pitanje za vlasnika : Čime je premazano podvozje,ovo zeleno?
Imam jedno pitanje za vlasnika : Čime je premazano podvozje,ovo zeleno?
Ala pa to je prekrasan auto, vidim da ga radiš baš detaljno, samo tako nastavi i o svemu nas obavještavaj i stavljaj slike...... ima jedan u Splitu fiat 500 F baš nedavno restauriran
Gost- Gost
odlicni radovi samo tako nastavi
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Bice Abarthov motor al detalje cu drugom prilikom, diskovi, magnezij felge....
bjelo je dvokomponentna reaktivna, a zelena je jednokomponentna reaktivna, crno je kubit kao zastita..
varovi i spojevi su premazani takodzer sa nekakvom masom za te stvari, pakirana kao silikon ali neznam kako se zove
inace ako je netko od vas iz Splita dolazio u Zg na Rally onda me i poznaje, Blazun sa Ficom koji ima kontar vrata?!
po ovom autu me se mozda netko i sjeti!
nazalost ovaj se zbog tada financiske situacije morao prodati
o daljnjim radovima cu vas drage volje obavjestavat, al ni sam neznam kada
bjelo je dvokomponentna reaktivna, a zelena je jednokomponentna reaktivna, crno je kubit kao zastita..
varovi i spojevi su premazani takodzer sa nekakvom masom za te stvari, pakirana kao silikon ali neznam kako se zove
inace ako je netko od vas iz Splita dolazio u Zg na Rally onda me i poznaje, Blazun sa Ficom koji ima kontar vrata?!
po ovom autu me se mozda netko i sjeti!
nazalost ovaj se zbog tada financiske situacije morao prodati
o daljnjim radovima cu vas drage volje obavjestavat, al ni sam neznam kada
Darko500- Član
- Broj komentara : 29
Registration date : 09.03.2010
ne mogu pronaci ovog iz sibenika nigdi,al kad ga nadjem javim ti jel ima sta dijelova...
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Stranica 1 / 1.