Još jedan donator organa
+2
jasmin.ck
Camshaft
6 posters
Stranica 1 / 1.
Još jedan donator organa
Evo stiga je još jedan u moje dvorište, fićo 750 Luxe 1977 godina, kupili smo ga ja i prijatelj popola za 100 eura......... kako nije moguče riješit dokumente jer se vlasniku gubi svaki trag, fićo nažalost ide u rashod....
Gost- Gost
Re: Još jedan donator organa
Šteta za papire jer bi ga inače bilo lijepo dovesti u red, al nek je dijelova... Sicevi su mi super!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Boris sicevi su mu vrhunski, bile su navlake na njima pa su ostali sačuvani..... i da ima papire nebi se isplatilo spašavat ga jer su mu podovi istrulili............
Gost- Gost
Onda još bolje...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
NightRider je napisao/la:Boris sicevi su mu vrhunski, bile su navlake na njima pa su ostali sačuvani..... i da ima papire nebi se isplatilo spašavat ga jer su mu podovi istrulili............
Toni moram ti ja pokazat slike od svojih podova.Na tvome nemogu bit tako loši.. Vjeruj mi jer sam od limarije mjenjal skoro sve. A isplativost je tu nevazna... gušti su gušti... Fičo je super očuvan ...Jel češ prodavat šta?
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
a vidi branika lav bi dao ljevi bubreg za njih hehehehehehe
odlican donor toni.
kakav je zadnji vezni lim,ako je dobar je mozda na prodaju ?
odlican donor toni.
kakav je zadnji vezni lim,ako je dobar je mozda na prodaju ?
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hrki: zadnji vezni lim je protrulija i ulupljen je.....
Branici su u vrhunskome stanju, idu mome prijatelju jer smo fićolina kupili popola......
Jasmin.ck: mislim da fićo nije još toliko rijedak auto da se isplati mijenjat dosta toga na limariji, jer kod nas u Dalmaciji može se još pronač fića sa odličnom limarijom, pitajte kolegu Lava kako zdravog fiću je kupija za samo 1000 kuna, ima samo malo površinske ruzine..... evo i ja sam u potrazi za jednom zdravom školjkom
Branici su u vrhunskome stanju, idu mome prijatelju jer smo fićolina kupili popola......
Jasmin.ck: mislim da fićo nije još toliko rijedak auto da se isplati mijenjat dosta toga na limariji, jer kod nas u Dalmaciji može se još pronač fića sa odličnom limarijom, pitajte kolegu Lava kako zdravog fiću je kupija za samo 1000 kuna, ima samo malo površinske ruzine..... evo i ja sam u potrazi za jednom zdravom školjkom
Gost- Gost
Miljac
Cestitam na donoru. Treba skupljat sto vise dj i limarije i meh. Sad mozda ih ima al za 10 ili 20g ko zna. A prije godinu dana susjed mi veli oces ficu. Naravno kontras u vlaznoj garazi zadnjih 17g nije vidio sunca ni asfalta. Raskopan da bu se radila limarija no nikad nije. I neki dan mi veli nisam naso papire i prije par mj otiso na smece. Htio sam si kosu pocupat kaj ga nisam uzo kad mi ga je nudio. Tak da ak je prilika samo kupi. Pozdrav.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
NightRider je napisao/la:
Istina da nije rijedak al malo ih je oko 1970g ili još starijih. Pozz.
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Znam jasmin, ali tvoj fićo je filigramski rad, stvarno je odličan, i šta kažeš tako starih više nema. Pozzz
Gost- Gost
cuj Toni jel vam trebaju haube? ak ne ja se dobroovljno javljam da ih odnesem!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Similar topics
» evo još jedan 750 lux
» Jedan za sada 75 god.
» Još jedan Fićo 750 SC
» Još jedan malo stariji 74.
» Evo nekih slika mog fiće
» Jedan za sada 75 god.
» Još jedan Fićo 750 SC
» Još jedan malo stariji 74.