nova sezona F1
+7
miniV8
prka126
puyolov tata
BISer
Camshaft
Hrki
johan
11 posters
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
nova sezona F1
ajmo ljubitelji malo odi o formuli 1 cakulati..jel prati itko ovaj sport.
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Re: nova sezona F1
povremeno
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ja svaku od kad sam prohoda hahahahaaha,forca ferari
johan- Moderator
Ja pratim od malih nogu, ovo mi je prva sezona da nemam svog izričitog favorita jer je Kimi otišel ganjat se po šumama i gorama pa mogu opušteno gledat i uživat bez da se živciram...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
moj favorit je vetel,ali navijam za ferarija pa moram progucati fernanda nekako,a masa mi je drugi favorit za prvaka..
johan- Moderator
Vettel je odličan, ali lani ga je uništaval renaultov motor, evo sad opet frka oko toga, šteta... Ja sam godinama za Raikkonena navijal, a on je stvarno isto tak imal pehova i kvarova, 2005. su ga takve stvari praktički naslova stajale... Kak je krenulo, Vettel i Alonso jesu po meni glavni favoriti, al ima 19 utrka, svašta još može bit... Hehe, jedva čekam!
ja sam raikkonena volija samo zato sta je becar i voli ludosti i zene,takodjer ne prica puno i nema ga u tisku previse...
isto mi nije ova trka bez dolivanja goriva napeta bila,ali vettel ih je opra ko kante,samo nek mu se poklopu karte bit ce odlican....
isto mi nije ova trka bez dolivanja goriva napeta bila,ali vettel ih je opra ko kante,samo nek mu se poklopu karte bit ce odlican....
johan- Moderator
Da ne otvaram novu temu, stavit ću ovdje link na članak i galeriju slika povodom 50. godišnjice rođenja Ayrtona Senne...
Imal sam 9 godina kad je Senna poginul, sjećam se tog dana još i danas, a otad sam pogledal i pročital kaj god sam mogel nać o njemu... Za mene je on ostal najveći, pravi trkač, agresivan, u isto vrijeme proračunat i emotivan, hladne glave i vrele krvi... Nakon njega ne znam nikoga tko je uspijeval bit toliko samouvjeren i da ne velim arogantan, a s druge strane osjetljiv na nepravde i slično, uz ogroman vozački talent ali i ogromnu požrtvovnost i odricanje, trud i rad...
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82279
Imal sam 9 godina kad je Senna poginul, sjećam se tog dana još i danas, a otad sam pogledal i pročital kaj god sam mogel nać o njemu... Za mene je on ostal najveći, pravi trkač, agresivan, u isto vrijeme proračunat i emotivan, hladne glave i vrele krvi... Nakon njega ne znam nikoga tko je uspijeval bit toliko samouvjeren i da ne velim arogantan, a s druge strane osjetljiv na nepravde i slično, uz ogroman vozački talent ali i ogromnu požrtvovnost i odricanje, trud i rad...
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82279
Opet Vettel, zasad je definitivno najbrži, vidjet ćemo sutra kak će se trka razvijat... Hamilton se s*ebo, baš me zanima čut opravdanje, on mi inače nikak nije simpatičan pa mi nije žao...
Ljudi moji Šumaher i to u mercedesu, nikad ga nisam volio, ali sad ga obožavam
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
AAAAAARGH!!! Ovo je bila utrka kak se spada, hrpa pretjecanja, kiša, sušenje, pitanje guma, napeto do samog kraja, ludilo! Sad bih gledal snimku opet od početka! Buttonova odluka otić rano na slickove, Kubičin start i vožnja u objektivno sporijem Renaultu, Massin start, Alonsovo probijanje s 18. mjesta, čak i Hamiltonova vožnja dok ga nije nesretni Weber pokupil, sve je bilo odlično!!!
potpis cam..izgleda da ce ovo biti najbolja sezona od legende senne( ),ja jedva cekam sljedecu,zao mi je jedino vettela sta je brzo ispa iz trke.a sto se tice schumachera on je stara baba,nema nista od njega,na mladima svit ostaje..
johan- Moderator
Kaj se Vettela tiče, sad sam se sjetil da sam spominjal Raikkonenove pehove dok je bil najbrži, a bolid mu se stalno kvaril... Hehe, pa u to vrijeme je vozil McLaren koji je dizajniral Adrian Newey, a sad se priča s Neweyem ponavlja u Red Bullu, bolid je najbrži, ima odlična tehnička rješenja, al eto, pouzdanost... Sviđa mi se sustav bodovanja ove godine koji ipak prisiljava vozače da se trude borit za prva mjesta, i naravno, čekamo sljedeću trku!
da cekamo,ja sam vec na iglama,to je jedini sport koji ja gledam,moto GP i super bike povremeno uvatim...znas da sam j isa tri put na formulu uzivo gledati,i mogu ti reci da to ne mozes opisati kako to zvoni radi,kako koci prije zavoja na tabli 50 metara,nesto neopisivo,a bija sam u imoli(i slika se kraj senninog spomenika)nurberring(kako se pise ) i u SPA fra.cham.(belgija)..
u Imoli kad sam ja bija pobjedili su dva ferarija (schumi i barice.)nakon 16 godina,to je bilo nevidjeno slavlje na stazi i u bolonji,sami ferariji po ulicama,ekipa sa zastavama kao na utakmicama,ludilo....
u Imoli kad sam ja bija pobjedili su dva ferarija (schumi i barice.)nakon 16 godina,to je bilo nevidjeno slavlje na stazi i u bolonji,sami ferariji po ulicama,ekipa sa zastavama kao na utakmicama,ludilo....
johan- Moderator
hahahahaha da prasicka,ma jedino mladen jergovic zna sta prica o formuli,a oni spikeri nemaju pojma,oni ne vidu kako klizaju ili kontriraju dok reziser ne stavi reprizu,tek onda skuzu,ja utepim ote sitnice trenutno(kao da ja sidim za volanom)hahahaha
johan- Moderator
E Johane, to su prave trke i prave staze di si ti bil, a takvih je sve manje, ove dosadne utrke se masovno događaju na novim stazama koje uvijek hvale ko arhitektonska čuda i ne znam kaj, a na kraju utrka šipak... Dobro, i na Hungaroringu ... A komentatori kakvi god da jesu, Blaž se bar trudi da uvijek imamo prijenose i emisije neke, i bar vole formulu i zato to rade, najgore mi je bilo dok je Cvitković komentiral, on nikad nije naučil razlikovat bolide, skroz promašeno bi komentiral kaj se događa i zakaj, a veći dio vremena je pričal kak je on upoznal Slavicu Ecclestone i kaj ona radi i di je sad i s kim i kakvu je haljinu imala...
Hehe, živjela kiša, kvalifikacije su bile ludilo, a s obzirom da Button starta 17., Alonso 19. pa iza njega Hamilton i Massa, i utrka bi trebala bit solidna...
evo sad sam stiga u kucu nisam stiga pogledati kvalifikacije,znaci ludo je bilo,tim bolje sutra
johan- Moderator
krecemo,napet je start.......
johan- Moderator
A tek kraj!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
je cila je bila odlicna trka,pun pogodak je ovo sad novo pravilo ne tocenju goriva.....
johan- Moderator
Opet dobra trka danas, puno događanja, al nekak mi je najviše ostalo u pamćenju Alonsovo izgurivanje Masse na ulazu u boks, čudan potez, čudan, jedva čekam čut komentare i jednog i drugog...
cam-gleda sam start,pa me je zvala firma da su neki sa kamperom ostali na auto putu u kvaru ,pa sam taman dosa nazad 15 krugova prije kraja,znaci napeto je bilo do jaja,jbg nista stize nova trka..
johan- Moderator
E je*iga... Ma sva sreća da su zadnje dvije trke bile dobre, obje sam gledal nakon kaj bi bil vani do 4-5, odspaval par sati i digel se gledat formulu, inače ak se par krugova ništa ne događa, zaspim natrag...
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» nova pridoslica
» P:NOVA LIMARIJA Z 750
» moja nova zver....
» P: nova limarija za ficu
» info limarija nova za fiću?!
» P:NOVA LIMARIJA Z 750
» moja nova zver....