malo sam razočaran!
5 posters
Stranica 1 / 1.
malo sam razočaran!
iskreno ljudi iz ZAGREBA na Vas se odnosi ova tema osim na one koji su stalna postava naših sastanaka nedjeljom! kaj nitko nemre odvojiti 2 sata vremena da se malo ukljući u rad auto kluba??? kaj smo mi jedine budale koje svake druge nedelje tamo pijemo kavu, koji se trudimo da se nešto napravi s auto klubom? Ili ste nezainteresirani za bilo kakvo druženje.... ništa nikog ne obavezuje ali da baš ni jednom nećete doći ni na kavu to ne razumijem.
ljepi pozdrav!
ljepi pozdrav!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: malo sam razočaran!
Oprosti stari, nisam ni znao da je sastanak aktualan, treba uvijek napisat svejedno da se zna da je to ziher, baš da bi se to izbjeglo, recimo ja sam htio još preko tjedna da ovu nedjelju zasjednemo na pivu al nismo niš dogovorili, bil sam na sajmu danas, pa sam poslije imal još nekaj frendu za pomoći napravit i tak, a da smo rekli ajmo u nedjelju u kaj ja znam, 14h, onda bi to uvrstil sigurno.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
pisalo je ali ne radi se o tebi! nego o ovim drugima koji nikada nisu ni došli na sastanak!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
eh da se zna vidis u srijedu je ponovno okupljanje standardno pivnica medvedgrad u 19 sati,molim u sto vecem broju
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
miniV8 je napisao/la:iskreno ljudi iz ZAGREBA na Vas se odnosi ova tema osim na one koji su stalna postava naših sastanaka nedjeljom! kaj nitko nemre odvojiti 2 sata vremena da se malo ukljući u rad auto kluba??? kaj smo mi jedine budale koje svake druge nedelje tamo pijemo kavu, koji se trudimo da se nešto napravi s auto klubom? Ili ste nezainteresirani za bilo kakvo druženje.... ništa nikog ne obavezuje ali da baš ni jednom nećete doći ni na kavu to ne razumijem.
ljepi pozdrav!
nemoj pilat ljude sam znas kakva je situacija ,za bilo kakav skup triba molo benzina bit u rezervaru a i moras imat nesto u novcaniku,lakse mini
Guest- Gost
istinan nemrem doć da nemam ni za kavu sa pol deci benge.. vidimo se i srijedu nadam se!!
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
Samo dođi! Na tome se i radi da nas bude što više aktivnih članova.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Similar topics
» Brisaci mi malo rade malo ne
» Malo da se potsjetimo
» razlika između glave od y45 i a112 abarth
» malo smjeha
» zastava 750s
» Malo da se potsjetimo
» razlika između glave od y45 i a112 abarth
» malo smjeha