nova sezona F1
+7
miniV8
prka126
puyolov tata
BISer
Camshaft
Hrki
johan
11 posters
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: nova sezona F1
Ma gledal sam na satelitu, njemački RTL, al sve u svemu, nisam oduševljen, trebalo bi vratit koncept bolida nekih 30 godina unatrag, s malo krila i aerodinamike, čisti mehanički grip, onda nema ovih silnih vrtloženja i nemogućnosti praćenja bolida ispred kroz zavoj, a i vozačke vještine bi više izašle na vidjelo... Ove fore s pomičnim krilima i KERSom opet nisu rezultirale ničim, što se vidlo na primjeru kad Button nije mogel proć Massu krug za krugom...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Bit će nešto: KLIK
Dijaković mi nije nešto simpatičan, al nije bitno, bit će prijenosa...
Dijaković mi nije nešto simpatičan, al nije bitno, bit će prijenosa...
Toliko o HTVu!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Gledal kvalifikacije na NeT-u, prezadovoljan!
(Ok, Dijaković mi ide na jetra kao što sam i pretpostavljal da bude, al imamo prijenose, emisije, pressice!)
(Ok, Dijaković mi ide na jetra kao što sam i pretpostavljal da bude, al imamo prijenose, emisije, pressice!)
Znaći sutra trka. Ajde napokon opet nekaj za pogleat na telki u nedjelju...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Sutra prije utrke će bit i neka emisija di će pričat o ovoj stazi kaj se planira gradit kraj Bistre ak se ne varam...
Malo sutra!!
Hehehe, odlična utrka, puno događanja do samog kraja, ove gume kak naglo gube svojstva mi djeluju pomalo opasno, al bar su svi u istoj kaši... Al sve skupa fino, puno borbe na stazi, puno miješanja poretka, Vettelu opet nitko nije mogel ni blizu, Alonso je izvukel maksimum i još malo, sve dok se nije zabil u Hamiltona (iako je ovaj pustil gas malo sumnjivo) , Webber je startal očajno, 4 puta išel u boks i na kraju završil 4. uz odličnu borbu i preticanje Masse, Renault opet na postolju, Petrov je opet bil faca sve dok mu nije volan ostal u ruci , Kobayashi standardno car, Alonsu nije radilo pomično krilo, Red Bullu nije radil KERS, ma milina...
Zanima me ovaj Di Resta, on bi mogel bit dobar nekak mi se čini, išel sam malo potražit kaj se da nać o njegovoj dosadašnjoj karijeri, dok su vozili u GP2, bil je bolji od Vettela, vidjet ćemo kroz koju sezonu ako se dočepa neke bolje momčadi...
Zanima me ovaj Di Resta, on bi mogel bit dobar nekak mi se čini, išel sam malo potražit kaj se da nać o njegovoj dosadašnjoj karijeri, dok su vozili u GP2, bil je bolji od Vettela, vidjet ćemo kroz koju sezonu ako se dočepa neke bolje momčadi...
Kaj si ti fulal profesiju??Blažičko je goli k...c za tebe CARE F1!!
Možda Jergović prati fićo forum pa me uzme pod svoje...
Ok, unatoč brojnim pretjecanjima i svemu tome kaj je uzbudljivo ove godine, ne može se pobjeć od činjenice da Vettel dosad apsolutno dominira, ajde sutra je bar Webber ispred njega, a inače ima i novosti oko DRS-a na dvije staze: DVOSTRUKA DRS ZONA
Nema se kaj reć, i Vettel i Hamilton i Button su se pošteno izborili za prva tri mjesta, Alonso je oduševil na startu, ali otad je sve krenulo nizbrdo za Ferrari...
Kaj si gledal samo start i kraj?Di je ostatak trke?
Hehe, pa ne bum svaki put sve prepričaval, nek ljudi sami gledaju...
Hm, danas se Perez gadno zabil u ogradu nakon izvrsnog nastupa i glatkog ulaska među prvih deset... Vijesti su da je pri svijesti, normalno komunicira, ali se žali na bol u glavi i nozi, veliko je pitanje može li sutra nastupiti, iskreno sumnjam da može, al eto, najmanji je problem jedna utrka, samo da s čovjekom bude sve ok...
a kako bi se tek polomili da nemaju svo čudo elektronike......ah, dobra stara vremena
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Sumnjam da mu bilo kakva elektronika može pomoć kad na kočenju naleti na grbu koja ga baci u zrak i izgubi kontakt s podlogom... Onda je zbogom usporavanju i upravljanju, a dobar dan zaštitna ogrado...
moreš ju samo zagrlit...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Grad kocke i ku...vi!!
Al bila je dobra trka, žal mi je Maldonada kaj ga je Hamilton isprepadal pa je ispal, i šteta je kaj je na kraju safety car moral van, taman se opako zahuktalo, prva trojica su imala paniku jer je Vettel naprijed imal najlošije gume, Alonso iza njega malo bolje, a Button na trećem mjestu najbolje... Možda ne bi ništa bilo od pretjecanja, al bilo bi frke... Ovak su svi zamijenili gume i propala borba za pobjedu...
Kaj čekaš Boris,je da je trajalo LUĐAČKI dugo al stvarno u zadnjim metrima se rešavala trka!!
Hehehe, je, trajala je, ja sam krenul gledat doma, onda je bila pauza, najel sam se, došel u Zagreb i dovršil gledanje...
Samim time, fale mi neki detalji, danas sam na Youtube-u našel kak su se Button i Alonso čvrknuli... Meni osobno je drago da je Vettel napravil tu grešku u zadnjem krugu, em da stalno ne pobjeđuje, em da se vidi da je i on samo čovjek, em kaj je Button stvarno odlično vozil, pretical ko manijak i ak se mene pita zaslužil pobjedu... Massa je carski prestigel Kobayashija u zadnjih par cm, stvarno je potegnul iz zadnjeg zavoja junački... A u neku ruku mi je malo žao Schumachera (ne vjerujem da sam to rekel... ) kaj se nije uspjel othrvat makar Webberu i osvojit neko mjesto na postolju, ali realno je to bilo nemoguće...
Samim time, fale mi neki detalji, danas sam na Youtube-u našel kak su se Button i Alonso čvrknuli... Meni osobno je drago da je Vettel napravil tu grešku u zadnjem krugu, em da stalno ne pobjeđuje, em da se vidi da je i on samo čovjek, em kaj je Button stvarno odlično vozil, pretical ko manijak i ak se mene pita zaslužil pobjedu... Massa je carski prestigel Kobayashija u zadnjih par cm, stvarno je potegnul iz zadnjeg zavoja junački... A u neku ruku mi je malo žao Schumachera (ne vjerujem da sam to rekel... ) kaj se nije uspjel othrvat makar Webberu i osvojit neko mjesto na postolju, ali realno je to bilo nemoguće...
P.S. Pa slobodno i ti nekaj napišeš od svojih dojmova...
Gle,ak je sve to trajalo četri vure,kolko bi trajalo moje pisanje!!!!
Hehehehe, al ipak, da se malo nadopunjujemo, a ne da tu monologe držim...
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» nova pridoslica
» P:NOVA LIMARIJA Z 750
» moja nova zver....
» P: nova limarija za ficu
» info limarija nova za fiću?!
» P:NOVA LIMARIJA Z 750
» moja nova zver....