pogledajte kaj se još može kupiti novo!
4 posters
Stranica 1 / 1.
pogledajte kaj se još može kupiti novo!
9x13
8x13
7x13
9x13
8x13
8x13
7x13
5.5x13
bolesno ali još nisam uspio iskopati cijene firma je u njemačkoj!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: pogledajte kaj se još može kupiti novo!
Uhhh te felge su mi strašne, samo kaj koštaju...
Imaš kakav kontakt ili stranicu? Nešto sam gledao na "Berni motori" u Italiji općenito dijelove, skup je za poludit Npr. alu karter Abarth 660eura, za felge nisam htio ni pitat !
Imaš kakav kontakt ili stranicu? Nešto sam gledao na "Berni motori" u Italiji općenito dijelove, skup je za poludit Npr. alu karter Abarth 660eura, za felge nisam htio ni pitat !
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
ovo ti je cca 250€ kom... naći ću negdje firma je iz londona...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
abarth online
imaju sve novo,ili cak i oldies felge,cijene u eurima:
http://www.abarth-online.de/epages/62098439.sf/de_DE/?ViewAction=View&ObjectID=11732028
imaju sve novo,ili cak i oldies felge,cijene u eurima:
http://www.abarth-online.de/epages/62098439.sf/de_DE/?ViewAction=View&ObjectID=11732028
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
http://www.abarth-online.de/epages/62098439.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62098439/Products/FiatCD30 ove sam ja kupio!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
odlicno mr.Zlocko,prave su i dobro mu stoje..radis zvijer..
(komplet 4felgex4deklx16saraf?nije bilo problema sa dostavom,carina i ostalo?)
davor
(komplet 4felgex4deklx16saraf?nije bilo problema sa dostavom,carina i ostalo?)
davor
gost 1- Aktivni Član
felge i poklopce sam kupio bez šarafa a carina je božesačuvaj 2 puta su vraćane i uskoro bi trebale put Hrvatske.Ludost je što se prave po narudžbi
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
dobro si napravio,bit ce slika i prilika,bravo.
a budi strpljen i spasen.i ja san bija prolupa kad san tek vidija crvenog dobro,al sad sretan radi ide ka lud,da je strava,i na kraju mogu sve prebaciti sa bijelog na crveni,isto godiste,i onda crveni vozimo,a bijeli polako limar godinu dvije po normali.
a hrv.carina nemos vjerovat, da su makar sanadera i cerku brunu teko vracali sa granice( a da nije dobila kaz.prijavu zbog pomaganja u bijegu).
ja ti iden jednon godisnje u deutchland,tamo buraz i familija,a i dolaze po liti,pa ako treba nesto bez carine,ima vremena da se dogovaramo.a tamo di sam: heilbronn ti je i onaj stari sto steluje abarthe,na youtube,i tamo su radili fiat 600 i abatrhe,neneko mali fun centar imaju i klub.
lijep vikend,i decki svi iz Foruma,uzivajte u svojin garazama,kad ih imate i di imate bit po kisi....uz ljubimice i ljubimce
a budi strpljen i spasen.i ja san bija prolupa kad san tek vidija crvenog dobro,al sad sretan radi ide ka lud,da je strava,i na kraju mogu sve prebaciti sa bijelog na crveni,isto godiste,i onda crveni vozimo,a bijeli polako limar godinu dvije po normali.
a hrv.carina nemos vjerovat, da su makar sanadera i cerku brunu teko vracali sa granice( a da nije dobila kaz.prijavu zbog pomaganja u bijegu).
ja ti iden jednon godisnje u deutchland,tamo buraz i familija,a i dolaze po liti,pa ako treba nesto bez carine,ima vremena da se dogovaramo.a tamo di sam: heilbronn ti je i onaj stari sto steluje abarthe,na youtube,i tamo su radili fiat 600 i abatrhe,neneko mali fun centar imaju i klub.
lijep vikend,i decki svi iz Foruma,uzivajte u svojin garazama,kad ih imate i di imate bit po kisi....uz ljubimice i ljubimce
gost 1- Aktivni Član
Similar topics
» dal se isplati kupiti
» Kako kupiti Fiću.....1967.
» Može li mala pomoć?
» UPOZORENJE ZA LJUDE SA SLABIM SRCEM ,napušteni auto salon! šmrc pogledajte preko 200 auta
» Evo jednog u doradi...
» Kako kupiti Fiću.....1967.
» Može li mala pomoć?
» UPOZORENJE ZA LJUDE SA SLABIM SRCEM ,napušteni auto salon! šmrc pogledajte preko 200 auta
» Evo jednog u doradi...
Stranica 1 / 1.